2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bi gorunce dogudu sandim kiz allah caninizi almasin

Insallah doguncada ayni fotoyu bekliyorum canim
Ayyy böyle minnoş pozlar vericekler inanamıyorum ne endişeleniyorduk çok şükür çoğumuz taramalardan çıktık çoğu gitti azı kaldı

Bende içinde olduğum ayı söylüyorum valla zaten karnım büyük

Ay valla karışık gidiyoruuz işte çok şükür sağlıklı olsunlarda inşallah doğacakları ay belli zaman belli sonuçta bence bizde biraz büyütmek istiyoruz sanırım hamileliğimizi bir an önce kucağımıza almak için ama çok şükür nerelerden 20. Haftaları aştık bir bakmısımız 30. Haftalara gircez teker teker sonra 36-37 derken her gün birimizin bebeğinin sağlıklı doğum haberlerini burda bekliycez Allahın izniyle

Umarım canım bende geçen onu düşündüm doğum furyası başlayacak, Gidenler gidecek olanlara tavsiyelerde bulunacak uzunn bilgilendirici yazılarıyla -Sunshine başı çekecek sanırım

Kıyamam onu takmamaya çalış canım çocuğun ve kendini düşün artık öyle ben etrafımdaki kimseyi umursamıyorum en değerli o böyle düşün
Ben de artık umursamayacağım, bugün çok vicdan azabı çektim canım bebeğim o kadar çok hareket etti ki, çok üzüldüm. Haklısın en değerli o artık Sağol canım benim

Umarım canım bende geçen onu düşündüm doğum furyası başlayacak, Gidenler gidecek olanlara tavsiyelerde bulunacak uzunn bilgilendirici yazılarıyla -Sunshine başı çekecek sanırım
Kız ağzını hayır aç
grupta günü benden önce olanlar var
Allah vakitli sağlıklı doğum nasip etsin
Ezan okunuyor amin

cok sevindim kuzum masallah nasil buyumus
yaa haziran anneleride boyle yatakta paylasiyorlar bazen icim gidiyor darisi ekim ayinda bize

Ben dun aksam 7 ye kadar dukkandaydim, sonra arkadas yemek hazirlamisti oraya gittik . Eve gelince direk yattim. Bugun resim atacagim

Benim bir is arkadasimin eside hamile, oda geceleri kocasini uyandirip “gecen hafta yada gun bana neden soyle soyle dedi , bunu kast ettin “ gibisinden aklina geldikce soruyormus.
Benim daha sinirlerim cok gerilmedi ama film fln izlerken ota boka agliyorum

Ayyy böyle minnoş pozlar vericekler inanamıyorum ne endişeleniyorduk çok şükür çoğumuz taramalardan çıktık çoğu gitti azı kaldı
Аllahin izniyle buraya dogurdum ANNE oldum yazacagiz bebislerin fotolarini atip siramizi salacagiz insallah rabbim buyuktur hepimize kolay vakitli dogumlar

Amiin minnoşum amin darısı bizlere inşallah.

At da senin o tatlış suratını fotoğraftan mıncırayım.

Ay dizileri filmleri izlerken sular seller zaten, en alakasız sahnede bile akıtıyorum. Birkaç gündür eşimle muhabbet ederken gülüyoruz gülerken ağlama tutuyor, Allahım aklımı korusun.

Ay dizileri filmleri izlerken sular seller zaten, en alakasız sahnede bile akıtıyorum. Birkaç gündür eşimle muhabbet ederken gülüyoruz gülerken ağlama tutuyor, Allahım aklımı korusun.
Ağladığım en saçma üç şeyi sıralıyorum.
1. Benim midemde gastrit var sabah erkenden kahvaltı yapacaktım domates aldım tabağa koydum eşim lütfen yeme sana dokunur dedi odaya gittim küsüp ağladım yediğime de karışıyorsun diye.
2. Kısa çorap giymiştim kışın eşimde üşütürsün uzun çorap giyer misin dedi bende sen bana domateste yedirmedin giydiğim çoraba da karışıyorsun kısa giymek istiyorum uzun giymek istemiyorum diye 1 saat ağladım
3. Eşim işten geldi bende sarılmamıştım sen önceden sarılırdın yine sarılmanı istiyorum dedi ve ben artık sen beni sevmiyorsun benden hep şikayetçisin diye elimle yüzümü kapattım bir ağladıysam ama nasıl bunun gibi daha nicesi varda en saçması bunlar

Allahım minnoşlar minnoşu kocanın başına gelenlere bakın.

Doğumdan sonra bu saçma hallerimizi de özleriz, benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…