- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #15.081
Ben yeni kullandım çok gözlemlemedim eskitme olayını. Buruşuk çıkartmıyor benim aldığım modelde kırışık önleme var. Eşim işi nedeniyle hep gömlek giyiyor. Haftada en az 4 gömlek ütüsü var kırışık olsa benim için çok büyük sorundu ama tam tersi gayet güzel çıkartıyor normalde ben makine kırıştırıyor diye devir düşürürdm 1000 devirde yıkardım şimdi 1400 de yıkıyorum kurutma makinesi açıyor kırışıklığı. Tabi çok daha iyi markalar vardır ben orta segment aldım bütçe nedeniyle. (Grunding)Ya kurutma makinesi çok lazım gerçekten benim de evimde onu koyacak uygun bi alan yok. Ama çok isterdim almak. Tüy toz topladığı için ekstra hoşuma gidiyor. Peki çıkan kıyafetler çok kırışık oluyor mu illaki ütü gerektiriyor mu? Bir de üniversitedeyken yurtta kullandığımız kurutma makinesi vardı kotlarımın falan rengini açmıştı kıyafetlerimi yıpratmıştı. Bu ne ile alakalı bilmiyorum böyle sorunlar oluyor mu
Bu arada ekstra gider istemiyor. Ben yatak odasında sıkıştıracağım bi köşeye. Çıkarıp katlamak kolay olsun diye.şimdilik atıl bi odam var orada.