Maşallah, tombik veya zayıf sağlıklı olsunlar yeterki. Bu boy kilo meseleleri zaten %80 genetik %20 çevresel unsurlar
İnşallah gönlüne göre olur. Bu yıl girmiş olsan iyiydi yüksek bir alım bekleniyor
Bu şiddetin sözlü hâli, bu şekilde konuşanin ağzına terlikle vuracaksın. Hamile ol veya olma bu üslupla konuşulması çok yanlış. Hele ki sözlerinde samimiyse daha kötü. Umarım hatasını anlar
Benim de kaşınıyor gerginlik ve kuruluktan olan kaşıntıyı gidermek için kreme ağırlık verdim iyi e ancak bu sefer de göbek deliği çevresi mantar oldu fazla nemden.daha doğrusu krem surduk e oradaki kaşıntı geçmedi daha çok arttı ben de mantar kremi denedim ve anında kesildi kaşıntı.
Al benden de o kadar çatlayacak her kalmadığı için rahatım ama yine de krem sürüyorum kaşıntı belası fena çünkü
Canım hiç lansinoha gerek yok diye düşünme daha hamileyken başlamak lazım. Gümüş kapak emzirme döneminde iyi oluyor lansinohu erken kullanmaya başlamak lazim
Bugünden beri benim de aynı karakterde ağrım var. Bir de geniz akıntısı başladı ki oksururken ağrı giriyor iyice
Canım sizin için hayırlısı olsun bizim şer gördüğümüzde hayır da var elbet inşallah gönlünüzce olur. Bebeğin kismetiyle geliyor
İşte 2 3 yıl önce ki krediler şimdi çerez parası kalıyor iyi denk gelmiş. Bizim kiramiz çok uygun olmasa eşim de ne yapar eder ev borcuna girer bizimki de kira uygun diye rahat
Umarım bütçenize ve isteğinize uygun bir ev bulursunuz. İlk zamanlar beraber olsanız senin için iyi olurdu ancak hakkınızda hayırlısı.zaman bir şekilde geçiyor.
Mide rahatladiysa inmiş olabilir
Canım ben, kollar da catlayabiliyor krem sürmeyi ihmal etmeyin
Progestan hap akşamları beni Leyla yapıyor ama ben ağrılardan yine uyuyamıyorum
Doktorun verdiyse muhakkak kullan. Zaten başka veren doktor da muhakkak karnını görmüştür. Sef gebelikte kullanılan antibiyotikler den
Canım hayırlı sonuçlar al inşallah ama haftan baya ilerlemiş bebiş iyice büyümüştür canını sıkma