2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar napiyorsunuz nasıl gidiyor bugün karnım açtı biraz uykusuzdum merdiven iniyordum sokakta sersemledim ayağım burkuldu merdivenden düştüm ama karın üstü düşmüyeyim diye demirlere asildim bacagim yara oldu çok şükür tepe taklak düşmedim Allah korudu
Geçmiş olsunn 🙏

Kızlar napiyorsunuz nasıl gidiyor bugün karnım açtı biraz uykusuzdum merdiven iniyordum sokakta sersemledim ayağım burkuldu merdivenden düştüm ama karın üstü düşmüyeyim diye demirlere asildim bacagim yara oldu çok şükür tepe taklak düşmedim Allah korudu
Çok geçmiş olsun canım yine iyi toparlamışsın dikkat et kendine♥️

Bayram diye bakamıyorum okuyamadım da
Geçmiş olsun. Allah korusun dikkat et canım aç bırakma kendini.

Benim için de bu bayram hüzünlü ve stresli. Dün sabah öksürük ve boğaz ağrısı ile uyandık eşimle. Her ikimizde işe kaygılı gittik. Gün içinde eşimin durumu ateş yükselmesi ve kemik ağrısına kadar gitti öyle olunca iş çıkışı hastaneye gidip pcr testi verdik. Dün akşam 8 gibi sonucumuzun pozitif olduğunu öğrendik. Bebeğim için çok endişeliyim. Doktorum bol sıvı ve C vitamini almamı, ateş ağrı olursa sadece parol içebileceğimi söyledi, eğer ağırlaşırsam acile gitmemi istedi.
Çok dikkat ederken, mümkün mertebe aile dışı kimseyle görüşmezken nasıl bulaştı bilmiyorum ama maskeleri takmaya devam etmek gerektiği kötü tecrübe ettik.
Hem hastalanarak bebeğimi riske attığımı düşünüyorum hem bu bayram ailemi göremeyecek olmanın verdiği duygusallık ile sürekli ağlıyorum. 13 temmuzda da randevumuz vardı bebeğimi de göremeyeceğim🙈 Umarım en kısa sürede sorunsuz atlatırım. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Hepinize iyi bayramlar diliyorum 🙏🏻
Çok geçmiş olsun canım geçen hafta ben de aynı durumdaydım önce eşim sonra ben hastalandım ve boğaz ağrısı kemik ağrısı işkence gibi bir surrecti PCR vermedik ama semptomlar benziyordu bol bol sıvı tuket bol soğanlı çorbalar yaptı annem sürekli tuzlu suyla gargara yaptım bu arada doktorum eczanedeki gargaradan alıp yapabileceğimi söyledi çok sıkıntı olursa parol kullan demişti ama iyi güzel ve sağlıklı bir beslenmeyle atlatiliyor canım gönlünü ferah tut

Kızlar hayırlı bayramlar bugün benimde bayram iyi geçmedi evdeydik hormanalmi bilmem birşeyden eşime kizdim başladın aglamaya böyle boğuluyorum sanki hala ufak şeyde aglayasim geliyor tiroid ilacı iciyom ondanmi oldu bilmiyorum yani bayramin birinci günü bana zehir oldu
Olur böyle durumlar normal bu süreçte bu arada tiroidin kaç çıktı ben de ilk üç ay kullandım düşünce bıraktım ama anı yükselmeler olabiliyormus sen de durumlar nasil

Merhaba kızlar ben de 2.bucuk yılın sonunda ilk kez covide yakalandım.esim kızım geçen hafta sırayla hastalandı mevsimsel gibiydi velhasıl dün birden fenalastim, test yapıldı sonuç pozitif🙁işin kötü tarafı bayramın 2 günü hep ailecek bir aradaydik. Parolle ayakta durmaya çalışıyorum ama çok bitkinim

Merhaba kızlar ben de 2.bucuk yılın sonunda ilk kez covide yakalandım.esim kızım geçen hafta sırayla hastalandı mevsimsel gibiydi velhasıl dün birden fenalastim, test yapıldı sonuç pozitif🙁işin kötü tarafı bayramın 2 günü hep ailecek bir aradaydik. Parolle ayakta durmaya çalışıyorum ama çok bitkinim
Geçmiş olsun. İnşaallah kolay atlatırsın

Çokkk geçmiş olsun. 🤍Bayramdan iki gün önce ben de düştüm çok iyi anlayabiliyorum 🙏🏻🙏🏻

Gunaydin kizlarr, hasta olanlara acil sifalar diliyorumm, tez vakitte iyilesirsiniz insaAllah 🤲🏻 Eger yasak degilse, zeytin yapragi cayi icin bolbol bagisikligi guclendiriyor, propolis udi hindi yagi, dogal yontemlerle gecirmeye calisin insaAllah. Nekadar dikkat etmeye calissakta yakalaniyorz bi sekilde 🙄

Hamile yastığı kullanan var mı? Benim bel ağrılarım çok arttı son günlerde ama ne alacağımı bilemedim.
Ben bundan aldım canım yeni yeni kullanıyorum. Düz yatmamı engelliyor.

Eklentiler

• Screenshot_20220712_104711_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_20220712_104711_com.pozitron.hepsiburada.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 85
Çok geçmiş olsun canım kolay atlatırsın inşallah 🙏

Herkese iyi bayramlar bayramlar benim için hep buruk geçiyor 🥲 ağlayarak.
Zaten aile dışında kimseye gitmiyorum bayramda. Gebeliği sakladığım için de kaçıyorum insanlardan.
Umarım gelecek bayram derdime minik bir deva kucağımda olur da mezar başında ablasına ağladığı da ona sarılabilirim. 🥲
Iyi bayramlar.
Bizim saklamamiz bayramda bitti.
Eşim ailesine söylemis bayram kutlamasina gittiginde.
Kaynanam kizimiza bir sürü beddua etmis dilim varmiyor söylemeye.
Eşim annesiyle kavga etmiş.
Ben de eşimle kavga ettim.
Kaynanamla kavga etmemek icin kendimi zor tutuyorum.

Geçmiş olsun bende test yaptırmadım ama oldum büyük ihtimal şimdi geçti çok şükür C vitamini ihmal etmeyin ve bol su için 😘

Merhaba kızlar. 18+0 dan herkese selam❤️ Çok hassas bir cildim var ve aşırı beyazım güneşe çıktığım an hemen yanıyorum heryerim ateş gibi oluyor ve canım ınanılmaz acıyor. Bu ayda tatile çıkıyorum ama cildimden korkuyorum açıkcası önerebilceğiniz bir güneş kremi varmı gerçekten güneşten koruyabilcek canımı acıtmayacak yağlı kuru nasıl olursa olsun hiç farketmez yeterki cildim yanmasın koruma özelliği yüksel olan?

Back
X