Ayyy böyle minnoş pozlar vericekler inanamıyorumBi gorunce dogudu sandim kiz allah caninizi almasin
Insallah doguncada ayni fotoyu bekliyorum canim
Bende lansinoh göğüs ucu kremi var canım yaralanmalarda onu kullanıyorumBen bepanthen kullanıyorum geçende göğüs ucuma sürdüm hatta inşallah bir zararı yoktur
Bende içinde olduğum ayı söylüyorum valla zaten karnım büyükBiten ay söyleniyormuş diyorlar ama ne biliyim ben doğurana kadar oturtamayacağım için bu konuları çok takmıyorum
Canımm amin hepimizin bebesine inşallahYaa minnoşmaşallah sağlıkla gelsiin keyifçi paşaa
Bende içinde olduğum ayı söylüyorum valla zaten karnım büyük
Umarım canım bende geçen onu düşündüm doğum furyası başlayacak, Gidenler gidecek olanlara tavsiyelerde bulunacak uzunn bilgilendirici yazılarıylaAy valla karışık gidiyoruuz işte çok şükür sağlıklı olsunlarda inşallah doğacakları ay belli zaman belli sonuçtabence bizde biraz büyütmek istiyoruz sanırım hamileliğimizi bir an önce kucağımıza almak için ama çok şükür nerelerden 20. Haftaları aştık bir bakmısımız 30. Haftalara gircez teker teker sonra 36-37 derken her gün birimizin bebeğinin sağlıklı doğum haberlerini burda bekliycez Allahın izniyle
Ben de artık umursamayacağım, bugün çok vicdan azabı çektim canımKıyamam onu takmamaya çalış canım çocuğun ve kendini düşün artık öyle ben etrafımdaki kimseyi umursamıyorum en değerli o böyle düşün
Kız ağzını hayır açUmarım canım bende geçen onu düşündüm doğum furyası başlayacak, Gidenler gidecek olanlara tavsiyelerde bulunacak uzunn bilgilendirici yazılarıyla-Sunshine başı çekecek sanırım
cok sevindim kuzumÇıktık kızlar çok şükür hiçbir sıkıntısı yok bebemin haftasıyla uyumlu 350 gr 27 cm ölçtü doktorumuz ikinci fotoda bacak bacak üstüne atmış keyifçi, çok hareketli babası gibi ağzı burnu yanakları ona benziyor hep bakmıştım zaten benzesin diye doğumuna gelip o ilk halini görür umarımSağolun desteğiniz için
yaa haziran anneleride boyle yatakta paylasiyorlar bazen icim gidiyor
Аllahin izniyle buraya dogurdum ANNE oldum yazacagiz bebislerin fotolarini atip siramizi salacagiz insallahAyyy böyle minnoş pozlar vericekler inanamıyorumne endişeleniyorduk çok şükür çoğumuz taramalardan çıktık çoğu gitti azı kaldı
Ahaha bizim seninle ayni 7 8 ekim allahim nolur 2 ekimde dogsun diye dua ediyorumKız ağzını hayır aç
grupta günü benden önce olanlar var
Allah vakitli sağlıklı doğum nasip etsin
Ezan okunuyor amin
Amiin minnoşum amin darısı bizlere inşallah.cok sevindim kuzummasallah nasil buyumus
yaa haziran anneleride boyle yatakta paylasiyorlar bazen icim gidiyordarisi ekim ayinda bize
Ben dun aksam 7 ye kadar dukkandaydim, sonra arkadas yemek hazirlamisti oraya gittik . Eve gelince direk yattim. Bugun resim atacagim
Benim bir is arkadasimin eside hamile, oda geceleri kocasini uyandirip “gecen hafta yada gun bana neden soyle soyle dedi , bunu kast ettin “ gibisinden aklina geldikce soruyormus.
Benim daha sinirlerim cok gerilmedi ama film fln izlerken ota boka agliyorum
Ağladığım en saçma üç şeyi sıralıyorum.Ay dizileri filmleri izlerken sular seller zaten, en alakasız sahnede bile akıtıyorum.Birkaç gündür eşimle muhabbet ederken gülüyoruz gülerken ağlama tutuyor, Allahım aklımı korusun.
Allahım minnoşlar minnoşu kocanın başına gelenlere bakın.Ağladığım en saçma üç şeyi sıralıyorum.
1. Benim midemde gastrit var sabah erkenden kahvaltı yapacaktım domates aldım tabağa koydum eşim lütfen yeme sana dokunur dedi odaya gittim küsüp ağladım yediğime de karışıyorsun diye.
2. Kısa çorap giymiştim kışın eşimde üşütürsün uzun çorap giyer misin dedi bende sen bana domateste yedirmedin giydiğim çoraba da karışıyorsun kısa giymek istiyorum uzun giymek istemiyorum diye 1 saat ağladım
3. Eşim işten geldi bende sarılmamıştım sen önceden sarılırdın yine sarılmanı istiyorum dedi ve ben artık sen beni sevmiyorsun benden hep şikayetçisin diye elimle yüzümü kapattım bir ağladıysam ama nasıl bunun gibi daha nicesi varda en saçması bunlar
Aklımda canım en kısa zamanda alacağım ondan herkes çok iyi diyorBende lansinoh göğüs ucu kremi var canım yaralanmalarda onu kullanıyorum
Kuzum tabiki zamanında benden öncesin o yüzden öyle söyledimKız ağzını hayır aç
grupta günü benden önce olanlar var
Allah vakitli sağlıklı doğum nasip etsin
Ezan okunuyor amin
Benimde 27 ekim dedi detaylıda 29 Ekim muhteşem olur diyorum sağlık için bir sakıncası olmayacaksaAhaha bizim seninle ayni 7 8 ekim allahim nolur 2 ekimde dogsun diye dua ediyorum39dan sonra her türlü terazi oluyorlar insallah beklerler
18. hafta mısın canımGıdım , gobegim ve ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?