• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Anlayamazsin bence göbekten canım, benim bebek çok aşağıda ama göbeğim hala yukarda ve sivri hiç değişiklik olmadı bebek aşağı indikten sonra

Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede çıkarsın hastaneden takip edilmesi iyi olmuş bebiş için bir sıkıntı olmadan. Haftan da gayet güzel 36 bitmiş sağlıkla gelsin inşallah artık gelirse de sıkıntı yaşamazlar ama umarım 37yi doldurur bebiş. Biz elimizden geleni yapıyoruz ama onlar ne zaman isterse o zaman gelecekler sanırım ☺️
Sağol canım inşallah öyle olur 🤲🏻
Güzel haberlerle evine döneceksin inşallah. Çok haklısın kötü hissetmekte ama seni seven insanlar var sadece ani olduğundan yanında olamadılar. Canın sıkılırsa burayada yaz biz burdayız
Çok sağol canım güzel dileklerin için 💐
Maşallah, tombik veya zayıf sağlıklı olsunlar yeterki. Bu boy kilo meseleleri zaten %80 genetik %20 çevresel unsurlar

İnşallah gönlüne göre olur. Bu yıl girmiş olsan iyiydi yüksek bir alım bekleniyor

Bu şiddetin sözlü hâli, bu şekilde konuşanin ağzına terlikle vuracaksın. Hamile ol veya olma bu üslupla konuşulması çok yanlış. Hele ki sözlerinde samimiyse daha kötü. Umarım hatasını anlar

Benim de kaşınıyor gerginlik ve kuruluktan olan kaşıntıyı gidermek için kreme ağırlık verdim iyi e ancak bu sefer de göbek deliği çevresi mantar oldu fazla nemden.daha doğrusu krem surduk e oradaki kaşıntı geçmedi daha çok arttı ben de mantar kremi denedim ve anında kesildi kaşıntı.

Al benden de o kadar çatlayacak her kalmadığı için rahatım ama yine de krem sürüyorum kaşıntı belası fena çünkü

Canım hiç lansinoha gerek yok diye düşünme daha hamileyken başlamak lazım. Gümüş kapak emzirme döneminde iyi oluyor lansinohu erken kullanmaya başlamak lazim

Bugünden beri benim de aynı karakterde ağrım var. Bir de geniz akıntısı başladı ki oksururken ağrı giriyor iyice

Canım sizin için hayırlısı olsun bizim şer gördüğümüzde hayır da var elbet inşallah gönlünüzce olur. Bebeğin kismetiyle geliyor 😊

İşte 2 3 yıl önce ki krediler şimdi çerez parası kalıyor iyi denk gelmiş. Bizim kiramiz çok uygun olmasa eşim de ne yapar eder ev borcuna girer bizimki de kira uygun diye rahat

Umarım bütçenize ve isteğinize uygun bir ev bulursunuz. İlk zamanlar beraber olsanız senin için iyi olurdu ancak hakkınızda hayırlısı.zaman bir şekilde geçiyor.

Mide rahatladiysa inmiş olabilir

Canım ben, kollar da catlayabiliyor krem sürmeyi ihmal etmeyin

Progestan hap akşamları beni Leyla yapıyor ama ben ağrılardan yine uyuyamıyorum

Doktorun verdiyse muhakkak kullan. Zaten başka veren doktor da muhakkak karnını görmüştür. Sef gebelikte kullanılan antibiyotikler den

Canım hayırlı sonuçlar al inşallah ama haftan baya ilerlemiş bebiş iyice büyümüştür canını sıkma
Sıkıntı bebeğinde geriden geliyor olması aslında birazda,perşembe ultrasonum var bakalım onda da kilo almamış okursa bi müdahalede bulunurlar sanırım.
Çok şükür çıkmamış protein kaçağı, bende de çıkmadı. Yürüyüş yapmaya hiç vaktim olmuyor benim. Yemek konusuda işte zaten tuzsuz yaptırma şansım yok kendim evde dikkat etmeye çalışıyorum.

Rabbim şifa versin inşallah 🤲
Amin canım.
Canım hareket takip et mutlaka diyor doktorlar özellikle bu haftalarda. Hareketsizlik pek iyi değil, takip et gerekirse kontrole git.

Günden 4 antibiyotik içiyorum, bu cevap yeterli olur sanırım 😂

Çok geçmiş olsun canım, gözetim altında olmak iyi, stres yapma lütfen

Çatal müdavimi oldum ben ya, şak diye çıkıyon, pat diye sokuyorlar alıştım artık 😂😂😂
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum valla 🤷🏻‍♀️

Oda ayrı bir konu ama öncesinde lavman yapılıyormuş sanırım. Bide tüy temizliği var göbekten bir şey görünmüyor. Kuaför falan da hiç alışık olmadığım bir durum öyle görmeden bir şekilde halletmeye çalışıyorum. 🙈
Bu videodan sonra galiba bebeği içinde tutacağım dogurmayacagim😵😂

Sağol canım inşallah öyle olur 🤲🏻

Çok sağol canım güzel dileklerin için 💐

Sıkıntı bebeğinde geriden geliyor olması aslında birazda,perşembe ultrasonum var bakalım onda da kilo almamış okursa bi müdahalede bulunurlar sanırım.

Amin canım.

Elimden geleni yapmaya çalışıyorum valla 🤷🏻‍♀️
Dert etme annesi ciğerleri gelişmiştir artık doğduktan sonra beslersin sen onu, hayırlısıyla doğsun bakalim

Günaydın kızlar ben iki gecedir karın ağrısı yaşıyorum ve bı sağ bı sol kasigim ağrıyor.Afedersinz ishal de olmusm.Bunlarla doğumun bir bağlantısı olabilir mi acaba.🙄😶

Günaydın kızlar ben iki gecedir karın ağrısı yaşıyorum ve bı sağ bı sol kasigim ağrıyor.Afedersinz ishal de olmusm.Bunlarla doğumun bir bağlantısı olabilir mi acaba.🙄😶
Olabilir canım takipte ol. Üşütme veya mikrobik de olabilir veya doğumun erken belirtileri de olabilir muayene nst olmadan bilmek zor

Acile gidip en azından idrar tahlil diski tahlili falan versen hem ağrım var deyince nst de çekerler

Biz bugün 32+3 olduk. Geçen cuma doktora gittim çalışabilir raporu almak için. Şekerden dolayı amniyon sıvısı fazlaydı. Hala aynı şekilde devam ediyormuş. Normal sınır 200 seninki 280 dedi.
Bir de doğumu sordum ilk kez. Benim ilk doğumum sezeryan olduğundan bu da sezeryan olacak. Doktorum 39 hafta dolunca alıyorum ben dedi. Bu da 26 Aralık’a denk geliyor. Bende yol sonu olması sebebiyle Ocak başına denk getirebilir miyiz diye sordum. Tabi sen istiyorsan 2 Ocak a kadar bekleyebilirim dedi. 40+3 oluyor o da. Biraz kafam karıştı açıkçası. İlk doğumum 38 haftada olmuştu doktorumun kararıyla. Beklemek mi beklememek mi mantıklı bilemedim. Bu arada bir de normal doğum başlarsa o arada ne olacak diye sordum sezeryana çeviririz problem olmaz dedi. Siz ne düşünürdünüz? Beklemek de riskli aslında.

Kızlar herkes bebek hareketlerinin azaldığından bahsetmiş bizde durum tam tersi diraridayken bile kıyafetten belli oluyor hareketleri sert sert. Bir de karnım genelde sert ve vajinada da hareketlilik hissediyorum Perşembe randevum var diye sabrediyoeum ama arada hastanenin yolunu tutasim geliyor. Tam da kızımın okuldan geleceği vakitlere yakın cozutuyor ağrılar bekleyeyim diyorum bel ağrısı zaten bir süredir sürekli var. Böyle vajinada baloncuk patlaması gibi bir hissi baskıyla beraber hisseden var mı.bir de benim mideme hala baskı var o yüzden kafasını pelvise indirmedi gibi düşünüyorum çünkü hıçkırık da o kadar aşağıda hissedilmiyor

Benim sanki ilk gebelik bu 🙈 Kızımda Nisan geldiği için herhangi birşey hissetmeden gitmiştim. Orada suni sancı vermişlerdi beklesem kendi sancım da zamanla gelecekmiş ama cumartesi günüydü ve 40+ daydim beklemek riskli olurdu. Bu sıpa o haftaları göremeyecek gibi ayağa kalkınca orada baskı hissediyorum. Ağır spor yanış gibi bacak kaşık agrim var. Şu perşembeye kadar dayansaydik iyiydi. Bu akşam acil durum eylem planı yaptık eşim kizim ben liste çıkardık eylem planını kapıya astik 🤣 yakınlara da haber verildi, tatbikat da yapacakmışız😅 eşimin işleri işte. Dedim beni evde unutmayın da 😂
Günümüz aynı canım benimde senin gibi bu hafta, özellikle popişini göbeğime fena dayıyor ama düzenli olmadığı için önemsizdir diye düşünüyorum, ilk hamileliğimde de oluyordu çünkü. Aşağıya baskı bende de oluyor, onu geçen hafta kontrolde doktoruma söyledim, benim ilki sezaryen içteki dikişlere baskı yapıyor aslında o da rahatsız edici bir ağrı yapar ama sıkıntı yok demişti. Bizim daha isim belli değil bu arada her gün sıkıştırıyorum eşimi ama yok beğenemiyor bir türlü :KK70:

Kasılma olabilir gibi geldi bu tarifin canım bir nst çektir eğer geçmezse bu haftalarda ihmal etmemek lazım. Vajinada baskı hissediyorum ben arada ama sertlik, ağrı vs bir şey yok. Gerçi benim durum riskli zaten çok aşağıda durduğu için baskı hissediyorum 2 gündür daha da arttı bebek de giderek ağırlaşıyor. Yakında doğurucam bu gidişle kafayı çıkaracak bebiş 😂😂

Kızlar adet sancısı gibi ağrınız devam ederse bir görünün derim doktora hemşireler bana doğum kasılması önce adet sancısı gibi başlar demişti umarım geçer ve zamanında gelirler
Kız saha dün nstye girdim sıfırdı sancı. Yarın yine kontrolüm var zaten. 😅

Dün kontrolüm vardı benim de her hafta kontrole gideceğim ve 30 Kasıma gün verdi ekstra bi durum olmazsa o gün kavuşucaz kızımla 😊 bide bugün öksürük ve boğaz ağrısı başladı ne yapabilirim bu konuda fikri olan varmı?
Bende dünden beri öyleyim canım temizlik falan derken yordum kendimi galiba ıhlamur kaynattım limonlu onu içiyorum öksürük için ekstra bir şey yapabiliyor muyuz bilmiyorum

Kasılma olabilir gibi geldi bu tarifin canım bir nst çektir eğer geçmezse bu haftalarda ihmal etmemek lazım. Vajinada baskı hissediyorum ben arada ama sertlik, ağrı vs bir şey yok. Gerçi benim durum riskli zaten çok aşağıda durduğu için baskı hissediyorum 2 gündür daha da arttı bebek de giderek ağırlaşıyor. Yakında doğurucam bu gidişle kafayı çıkaracak bebiş 😂😂

Kızlar adet sancısı gibi ağrınız devam ederse bir görünün derim doktora hemşireler bana doğum kasılması önce adet sancısı gibi başlar demişti umarım geçer ve zamanında gelirler
Sen naptın canım kontrolün ne zaman son durumun ne ?

Back
X