2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tamam ya benzermiş değerler
Geçmiş olsun kuzucum, bebelerimiz tam gaz beslenmeye devam ediyor

Şu anda Demir ilacı kullanmıyor musun zaten?
En fazla serum ile Demir ilacı alırsın, olur biter. Ben çok aldım kötü bi şey değil o
Yok yere endişelenme

Kaldırın çocuğu gıızzz nefessiz kaldı çocuk
Duygusalım bugün cok elleşmeyin bana ağlarım

Maşallah paşaya bu ekim bebekleri hep hareketli işimiz varrr

Bize de çekmek nasip olur inşallah şöyle minnak pozlar.

Bu aralar benimki de tavan yaptı, gülerken bile ağlamaya başlıyorum neden ola ki?
İnşallah kuzucum

Of bugün bebek arabası aldık sonunda ocağımıza incir ağacını diktik resmen.
Ama günün yarısında zırıl zırıl ağladım. Sinirlerim çok kolay bozuluyor artık.

İnşallah kuzucum

Of bugün bebek arabası aldık sonunda ocağımıza incir ağacını diktik resmen.
Ama günün yarısında zırıl zırıl ağladım. Sinirlerim çok kolay bozuluyor artık.
Çok iyi anlıyorum çiçeğim, şu sıralar sinirler pamuk ipliğine bağlı.

Ocağınıza incir ağacı diken arabayı konuşalım biraz Güzel günlerde kullanmak nasip olsun.

Ne aldınız anlat bakalım, biz bebek doğduktan 3 4 ay sonra almaya karar verdik bebek arabasını. Ama puset şart, ona da karar veremiyorum bakınıyorum hala.

Kızlar ben biraz gerildim, ağladım. İçim alev alev yanıyor neden bilmiyorum . Bağırdım, çağırdım. Şimdi çok hareketlendi bebek, sağ tarafım da ağrıyor. Kötü bir şey olmuş mudur Nasıl sakin kalacağımı bilmiyorum, kendimi kontrol edemiyorum. Eskiden olsa bir sigara yakıp kendime gelirdim, şimdi onu da yapmıyorum. Eşim de zaten çocuk mahvoldu içinde sigara içsen daha iyiydi diye iyice mahvediyor beni Bebek çok etkilenmiş midir kızlar?

Bir şey olmamıştır canım sakin kalmaya çalış sen birazcık kasılmıştır bebek oda doğal o kadar senin gerginliğin yansımıştır. Bu durumda sakin kalmaya çalışırken sadcee bebeğin gelsin aklına

Minik kuuş, üzülme bu kadar tabii sinirleneceğiz bazen, robot değiliz insanız. Bak ben gayet sakin uzanıyorum sağlı sollu her yerim ağrıyor bebek de çok hareketli, merak etme en fazla sakinleşmen için uyarıyordur.

Ahh az mı cinnet geçirdim şu evin içinde, eşin de yangına körükle gidiyor aksini yapması gerekirken. Bakma sen ona.

Eşime doktor da dedi hamileler alıngan ve daha sinirli olabilir diye. Ama eşim bana delirmiş gibisin sen, ne saçma şeylere ağlıyorsun, keşke çocuğu yapmasaydık gibi alttan almayı bırak, suçlayıcı konuşuyor. Sonra da sessizce gidip kahve, sigarasını içince deliriyorum. Orada ipler kopuyor bende Gerçekten uzun bir süre yüzünü görmek istemiyorum, çok kırıldım. İnşallah şu bebekleri sağ sağlim kucağımıza alırız. Çok zormuş hamilelik

Kıyamam sana bebeğim benim, haklı kırgınlıklar ama en kısa zamanda toparlamanızı diliyorum. Biz de ilk üç ay yedik birbirimizi çok ağlattı beni, bu süreçte eşten göreceğimiz anlayış çok önemli. O da sakinleşecektir zamanla.

Sigara içemiyoruz ama kahve içebiliriz, sen de yap bir kahve kendine, geçecek bu günler Allahın izniyle.

Amin minnoşum inşallah.

Ah canm hic takma bosuna stres yapiyoruz gecen bende bosaldim patladim esime beyefendi gitmis kvye kp isim soruyor onlarda yorum yapmislar ben bunlari okuyunca sinir krizi gecircektim uyuz etti beni sanki isimi onlar koyucak sonrada bana trip atti insan bi ozur diler yok beyefendi bide cok sacma seylere agliyormusum diye trip atti sonra kızımı düşündm yine hemen toparladm ama arada boyle olabiliyor malesef surekli gülüp nese sacamıyoruz aglasan bile kısa tut güclü ol toparla kendini hemen

Amin canım inşallah çok sağol canım benim

Kıyamam onu takmamaya çalış canım çocuğun ve kendini düşün artık öyle ben etrafımdaki kimseyi umursamıyorum en değerli o böyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…