Tamam ya benzermiş değerlerCanım ferritin değeri 4 çıktı aralığı 13-150 yazıyorkan değeri 9.9.. demir takviyesine kadar gidebilir dedi o beni tedirgin etti.. 3 aylık şekere de bakıldı o normalmiş neyse ki.. başka birşey çıkmadı şükür de işte..
bu sabah birden başım döndü böyle değişik oldum dinlenince rahatladım.. hala yatıştayım
Kaldırın çocuğu gıızzz nefessiz kaldı çocuk
Maşallah paşayaÇıktık kızlar çok şükür hiçbir sıkıntısı yok bebemin haftasıyla uyumlu 350 gr 27 cm ölçtü doktorumuz ikinci fotoda bacak bacak üstüne atmış keyifçi, çok hareketli babası gibi ağzı burnu yanakları ona benziyor hep bakmıştım zaten benzesin diye doğumuna gelip o ilk halini görür umarımSağolun desteğiniz için
Valla ben 6 ayliķ diyorum artık soranlara sonucta 6. Ayın içindeyiz temmuzda 7 ay dicem 6 ay demicem meselaHappy momda vardı böyle bir tablo bugün
Bize de çekmek nasip olur inşallah şöyle minnak pozlar.Kaldırın çocuğu gıızzz nefessiz kaldı çocuk
Duygusalım bugün cok elleşmeyin bana ağlarım
İnşallah kuzucumBize de çekmek nasip olur inşallah şöyle minnak pozlar.
Bu aralar benimki de tavan yaptı, gülerken bile ağlamaya başlıyorum neden ola ki?
Çok iyi anlıyorum çiçeğim, şu sıralar sinirler pamuk ipliğine bağlı.İnşallah kuzucum
Of bugün bebek arabası aldık sonunda ocağımıza incir ağacını diktik resmen.
Ama günün yarısında zırıl zırıl ağladım. Sinirlerim çok kolay bozuluyor artık.
Biten ay söyleniyormuş diyorlar ama ne biliyim ben doğurana kadar oturtamayacağım için bu konuları çok takmıyorumValla ben 6 ayliķ diyorum artık soranlara sonucta 6. Ayın içindeyiz temmuzda 7 ay dicem 6 ay demicem mesela
Kızlar ben biraz gerildim, ağladım. İçim alev alev yanıyor neden bilmiyorum. Bağırdım, çağırdım. Şimdi çok hareketlendi bebek, sağ tarafım da ağrıyor. Kötü bir şey olmuş mudur Nasıl sakin kalacağımı bilmiyorum, kendimi kontrol edemiyorum. Eskiden olsa bir sigara yakıp kendime gelirdim, şimdi onu da yapmıyorum. Eşim de zaten çocuk mahvoldu içinde sigara içsen daha iyiydi diye iyice mahvediyor beni Bebek çok etkilenmiş midir kızlar?
Minik kuuş, üzülme bu kadar tabii sinirleneceğiz bazen, robot değiliz insanız. Bak ben gayet sakin uzanıyorum sağlı sollu her yerim ağrıyor bebek de çok hareketli, merak etme en fazla sakinleşmen için uyarıyordur.Kızlar ben biraz gerildim, ağladım. İçim alev alev yanıyor neden bilmiyorum. Bağırdım, çağırdım. Şimdi çok hareketlendi bebek, sağ tarafım da ağrıyor. Kötü bir şey olmuş mudur Nasıl sakin kalacağımı bilmiyorum, kendimi kontrol edemiyorum. Eskiden olsa bir sigara yakıp kendime gelirdim, şimdi onu da yapmıyorum. Eşim de zaten çocuk mahvoldu içinde sigara içsen daha iyiydi diye iyice mahvediyor beni Bebek çok etkilenmiş midir kızlar?
Eşime doktor da dedi hamileler alıngan ve daha sinirli olabilir diye. Ama eşim bana delirmiş gibisin sen, ne saçma şeylere ağlıyorsun, keşke çocuğu yapmasaydık gibi alttan almayı bırak, suçlayıcı konuşuyor. Sonra da sessizce gidip kahve, sigarasını içince deliriyorum. Orada ipler kopuyor bendeMinik kuuş, üzülme bu kadar tabii sinirleneceğiz bazen, robot değiliz insanız. Bak ben gayet sakin uzanıyorum sağlı sollu her yerim ağrıyor bebek de çok hareketli, merak etme en fazla sakinleşmen için uyarıyordur.
Ahh az mı cinnet geçirdim şu evin içinde, eşin de yangına körükle gidiyor aksini yapması gerekirken. Bakma sen ona.
Ben bepanthen kullanıyorum geçende göğüs ucuma sürdüm hatta inşallah bir zararı yokturKızlar biyerinizde yara filan çıkınca bepantene ve ya başka bir krem kullanıyor musunuz?
Kıyamam sana bebeğim benim, haklı kırgınlıklar ama en kısa zamanda toparlamanızı diliyorum. Biz de ilk üç ay yedik birbirimizi çok ağlattı beni, bu süreçte eşten göreceğimiz anlayış çok önemli. O da sakinleşecektir zamanla.Eşime doktor da dedi hamileler alıngan ve daha sinirli olabilir diye. Ama eşim bana delirmiş gibisin sen, ne saçma şeylere ağlıyorsun, keşke çocuğu yapmasaydık gibi alttan almayı bırak, suçlayıcı konuşuyor. Sonra da sessizce gidip kahve, sigarasını içince deliriyorum. Orada ipler kopuyor bendeGerçekten uzun bir süre yüzünü görmek istemiyorum, çok kırıldım. İnşallah şu bebekleri sağ sağlim kucağımıza alırız. Çok zormuş hamilelik
Ah canm hic takma bosuna stres yapiyoruz gecen bende bosaldim patladim esime beyefendi gitmis kvye kp isim soruyor onlarda yorum yapmislar ben bunlari okuyunca sinir krizi gecircektim uyuz etti beni sanki isimi onlar koyucak sonrada bana trip atti insan bi ozur diler yok beyefendi bide cok sacma seylere agliyormusum diye trip atti sonra kızımı düşündm yine hemen toparladm ama arada boyle olabiliyor malesef surekli gülüp nese sacamıyoruz aglasan bile kısa tut güclü ol toparla kendini hemenEşime doktor da dedi hamileler alıngan ve daha sinirli olabilir diye. Ama eşim bana delirmiş gibisin sen, ne saçma şeylere ağlıyorsun, keşke çocuğu yapmasaydık gibi alttan almayı bırak, suçlayıcı konuşuyor. Sonra da sessizce gidip kahve, sigarasını içince deliriyorum. Orada ipler kopuyor bendeGerçekten uzun bir süre yüzünü görmek istemiyorum, çok kırıldım. İnşallah şu bebekleri sağ sağlim kucağımıza alırız. Çok zormuş hamilelik
Kızlar biyerinizde yara filan çıkınca bepantene ve ya başka bir krem kullanıyor musunuz?
Zaten okadardan bişi olmaz diye düşündüm bendeBepantene kullanıyorum ben ya takılmıyorum o kadar
Bi gorunce dogudu sandim kiz allah caninizi almasin
Amin canım inşallahKıyamam sana bebeğim benim, haklı kırgınlıklar ama en kısa zamanda toparlamanızı diliyorum. Biz de ilk üç ay yedik birbirimizi çok ağlattı beni, bu süreçte eşten göreceğimiz anlayış çok önemli. O da sakinleşecektir zamanla.
Sigara içemiyoruz ama kahve içebiliriz, sen de yap bir kahve kendine, geçecek bu günler Allahın izniyle.
Amin minnoşum inşallah.
Kıyamam onu takmamaya çalış canım çocuğun ve kendini düşün artık öyle ben etrafımdaki kimseyi umursamıyorum en değerli o böyle düşünEşime doktor da dedi hamileler alıngan ve daha sinirli olabilir diye. Ama eşim bana delirmiş gibisin sen, ne saçma şeylere ağlıyorsun, keşke çocuğu yapmasaydık gibi alttan almayı bırak, suçlayıcı konuşuyor. Sonra da sessizce gidip kahve, sigarasını içince deliriyorum. Orada ipler kopuyor bendeGerçekten uzun bir süre yüzünü görmek istemiyorum, çok kırıldım. İnşallah şu bebekleri sağ sağlim kucağımıza alırız. Çok zormuş hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?