- 25 Şubat 2016
- 7.740
- 12.887
- 248
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #15.001
Cinsiyeti neydiBenim de çok. Yani bakan 6 aylık mı diyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsiyeti neydiBenim de çok. Yani bakan 6 aylık mı diyor.
Sorma valla misafirliğe gittik ay ne kadar şişmiş burda kaynananın yanında kal evde ne yapacaksın. 2 yaşındaki kızımn altı bezli daha brzmi takıosun geç kalmışsın 6 yaşındaki kızımn saçına laf söledi birşey daha deseydi kendi çocuklarına baksen diecektimAy O görenler cok bilmisler basladilar mi herseye salca olmaya
ErkekCinsiyeti neydiaynen ya ne olacak bu halimiz ıhıl ıhıl dolanıom
![]()
Sorma valla misafirliğe gittik ay ne kadar şişmiş burda kaynananın yanında kal evde ne yapacaksın. 2 yaşındaki kızımn altı bezli daha brzmi takıosun geç kalmışsın 6 yaşındaki kızımn saçına laf söledi birşey daha deseydi kendi çocuklarına baksen diecektim
HmmErkekböyleyim şu an
Eşine yardım konusunda güveniosan çağırma canım ama ben hem anneme yakınım hemde gelirler ya ameliyat falan olursam zor olur 2 çocuklaAllahtan uzak memleketteyiz ve burdaki insanlar daha mesafeli olduklari icin boyle sacma sapan yorumlara maruz kalmayiz diye tahmin ediyorum, tabii memlekete gidince güzel yurdum insani bunun acisini cikarir bizden
Bugun esimle konustuk dogumda kimseyi istemiyorum ben bu yüzden. ne annemi ne kayinvalidemi. Ne yapabilirler ki en fazla bir yemek yaparlar ona da gerek yok, cocuga süt olsun diye dayarlar tatliyi böregi.
Ben gizli doğurcamAllahtan uzak memleketteyiz ve burdaki insanlar daha mesafeli olduklari icin boyle sacma sapan yorumlara maruz kalmayiz diye tahmin ediyorum, tabii memlekete gidince güzel yurdum insani bunun acisini cikarir bizden
Bugun esimle konustuk dogumda kimseyi istemiyorum ben bu yüzden. ne annemi ne kayinvalidemi. Ne yapabilirler ki en fazla bir yemek yaparlar ona da gerek yok, cocuga süt olsun diye dayarlar tatliyi böregi.
Ya zaten zayıf biri değilim. Kilo da almadım ama karnım hızla büyüyor. hareket etmede yürümede falan sorunum yok çok şükür. Ama 9. Aya gelince sanırım baya zorlayacakHmmMaşşallah aynıyız hemen hemen ozaman sıkıntı yok
![]()
Iki cocukla haklisin canimEşine yardım konusunda güveniosan çağırma canım ama ben hem anneme yakınım hemde gelirler ya ameliyat falan olursam zor olur 2 çocukla
Ben sırf bebeği yıkamaktan korktuğum için annemin gelmesini istiyorum. Tek başına zor olmaz mı?Allahtan uzak memleketteyiz ve burdaki insanlar daha mesafeli olduklari icin boyle sacma sapan yorumlara maruz kalmayiz diye tahmin ediyorum, tabii memlekete gidince güzel yurdum insani bunun acisini cikarir bizden
Geçmiş olsun idrar olabilir bana oluyor farketmiyorsun kaçırdığını ama kokudan bellidir zatenTecrübeli gebe arkadaşlarım
Azar azar suyun gelmesi durumu nasıl oluyor? Benim çamaşırım iki gündür hep ıslak. Normalde her zaman gelen bir akıntım var ama bu bahsettiğim akıntı değil. Terliyor muyum, suyum mu geliyor yoksa altıma mı kaçırıyorum
17. haftada kanamam olmuştu doktor suyunu takip et demişti. O zamandan beri çok şükür kanama olmadı. Benim şimdi de suyumu takip etmem gerekiyor mu?
Bende senin gibiyim diyet yapıodum hatta 56 kıloyla hamile kaldım şuan 59 kiloyum başka yerlermde şişlk yok ama göbüşüm onden gidio genelde fazla kılo almıorum aslında karnöda çok şişmez bebeklerm hep aşşada oluo yukarı pek çıkmıolar erkendende doğuyolarYa zaten zayıf biri değilim. Kilo da almadım ama karnım hızla büyüyor. hareket etmede yürümede falan sorunum yok çok şükür. Ama 9. Aya gelince sanırım baya zorlayacak
Bende tek başıma yıkadım hamileyken yapamam gbi gelıodu ama tek daha iyi oluo sakin sakinBen sırf bebeği yıkamaktan korktuğum için annemin gelmesini istiyorum. Tek başına zor olmaz mı?
Ne koku ne de renk olmuyor hiç. Ama günde 5-6 kere çamaşır değiştiriyorum belki de o yüzden koku almıyor olabilirimGeçmiş olsun idrar olabilir bana oluyor farketmiyorsun kaçırdığını ama kokudan bellidir zaten
Kocam da var beraber yikariz, bir de Burda devlet eve ebe gonderiyor günde 45 dk ona güveniyorum birazdaBen sırf bebeği yıkamaktan korktuğum için annemin gelmesini istiyorum. Tek başına zor olmaz mı?
Maşaallah yaBende tek başıma yıkadım hamileyken yapamam gbi gelıodu ama tek daha iyi oluo sakin sakin
İyiymiş ora neresiKocam da var beraber yikariz, bir de Burda devlet eve ebe gonderiyor günde 45 dk ona güveniyorum birazda
Amiinn bende genlde ihtiyaç duymadım sadece yemeğni yapn bırı olunca iyi oluorMaşaallah ya
İnşaallah ben de yıkayabilirim. Onun dışında bi konuda birine ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum.
Sağlıkla doğurup büyütelim inşaallah![]()
Neresi orası yaa? Hizmete bak sen. İmrendim ya huKocam da var beraber yikariz, bir de Burda devlet eve ebe gonderiyor günde 45 dk ona güveniyorum birazda