2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Yani ben bir ara muskayı da duyunca hemen kurdum senaryoyu kötü kalpli kayınvalide önce muska büyü yaptırıyor ondan sonra baktı işe yaramıyor bu sefer sadece senin bulabileceğin yere yüzük bırakıyor😅 ama neyse ki minik bir prensesin işiymiş🤭
Kayınvalidem de kötü değil ki 🤣

Canım detaylıca zaten muayene yapıyor ekstra ücret vermiyorsun. Mesela benim doktorum 1 saat sürecek detaylı dedi. Tek tek organlara bakıyorlar. Kalpten böbreğe el parmakları ayak parmakları; mesanesi bağırsağı beyni midesi her organına tek tek ölçüp bakıyorlar. Yani zaten ayrıntılı bi muayene sonrası sana bi dosya veriyor. İçinde tüm bu ölçümlerin yazdığı... ☺️
ben Mert beyden randevu aldım canım telefonda 1800 detaylı için ve ekstra 1200 civarı bişey de muayene ücreti dediler 🤦‍♀️

Evet, bir de doğum için ücret vs konuştuk çok komikti ya. Eşim soruyor doğum ücreti dediğinize neler dahil diye hani kaç gece yatış ekstra neyi kapsıyor filan. gişedeki kadın bir anda lohusa şerbeti kapı süsleme odada çekim falan diye saydırmaya başladı biz şoka girdik kına gecesi yapıyoruz sanki😅 ordan başka biri de diyor ki kim hamile.. eşim olacak değil ya ben hamileyim diyemedim 😅😅
Ah ya nasıl denk geldi bugün bana da oldu aynısı. Telefonda doğum paketini öğreniyodum rutin kontroller testler vs vs doğum lohusa şerbeti kontrol... ne lohusa şerbeti mi ne alaka diye kaldım bastım kahkahayı😊 ne alaka hastanede süsler şerbetler anlamıyorum sonradan adet çıkarmada üstümüze yok

Ben de tam anlayamadım ne yazdığını. Bilgold yazıyor sanki.

Yüzük kullanılmış, çizik dolu hatta yamulmuş

Peki eşime sorduğumda bilmiyorum derse ne düşünmeliyim?
Aklından geçenleri tahmin edebiliyorum. Bence sorma. Yüzüğü al ve bir süre izle derim eşini. Umarım düşünülen şey değildir ama sorarsan ya bilmiyorum der yada yolda buldum şunun bunun der. Bi süre panik hali görmezsen yapacağı açıklama daha tatmin edici olur

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Yüzüğün sahibini buldum 😅
Görümcemin küçük kızı annesinin çantasından çıkarıp çekmeceye koymuş, babasının yüzüğüymüş.
Eşime hiç sormadım direk görümcemi aradım evime en son o geldiği için. Senin mi diye sormadım, evde yüzük buldum herhalde abim düşürmüş dedim o da aaaa eşimin olabilir dedi 😂 fotosunu attım.
Kızı da 4 yaşında. Babama sığmıyordu oraya koydum dedi annesine kızarak 😂

Resmen kalp krizi geçiriyordum 😅
Ah be kardeş kalbim sızlamıştı resmen uylum kaçtı sayfaları ilerletip bunu okuyunca nasıl rahatladım rabbim burdaki herkesin mutlu yuvasını daim etsin

Ah be kardeş kalbim sızlamıştı resmen uylum kaçtı sayfaları ilerletip bunu okuyunca nasıl rahatladım rabbim burdaki herkesin mutlu yuvasını daim etsin
Amin amin🥰
İnanır mısın görür görmez kimseye söylemeden buraya msj atmak için bekledim. O an sanki beni sadece sizler anlayacakmışsınız gibi hissettim.
Öyle de oldu, hepiniz çok destek oldunuz 🌸
İyi ki varsınız 😍🤩

ben Mert beyden randevu aldım canım telefonda 1800 detaylı için ve ekstra 1200 civarı bişey de muayene ücreti dediler 🤦‍♀️
Bana sadece 1430 TL denildi başka ekstrası yok canım. Niye öyle farklı ya ? Muayene ücreti zaten o kadar değil ki. SGK lısın dimi? Çağrı merkezinden bi daha teyit etsene. Çok fark var çünkü

Ah ya nasıl denk geldi bugün bana da oldu aynısı. Telefonda doğum paketini öğreniyodum rutin kontroller testler vs vs doğum lohusa şerbeti kontrol... ne lohusa şerbeti mi ne alaka diye kaldım bastım kahkahayı😊 ne alaka hastanede süsler şerbetler anlamıyorum sonradan adet çıkarmada üstümüze yok
Şerbet almazsak kaça olur diye soracağım ben sonrakine😅

Yurtdışı yerleşikler devlet hastanelerinde acil hizmeti alabiliyor diye biliyorum. Özele gitmek sorun olmaz parayı ödediğin için ama devlet karmaşık olabilir. Bu sigortadan para alamanı sağlayan bir prosedür galiba.. Bulunduğun il sağlık müdürlüğü detaylı bilgi verebilir.. çünkü formların ekinde il sağlık müdürlüğü telefonları da oluyordu diye hatırlıyorum.

Yurtdışındaki bağlı bulunduğun sigortadan gideceğin ülkeyi belirttiğin bir belge alıyorsun. Onunla acillere başvuruyorsun galiba. Daha önce özel sigortam vardı devlet hastanesine gitmedim. Bu sene iptal ettirdiğim için tedbir amaçlı o formu yanımda götürdüm ama hiç kullanmadım. O yüzden tam da emin değilim süreçten.
Evet O formu da aldim ben Turkiye’ye gelmeden once. Ama hic kullanmadigima bilmiyorum prosedurun nasil isledigini. Bir sorusturayim bakalim.

Günaydın kizlar 18+5 hamileyim dün covid testim pozitif çıktı. İdrar yolu enfeksiyonu ve demir düşüklüğüde cabasi. İnanılmaz bacaklarım belim ağrıdı ateşim 38.8 gördü halsizlik yaşadım ama bugün sabah daha iyiyim dün ultrasona girdim testten ve tahlillerden önce doktorumuz şuan için sıkıntı yok dedi. Çok endişeleniyorum ama bişey olmaz dimi çok tedirginim şuan aranızda ben gibi covid geçirenler var mı birbirimize destek olalım 😔

Günaydın kizlar 18+5 hamileyim dün covid testim pozitif çıktı. İdrar yolu enfeksiyonu ve demir düşüklüğüde cabasi. İnanılmaz bacaklarım belim ağrıdı ateşim 38.8 gördü halsizlik yaşadım ama bugün sabah daha iyiyim dün ultrasona girdim testten ve tahlillerden önce doktorumuz şuan için sıkıntı yok dedi. Çok endişeleniyorum ama bişey olmaz dimi çok tedirginim şuan aranızda ben gibi covid geçirenler var mı birbirimize destek olalım 😔
Doktorun kan sulandırıcı başladı mı canım?ben covidde pıhtılaşmadan çok tedirginim.kanama da var bende.doktora covid olursam kan sulandırıcı nasıl kullanıcam dedim kullanamazsın demişti.o yüzden şu pıhtılaşma olayından çok geriliyorum.onu bi danış istersen.

Ben geçirdim ama ateşim 37.4 ü geçmedi. Günde 3 defa parol aldım. Doktorum parol muhakkak al ateşini dengede tut gerisi önemli değil dedi. Benim çok ağır geçmedi açıkçası. Boğaz ağrısı ve ağır bir grip gibiydi. Öksürük falan çok olmadı. Ben günde 2 bardak ıhlamur içtim. Bir de burun spreyi de kullandım.

Doktorun kan sulandırıcı başladı mı canım?ben covidde pıhtılaşmadan çok tedirginim.kanama da var bende.doktora covid olursam kan sulandırıcı nasıl kullanıcam dedim kullanamazsın demişti.o yüzden şu pıhtılaşma olayından çok geriliyorum.onu bi danış istersen.
Bana vermedi canım. Solunum sıkıntısı çekmediysen pıhtılaşma riski yokmuş sanırım

Back
X