2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar oğlum ateslendi 39 du ateşi onla ugrasiyom biryandan korkuyom ins bana geçmez ateşi covidmi oldu usuttumu bilmiyorum 🙄
Geçmiş olsun canım bu ara etrafımdaki çocukların neredeyse tamamı atesleniyor. Başka hiçbir şey yok sadece 39 derece ateş ve ertesi gün geçiyor. İnşallah sizinde bir an önce geçer🤲 salgın varmış çocuklar arasında bize ugramadi daha kızım kreşe gidiyor umarım uğramaz

Geçmiş olsun canım bu ara etrafımdaki çocukların neredeyse tamamı atesleniyor. Başka hiçbir şey yok sadece 39 derece ateş ve ertesi gün geçiyor. İnşallah sizinde bir an önce geçer🤲 salgın varmış çocuklar arasında bize ugramadi daha kızım kreşe gidiyor umarım uğramaz
Sağol evet görümcemin oğlu ateşlendi birgün sonra iyileşti şimdi oğlum ateşli 39 ateşi calpol verdim başka belirti yok aynen kuru ateş yanıyor yarın duzelri ins

Kurutma makinesini icat eden her kimse ellerinden öperim , o kadar toz kıl temizliyor ki
Ben de aynısını düşündüm. Bir de iri kıyım kedim var evde 😂 kendisinin kedi ile aslan arasında boyutlarda olduğunu düşünüyorum her yer tüy oluyordu. Süpürmekten anam ağlıyor diye robot süpürge almıştım. Ama üste yapışan tüyler çıkmıyordu. Bir de gece yanımda yatıyor çarşaflar falan 3 günde bir değişiyor en geç. Bana aşırı kolaylık oldu.

Bende şuanda covid oldum :KK43: 17. Haftalik hamileyim ancak bu zamana kadar hiçbir doktor rahim ağzı açıklığima bakmadı siz kendiniz mi istediniz beni aydınlatır mısınız
Merhaba normalde bakmıyorlar belli bi süre. Benim kanamam oldu diye vajinal muayene etti de bakıldı. Üstten de zaten sapma da olsa görülüyormuş. Sıkıntı olsa terkederdi diye düşünüyorum. İçinizi ferah tutun. Benim en başından beri kanamam akıntım bitmedi :)

Ben de aynısını düşündüm. Bir de iri kıyım kedim var evde 😂 kendisinin kedi ile aslan arasında boyutlarda olduğunu düşünüyorum her yer tüy oluyordu. Süpürmekten anam ağlıyor diye robot süpürge almıştım. Ama üste yapışan tüyler çıkmıyordu. Bir de gece yanımda yatıyor çarşaflar falan 3 günde bir değişiyor en geç. Bana aşırı kolaylık oldu.
12 senelik köpekli evde komşumun aldırdığı en güzel şey benim de 🤲

Ben sabah aç karnına alıyorum canım. İlacı içtikten sonra 1 saat içinde süt, çay, kahve falan tüketmiyorum emilimi azaltır demişti eczacı
Benim sabah aç karnına onu alıp 1saat bekleyecek halim yok 😂 sabah bulantılarım devam ediyor. Öğleden sonra acıkınca alıcam artık. Sağol canım cevabın için

Aklıma iyiden iyiye robot süpürge fikri yattı bugün yarın alacağım ama var mı marka model öneriniz 🥰
Ben neredeyse iki yıldır kullanıyorum. Xiaomi mop pro. Ama bu model eski kaldı sanırım. Bütçeye göre değişiyor fiyatlar. Teknolojik tavsiye diye bi Instagram sayfası vardı ben oradan bakmıştım.

Aklıma iyiden iyiye robot süpürge fikri yattı bugün yarın alacağım ama var mı marka model öneriniz 🥰

Benim ki bundan coookk cookk.memnunum

hayatta icmem cesmedennn 🤣🙃 asil cesmelere guven olmaz kizz, aritma suyu farkli tabi ama diger turlu hayattaa
Şişelenmiş suya neden güveniyorsun 🙃
O suların içinde hormon var hep.
Bazı iller için mecburen tüketilir belki bilemem ama Denizli’nin suyu bence temiz :)
Arıtma olunca da enfes. Hoş arıtma olmasa da musluktan içerim :)

Back
X