2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kullaniyorum canim cokta memnunum islaklik seviyesini seçebiliyorsun cok kullanisli supurme cekis gücü cok iyi temiz evden bile bir tozlar cikiyo aklim şaşıyor
Halıların üzerini de mopluyor gibi yorumlar okumuştum?
Bir de püsküllü halın var mı hiç? Püsküllü halıların üstüne çıkar mı takılmadan 😊

Ben neredeyse iki yıldır kullanıyorum. Xiaomi mop pro. Ama bu model eski kaldı sanırım. Bütçeye göre değişiyor fiyatlar. Teknolojik tavsiye diye bi Instagram sayfası vardı ben oradan bakmıştım.

Benim ki bundan coookk cookk.memnunum
Xiaomi fiyat olarak da iyi bütçeyi zorlamadan rahat alınabilir o zaman ben bir yorumlarına bakayım inceleyeyim 🥰

Halıların üzerini de mopluyor gibi yorumlar okumuştum?
Bir de püsküllü halın var mı hiç? Püsküllü halıların üstüne çıkar mı takılmadan 😊
Ben de var moplutor ama öyle ıslak halde bırakmıyor püskül sorun olur ☺️ Benim memnun olduğum modeli atabilirim fikir olması açısından isteyene

Şişelenmiş suya neden güveniyorsun 🙃
O suların içinde hormon var hep.
Bazı iller için mecburen tüketilir belki bilemem ama Denizli’nin suyu bence temiz :)
Arıtma olunca da enfes. Hoş arıtma olmasa da musluktan içerim :)
Bana sorarsan normalde iciyorsan ic ama suan hamileliginde icme derim cesmeden, boluda gecen cesme suyundan birsuru zehirlenen oldu. Tedbirini yinede al nolur nolmazz Allah korusun

Kızlar dünden beri hiç hareket hissetmedim . Böyle olunca da panikledim tabi yine. Tek tük vuruyordu dün sabahtan beri hiç vurmadı :KK17:

Kızlar dünden beri hiç hareket hissetmedim . Böyle olunca da panikledim tabi yine. Tek tük vuruyordu dün sabahtan beri hiç vurmadı :KK17:
Bu haftalarda normal canım düzenli hissetmememiz. Benim de bir saattir sol tarafımda ağrı var neden anlamadım hareketini de hissetmiyorum bebeğin ama normal diye düşünüyorum. Sende çok stres yapma canım

Bu haftalarda normal canım düzenli hissetmememiz. Benim de bir saattir sol tarafımda ağrı var neden anlamadım hareketini de hissetmiyorum bebeğin ama normal diye düşünüyorum. Sende çok stres yapma canım
Agrı da heralde normal canım sürekli olmuyorsa ve dinlenince geliyorsa. Nen de takmamaya çalışayım

Kızlar ya sizde göbüşler ne alemde brn çok şiştim ya gören 4 aylık gibi değil son zamanlarına kadar ne yapacaksın dio

Agrı da heralde normal canım sürekli olmuyorsa ve dinlenince geliyorsa. Nen de takmamaya çalışayım
Valla ağrı ilk defa oldu canım böyle gaz sancısı gibi aslında ama daha yukarıda neden oldu anlamadım. Yatıp dinlenince hafifliyor biraz. Aynen çok takmamaya çalış ne kadar elimizde olmasa da. Ama yine de hareketleri takip et uzun sürerse gidersin doktora

Back
X