2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kontrolden çıktım çok tuhaf bi haldeyim
İkizlerden birini kaybettim Rabbim hayırlısını böyle nasip et
Her şerde bi hayır vardır derler ya bunda da bi hayır vardır inşallah rabbim doğacak olana sağlık versin size ekstra ekstra huzur mutluluk getirsin başın sağolsun

Kızlar sanki ben çok kilo aldım gibi😅 emin değilim görünüşümde aman aman bir farkım yok biraz bacaklarım falan kalınlaştı ama daha yolun yarısındayım son aylar napicam diye kara kara düşünmüyor değilim.

Valla bende 3 kilo aldım canım ama sanki daha çok almış gibiyim şişmişim gibi. Oğlum geldi bugün baldır kısmım sarkmış biraz oynayıp oynayıp anne hamur gibisin dedi sinirimi bozdu 😂

Kızlar ben hiç hamile gibi hissetmiyorum, hatta birkaç hafta önce bacağımın arasına yastık alma ihtiyacı hissediyordum artık onu istemiyorum birkaç gündür. Gaz hareketine benzettiğim ama bebe olduğunu düşündüğüm pıt pıt şeyler oluyordu o da olmuyor 2 gündür. Stres oldum of

Bende aynı hareketler durdu ben strers oldum
Kızlar ben de 2 gündür hiç hissetmiyordum. Bugün kontrolüm vardı gayet iyiydi içiniz rahat olsun hatta sırtını dönmüş yüzünü göstermedi bi türlü. Uyuyordu😀 bence sizinkiler de öyle uyuya uyuya büyüyo bebişler. Bi de bu haftalar daha sürekli hissetmek için çok erkenmiş doktorum da söyledi endişe etme hemen dedi

Kızlar ben de 2 gündür hiç hissetmiyordum. Bugün kontrolüm vardı gayet iyiydi içiniz rahat olsun hatta sırtını dönmüş yüzünü göstermedi bi türlü. Uyuyordu😀 bence sizinkiler de öyle uyuya uyuya büyüyo bebişler. Bi de bu haftalar daha sürekli hissetmek için çok erkenmiş doktorum da söyledi endişe etme hemen dedi
Bence benim kız uyumuyor 🙄 belli saatler var o saatlerde sakin geri kalan zamanlarda muhtemelen amuda kalkıyor 😂😂 anne karnında hareketli olan doğunca da öyle olur derler doğduktan sonra uyumaz diye korkuyorum yoksa şikayetim yok 🥰

Kızlar üzerimde beyaz askılı vardı şimdi bi baktım sağ göğsümden bi sıvı gelmiş sarımsı bi leke olmuş olağan bi şey mi yaşayan oldu mu bunu?

Kızlar ebebekteki emzirme sütyenlerini tavsiye etmişti burada bir arkadaş. 2.ürüne %50 indirim var iç giyimde. Ben de aldım. İhtiyacınız olan bir şey varsa değerlendirin.
Canım kaç beden olacağını nasıl kestiryorsun ben de indirimden almak istiyorum ama bedeni kestiremiyorum

Kızlar üzerimde beyaz askılı vardı şimdi bi baktım sağ göğsümden bi sıvı gelmiş sarımsı bi leke olmuş olağan bi şey mi yaşayan oldu mu bunu?
Benim olmadı ama sıvı gelebilirmiş canım okumuştum bir yerlerde gelenler olmuş doğal bir durummuş

Valla bende 3 kilo aldım canım ama sanki daha çok almış gibiyim şişmişim gibi. Oğlum geldi bugün baldır kısmım sarkmış biraz oynayıp oynayıp anne hamur gibisin dedi sinirimi bozdu 😂
Sen az almışsın bence ben 6-7 kilo aldım
Bende bacaklar aynı yine popom yok ama bütün kiloyu göğüslerim ve göbeğim aldı sanırım😅 en son 6 kilo almıştım ama artık takip edemiyorum açıkçası 😂

bu haftalarda böyle olması doğal canım düzenli hissetmek için 23-24 haftaları bulur ilk hamileliğin sonuçta bende bazen kalkıyorum göbeğim inmiş acaba bir şey mi oldu diyorum ama akşam hemen göbeğim şişiyor arada da minik pıtlar hissediyorum 😅 ben tabi 1 hafta oluyor göreli cuma yine gideceğim ondan biraz daha rahatım
Ben de her dr kontrolünde şoka giriyorum😅

Sen az almışsın bence ben 6-7 kilo aldım

Ben de her dr kontrolünde şoka giriyorum😅
İlk aylarda hiçbir şey yiyemiyordum ondan almadım şimdi de kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum ama bu ay daha yeni yeni başladım almaya canım. İlkinde 25 kilo almıştım o yüzden bunda almamak işime geliyor aslında😂 senin de çok aşırı değil bence normal

Allah razı olsun hepinizden çok sağolsun
Pek bilmiyorum tuhaf oldum tabii korkuyorum diğer bebeğede bi şey olursa diye bi sürü şey saydı böyle olabilir şöyle olabilir sakin ol ölen bebekle alakalı olabilir diye
Birebir gidiyorlardı 3 hafta önce herşey yolundaydı maşallah gelişimleri çok iyi demişti doktor şimdi biri 15. Haftada kesesi minicik kalmış diğeri 19. Haftada kocaman olmuş
Nedenini bilmemek çok kötü
karmakarışık oldum üzülüyorum tabi elimde değil ama bir bebeğim daha var kendimi çok yıpratmakda istemiyorum
Rabbim hayırlısını nasip etsin
Perinataloğa yönlendirdi oda 4 üne randevu verdi inş orda güzel haberler alırım onu bekliyorum şimdilik forumda aynı durumda olanlar var onları okuyorum moral olsun diye
Ben şimdi gördüm çok üzüldüm,inşallah diğer beb
Allah razı olsun hepinizden çok sağolsun
Pek bilmiyorum tuhaf oldum tabii korkuyorum diğer bebeğede bi şey olursa diye bi sürü şey saydı böyle olabilir şöyle olabilir sakin ol ölen bebekle alakalı olabilir diye
Birebir gidiyorlardı 3 hafta önce herşey yolundaydı maşallah gelişimleri çok iyi demişti doktor şimdi biri 15. Haftada kesesi minicik kalmış diğeri 19. Haftada kocaman olmuş
Nedenini bilmemek çok kötü
karmakarışık oldum üzülüyorum tabi elimde değil ama bir bebeğim daha var kendimi çok yıpratmakda istemiyorum
Rabbim hayırlısını nasip etsin
Perinataloğa yönlendirdi oda 4 üne randevu verdi inş orda güzel haberler alırım onu bekliyorum şimdilik forumda aynı durumda olanlar var onları okuyorum moral olsun diye
Şimdi gördüm canım çok üzüldüm,inşallah diğer bebeğini sağlıkla kucagina alırsın 🙏💐

Back
X