2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ay O görenler cok bilmisler basladilar mi herseye salca olmaya
Sorma valla misafirliğe gittik ay ne kadar şişmiş burda kaynananın yanında kal evde ne yapacaksın. 2 yaşındaki kızımn altı bezli daha brzmi takıosun geç kalmışsın 6 yaşındaki kızımn saçına laf söledi birşey daha deseydi kendi çocuklarına baksen diecektim

Eklentiler

• IMG_20220724_200430.webp
    IMG_20220724_200430.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 130
Sorma valla misafirliğe gittik ay ne kadar şişmiş burda kaynananın yanında kal evde ne yapacaksın. 2 yaşındaki kızımn altı bezli daha brzmi takıosun geç kalmışsın 6 yaşındaki kızımn saçına laf söledi birşey daha deseydi kendi çocuklarına baksen diecektim

Allahtan uzak memleketteyiz ve burdaki insanlar daha mesafeli olduklari icin boyle sacma sapan yorumlara maruz kalmayiz diye tahmin ediyorum, tabii memlekete gidince güzel yurdum insani bunun acisini cikarir bizden 😂😂😂

Bugun esimle konustuk dogumda kimseyi istemiyorum ben bu yüzden. ne annemi ne kayinvalidemi. Ne yapabilirler ki en fazla bir yemek yaparlar ona da gerek yok, cocuga süt olsun diye dayarlar tatliyi böregi.

Son düzenleme:
Allahtan uzak memleketteyiz ve burdaki insanlar daha mesafeli olduklari icin boyle sacma sapan yorumlara maruz kalmayiz diye tahmin ediyorum, tabii memlekete gidince güzel yurdum insani bunun acisini cikarir bizden 😂😂😂

Bugun esimle konustuk dogumda kimseyi istemiyorum ben bu yüzden. ne annemi ne kayinvalidemi. Ne yapabilirler ki en fazla bir yemek yaparlar ona da gerek yok, cocuga süt olsun diye dayarlar tatliyi böregi.
Eşine yardım konusunda güveniosan çağırma canım ama ben hem anneme yakınım hemde gelirler ya ameliyat falan olursam zor olur 2 çocukla

Ben gizli doğurcam 😂 ama evlatlık aldı derler. Hala kimseye demiyorum hamile olduğumu. Bi kaç arkadaşım biliyor onlar da akrabalarım ile bağlantılı değil. Bi kuzenim biliyor bi de aileler. 28e kadar saklayabilsem çok güzel olacak. Doğuma da gelen olursa hoş geldin iyi gün dostu keşke cenaze sonrası da kapımı açsaydın diye bozacağım. İnşallah şeytan boynuzum çıkmaz 👹

Tecrübeli gebe arkadaşlarım 😊
Azar azar suyun gelmesi durumu nasıl oluyor? Benim çamaşırım iki gündür hep ıslak. Normalde her zaman gelen bir akıntım var ama bu bahsettiğim akıntı değil. Terliyor muyum, suyum mu geliyor yoksa altıma mı kaçırıyorum 🙄

17. haftada kanamam olmuştu doktor suyunu takip et demişti. O zamandan beri çok şükür kanama olmadı. Benim şimdi de suyumu takip etmem gerekiyor mu?

Ben sırf bebeği yıkamaktan korktuğum için annemin gelmesini istiyorum. Tek başına zor olmaz mı?

Tecrübeli gebe arkadaşlarım 😊
Azar azar suyun gelmesi durumu nasıl oluyor? Benim çamaşırım iki gündür hep ıslak. Normalde her zaman gelen bir akıntım var ama bu bahsettiğim akıntı değil. Terliyor muyum, suyum mu geliyor yoksa altıma mı kaçırıyorum 🙄

17. haftada kanamam olmuştu doktor suyunu takip et demişti. O zamandan beri çok şükür kanama olmadı. Benim şimdi de suyumu takip etmem gerekiyor mu?
Geçmiş olsun idrar olabilir bana oluyor farketmiyorsun kaçırdığını ama kokudan bellidir zaten

Ya zaten zayıf biri değilim. Kilo da almadım ama karnım hızla büyüyor. hareket etmede yürümede falan sorunum yok çok şükür. Ama 9. Aya gelince sanırım baya zorlayacak
Bende senin gibiyim diyet yapıodum hatta 56 kıloyla hamile kaldım şuan 59 kiloyum başka yerlermde şişlk yok ama göbüşüm onden gidio genelde fazla kılo almıorum aslında karnöda çok şişmez bebeklerm hep aşşada oluo yukarı pek çıkmıolar erkendende doğuyolar

Back
X