2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Eklentiler

• 0DB8CF8B-83CF-4A2F-A0D0-B6A63F6CF349.webp
    0DB8CF8B-83CF-4A2F-A0D0-B6A63F6CF349.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 121
  • 1C128A29-A9BE-4BFF-906A-FCD1F0000513.webp
    1C128A29-A9BE-4BFF-906A-FCD1F0000513.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 118
Misako Misako canım başın sağolsun çok üzüldüm diğer bebişin sağlıkla doğsun inşallah. Ne yaparsak yapalım bazı şeylere engel olamıyoruz. Allah size dayanma gücü versin

Başın sağolsun canım Allah diğerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Durumun nasıl iyi misin ?
Allah razı olsun hepinizden çok sağolsun
Pek bilmiyorum tuhaf oldum tabii korkuyorum diğer bebeğede bi şey olursa diye bi sürü şey saydı böyle olabilir şöyle olabilir sakin ol ölen bebekle alakalı olabilir diye
Birebir gidiyorlardı 3 hafta önce herşey yolundaydı maşallah gelişimleri çok iyi demişti doktor şimdi biri 15. Haftada kesesi minicik kalmış diğeri 19. Haftada kocaman olmuş
Nedenini bilmemek çok kötü
karmakarışık oldum üzülüyorum tabi elimde değil ama bir bebeğim daha var kendimi çok yıpratmakda istemiyorum
Rabbim hayırlısını nasip etsin
Perinataloğa yönlendirdi oda 4 üne randevu verdi inş orda güzel haberler alırım onu bekliyorum şimdilik forumda aynı durumda olanlar var onları okuyorum moral olsun diye

Pek bilmiyorum tuhaf oldum tabii korkuyorum diğer bebeğede bi şey olursa diye bi sürü şey saydı böyle olabilir şöyle olabilir sakin ol ölen bebekle alakalı olabilir diye
Birebir gidiyorlardı 3 hafta önce herşey yolundaydı maşallah gelişimleri çok iyi demişti doktor şimdi biri 15. Haftada kesesi minicik kalmış diğeri 19. Haftada kocaman olmuş
karmakarışık oldum üzülüyorum tabi elimde değil ama bir bebeğim daha var kendimi çok yıpratmakda istemiyorum
Perinataloğa yönlendirdi oda 4 üne randevu verdi inş orda güzel haberler alırım onu bekliyorum şimdilik forumda aynı durumda olanlar var onları okuyorum moral olsun diye
Kendini üzme her şey Allahtan mutlaka bir sıkıntı vardı Kİ gelişmedi öyle düşün 🙏 stres yapma Kİ diğerine yansımasın annesi Allah’ın izniyle sağlıkla doğar

Senin bir suçun yok. Sen çok güzel baktın ikisine de öncelikle ondan mı bundan mı diye düşünme olur mu ?
Olacaksa olacak bundan kaçamayız. Senin düşünmen ya da düşünmemen olacakları da değiştiremez. Ne oldu nasıl oldu bunu doktorlar çözecektir inan bana. Sen şimdi ana dönüp karnındaki için hayata inat daha mutlu olmalısın. Başımıza ne gelecek bilmiyoruz hiçbirimiz ama nasıl tepki vereceğimizi biliyoruz elbette üzüleceksin. Kimse sana üzülme demesin. Üzülmen gerektiği kadar üzüleceksin. Sonra gözyaşını silip kaldığın yerden devam edeceksin. Sen çok güçlü bir annesin baştan beri savaşına biz şahidiz. 🥲 Cennete kanat çırpan bebişin de senden razıdır.

Back
X