2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Evet o konuda haklısın sessiz sakin olmalı ama İnan bebeğin altını değiştirmeyi bile bilmiyorum kendimi çok yabancı bir ortamda bulacağım alışma sürecinde annemin olması iyi olacak fakat tek başına kimse karışmadan sessiz sakin emzirmek çok mantıklı ben de öyle yapayım
Hiç korkma canım. Annelik öyle birşey ki ben tek başıma altını değiştiremem derken kendimi tıbbi bakımlarını yaparken buldum. Üstelik eşim annem falan bakamıyordu onun trakeostomisine (boğazındaki deliği) bense o hortumu çıkarıp temizleyip takıyordum. Annelik öyle bi geliyor ki sanki doğumla sana yükleme yapılıyor gibi .. 🥲

Aklıma iyiden iyiye robot süpürge fikri yattı bugün yarın alacağım ama var mı marka model öneriniz 🥰
Ihlas ben memnunum :21:
Halıların üzerini de mopluyor gibi yorumlar okumuştum?
Bir de püsküllü halın var mı hiç? Püsküllü halıların üstüne çıkar mı takılmadan 😊
Ihlas kullanıyorum püsküllerden olabildiğince kaçıyorum:KK4:

Ben hastaneden çıkarken bakamazsam geri gelebilir miyim demiştim 😀😀😀 ama cok garip bi anda baktım her şeyi yapıyorum. Ama yanında getir götürünü yapacak biri olması süper olur valla
Bazen eşim diyor bakamazsak kimseye geri alın da diyemeyiz😂 ben de anneme veririz onların canına minnet diyorum😅 inşallah bana da öyle olur bende yapabilirim😬
Hiç korkma canım. Annelik öyle birşey ki ben tek başıma altını değiştiremem derken kendimi tıbbi bakımlarını yaparken buldum. Üstelik eşim annem falan bakamıyordu onun trakeostomisine (boğazındaki deliği) bense o hortumu çıkarıp temizleyip takıyordum. Annelik öyle bi geliyor ki sanki doğumla sana yükleme yapılıyor gibi .. 🥲
Demek ki doğduğunda o duygu gerçekten yükleniyor insana nasıl bir duygu bilmiyorum ama inşallah yaşamak nasip olur bilmediğim için de korkutuyor beni tabi ama annelik güdüsüyle insan yavrusu için ne gerekiyorsa yapıyor anlaşılan 💕

Kızlar bebeğin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Hamileliğin başından beri çok gaz olduğu için ayırt edemiyorum sanki, bişiler karnımda var evet ama 😂

Evet Bir aydir Turkiye’deyiz Ama dedigim gibi icim icimi yiyor :/ Bide ustune Corona gecirdim
Yurtdışı yerleşikler devlet hastanelerinde acil hizmeti alabiliyor diye biliyorum. Özele gitmek sorun olmaz parayı ödediğin için ama devlet karmaşık olabilir. Bu sigortadan para alamanı sağlayan bir prosedür galiba.. Bulunduğun il sağlık müdürlüğü detaylı bilgi verebilir.. çünkü formların ekinde il sağlık müdürlüğü telefonları da oluyordu diye hatırlıyorum.

Yurtdışındaki bağlı bulunduğun sigortadan gideceğin ülkeyi belirttiğin bir belge alıyorsun. Onunla acillere başvuruyorsun galiba. Daha önce özel sigortam vardı devlet hastanesine gitmedim. Bu sene iptal ettirdiğim için tedbir amaçlı o formu yanımda götürdüm ama hiç kullanmadım. O yüzden tam da emin değilim süreçten.

Ben doğumda kardeşimi istiyorum. Hatta ona sen gelmezsen doğurmam diye takılıyorum 😂 sanırım o dönmek üzereyken görümcem gelecek.. arada babam kuzenlerim falan da gelecek ama onlar daha çok görmeye gelecekler. Sezeryan olacak ama bebeğe bakma konusunda rahatım ben de yurtdışında olduğum için. ben insanları kendi keyfime istiyorum 😂😂😂

Kızlar bebeğin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Hamileliğin başından beri çok gaz olduğu için ayırt edemiyorum sanki, bişiler karnımda var evet ama 😂
İlk başta kayma gibiydi daha çok ama son 1 haftadır minik minik tık yapıyor tabi 2-3 gündür özellikle o kadar gazlıyım ki bana öyle geliyor olabilir🙈😂

Kızlar burda konusulan chicco 4in1 indirime girmiş galiba ihtiyacı olan baksın 🥰

Dün babymallde 3500 TL idi alacaklar oradan bakabilir
Ben sabah erken içip geri yatıyorum zaten saat başı uyandığım için sıkıntı olmuyor 😂
Aa bu da mantıklı bir denerim bakalım 😂
Ben hiç hissetmedim hissetmedim dün baya tekme yumruk daldı kızım bana 😂 dışarıdan görülebilir şekilde şaşkınım

Aklıma iyiden iyiye robot süpürge fikri yattı bugün yarın alacağım ama var mı marka model öneriniz 🥰
Roborock s5max canım çok memnunum
Bir de püsküllü halın var mı hiç? Püsküllü halıların üstüne çıkar mı takılmadan 😊
Benimki püsküllü halıma hiç takılmıyor. Halının üzerini moplamaması için hafif halıları kaldırıyorum ağırsada bikaç kere yerden toplar gibi doluyorum yüksek olduğu için giremiyo zaten öyle çözdüm. İsterseniz telefondan girilmez alan diye de işaretleyebilirsiniz ama onu hiç yapmadım
Kocam da var beraber yikariz, bir de Burda devlet eve ebe gonderiyor günde 45 dk ona güveniyorum birazda
Yaaa müthiş hizmet bayıldım keşke bizde de olsa Alamanya bizi kıskanıyo😀❤️

Bende Roborock S7 var. Halıyı otomatik algılayıp mopunu yükseltiyor, böylece halıyı moplamıyor. Kısa püsküllerde sorun yok ama biraz uzunsa takılır. Ben çok memnunum, temiz görünen evden bile nasıl bu kadar toz çıkabilir inanamıyorum her seferinde.

Roborock S7 Sonic Mopping Akıllı Robot Süpürge İstasyonlu Paspas Fiyatı - Trendyol

Ya 2 3 gündür baya baya hissetmeye başladım. Hatta gece hareket etti hafif elimi koydum kaydı gitti altından o kadar güzel hissedildi ki 😂

Yarın dra gideceğim. Yine karmaşık duygular bu seferde düzgün beslenemiyorum bebek kilo almamıştır diye kafama takıyorum. Ne kadar güzel kafalar bunlar.

Ben de hamil kaldığımı öğrenir öğrenmez aldım robotu. Eşim robot aldığından beri süpürmüyor. Yalvar yakar süpürüyordu önceden de zaten ona yaradı😂
Bundan sonraki hedefim actifry dı ama onun da içi alüminyum kaplama zararlı diye okudum. Sizin önereceğiniz var mı

valla ben ilk bebeğimde tekme atana kadar hareketlerini hissediyorum diyemedim. Ayırt etmek zor. Mesela şuan bende de garip hareketler oluyor ama kesinlikle bebektir diyemiyorum. İlk kızım 22.haftada 3 kere arka arkaya pıt pıt pıt yapmıştı. Anca o zaman hissediyorum demiştim.

Roborock s5max canım çok memnunum

Benimki püsküllü halıma hiç takılmıyor. Halının üzerini moplamaması için hafif halıları kaldırıyorum ağırsada bikaç kere yerden toplar gibi doluyorum yüksek olduğu için giremiyo zaten öyle çözdüm. İsterseniz telefondan girilmez alan diye de işaretleyebilirsiniz ama onu hiç yapmadım

Yaaa müthiş hizmet bayıldım keşke bizde de olsa Alamanya bizi kıskanıyo😀❤️
hzlsel hzlsel ben de roborock s5 max kullanıyorum. Tam 2 yıl oldu alalı. Elim ayağım herşeyim o benim :) hele bebekli eve şartt

Günaydın güzel anneler🎊
Haftaya erkenden bir giriş yapayım dedim. Hepimiz için güzel bir hafta olsun bol bol iyi haberler aldığımız.
Ben bugün hem bebişimi göreceğim hem de tayin için tercih yapacağım. Çifte heyecan yüzünden gece sadece 2 saat uyudum, güzel haberlerle buraya dönmek istiyorum 🤗🥲

Back
X