- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #15.261
Amin inş hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun rabbim yardımcımız olsunCanım Allah sabır versin inşallah diğer yavrunu sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inş hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun rabbim yardımcımız olsunCanım Allah sabır versin inşallah diğer yavrunu sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim
Ben bugün gittim canım bana sabahtan gel demişti kan testi de aldı belki ondan erken çağırmıştırKızlar selamlar tetenoz aşısı için sağlık ocaklarına belli bi saat aralığı var mı . İstediğimiz saatte gidip olabilir miyiz.
Başın sağ olsun canım Allah diğer evladına uzun ömür versin inşallahKontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
İkizlerden birini kaybettim Rabbim hayırlısını böyle nasip etti
Amin canım Allah razı olsunBaşın sağ olsun canım Allah diğer evladına uzun ömür versin inşallah
Başın sağ olsun canım Allah diğer yavruna güzel ömürler onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
Anladım canım, hayırlısı olsun inşallah. Rabbim diğer bebeğinle sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallahBu şekilde kalıcak diğeri büyüdükçe oda ezilir küçülür doğumda temizleriz dedi
Perinataloglada görüşücem bakalım o ne diyicek
Başın sağ olsun canım Allah diğer yavruna güzel ömürler onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Anladım canım, hayırlısı olsun inşallah. Rabbim diğer bebeğinle sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah
Allah razı olsun kuzum inş sağaağlim kucağımıza alırız bebeklerimizi
Canım çok üzüldüm, başın sağ olsun. Diğer meleğin uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah. Böylesi daha hayırlıdır belki de bilemeyiz. Allahın takdiriKontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
Başın sağolsun canım ya inan çok sasirdm hakkında hayırlısı olsun inşallah diğerini sağlıkla al kucağınaKontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
Başın sağolsun canım. Çok üzüldüm mesajını okuyunca. Allah geride kalan yavruna sağlık sıhhat versin, size dayanma gücü versinKontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
Canım çok üzüldüm, başın sağ olsun. Diğer meleğin uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah. Böylesi daha hayırlıdır belki de bilemeyiz. Allahın takdiriHala bir tane meleğin var unutma onun için doyasıya mutlu mesut yaşa
![]()
Başın sağolsun canım ya inan çok sasirdm hakkında hayırlısı olsun inşallah diğerini sağlıkla al kucağına
Allah razı olsun kızlar çok sağolun hayır dualarınız için çok teşekkür ederimBaşın sağolsun canım. Çok üzüldüm mesajını okuyunca. Allah geride kalan yavruna sağlık sıhhat versin, size dayanma gücü versin![]()
Başınız sağolsun canım Rabbim dayanma gücü versin. Diğer yavrunu sana bağışlasınKontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
Kan sulandirici vermedi. Kanamam olmadığı içindir sanırım. Bana enfeksiyon için antibiyotik verdi. Demir ilacı folik asit d vitamini magnezyum devam ediyorum bakalımDoktorun kan sulandırıcı başladı mı canım?ben covidde pıhtılaşmadan çok tedirginim.kanama da var bende.doktora covid olursam kan sulandırıcı nasıl kullanıcam dedim kullanamazsın demişti.o yüzden şu pıhtılaşma olayından çok geriliyorum.onu bi danış istersen.
Tesekkur ederim inşallahGeçmiş olsun umarım kolayca atlatırsın sağlığına kavuşursun. Burada bir çok kişi geçirdi ve bebekleri de etkilenmedi.
Kaybın için çok üzüldüm canım, sabır dilerim.. Diğer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarım.Kontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
Kanaman olsa zaten kan sulandırıcı alamazsın kanaman daha da artar.ne enfeksiyonun var canım antibiyotik ne için verdi?Kan sulandirici vermedi. Kanamam olmadığı içindir sanırım. Bana enfeksiyon için antibiyotik verdi. Demir ilacı folik asit d vitamini magnezyum devam ediyorum bakalım
Canım bebeğini saglıkla kucağına alırsın umarım. Cok üzgünümKontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
İkizlerden birini kaybettim Rabbim hayırlısını böyle nasip
Canım benim Rabbim diğer bebeğini korusun. Acısını göstermesin. Giden de senin cennet kuşunKontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim