- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 27
Bence de valla her şey yaşandığı anda güzel kalıyor vallaAllahım minnoşlar minnoşu kocanın başına gelenlere bakın.
Doğumdan sonra bu saçma hallerimizi de özleriz, benden söylemesi.
ust gobek benim eskiden olan gobegim zaten18. hafta mısın canımmaşallah harika görünüyorsun ya ben 20 yim, böyle şişmedim, ne zaman hamile gibi olacağım acaba
Benim rahmim de kalp şeklinde.Benim arkadaşım da rahimde perde vardı 32. Haftada doğum yaptı ama çok şükür çok sağlıklı bebişi gıkda bir süre küvezde kaldı şu an çok iyiler hiç sıkıntı yapmayın bir çok kişininyaşadığı bir sorun bu hamileliğini dinlenerek geçirmişti
Ağladığım en saçma üç şeyi sıralıyorum.
1. Benim midemde gastrit var sabah erkenden kahvaltı yapacaktım domates aldım tabağa koydum eşim lütfen yeme sana dokunur dedi odaya gittim küsüp ağladım yediğime de karışıyorsun diye.
2. Kısa çorap giymiştim kışın eşimde üşütürsün uzun çorap giyer misin dedi bende sen bana domateste yedirmedin giydiğim çoraba da karışıyorsun kısa giymek istiyorum uzun giymek istemiyorum diye 1 saat ağladım
3. Eşim işten geldi bende sarılmamıştım sen önceden sarılırdın yine sarılmanı istiyorum dedi ve ben artık sen beni sevmiyorsun benden hep şikayetçisin diye elimle yüzümü kapattım bir ağladıysam ama nasıl bunun gibi daha nicesi varda en saçması bunlar
Güzel haberlerini bekliyoruz canımmmBenim de detaylı ultrason randevum yarın insallah güzel gecer kizlar dua edinnnnnn lutfenn
Umarım sorunsuz ve sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.Benim rahmim de kalp şeklinde.
İlki 32. Haftada doğdu.20 gün yoğun bakımda kaldı sor bir surecti.
2. Bebek 11 . Haftada düşük (8.hafta gelişim durmuş )
Şimdi 3.ye hamileyim 6+4 biraz kanamalı geçiyor 20.haftwya kadar yatırıp dikiş aticaklar bebeğim tutunabilirse
Hep doktorlar rahmin kalp şeklinde diyorlardı ama düşük yapıp ikinciye hamile kaldıktan sonra bu da düşerse operasyonla düzeltiriz dedi
Nasıl üzüldüm bilseydim hamilelikten önce yapardım. Kürtaj ve kalan bebek acısından zor bir operasyon olduğunu dusunmuyorum
Ameliyatı var canim internettede anlatıyor doktorda söyledi üstteki basıklığı düzeltiriz diye.12. haftami atlatirsam kafam çok rahat olacakUmarım sorunsuz ve sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.
Rahimde kalp şekli için güncel olarak yapılabilen herhangi bir operasyon yok.
Bahsettiğiniz şey perde ise bunun ameliyatı mevcut evet.
Doktorum bu alanda fazlasıyla aktif çalışan bi profesör kendisiyle özellikle görüştüğüm bir konuydu.
İnşallah bunları düşünmenize hiç gerek kalmaz.
Özellikle mevcut haftanızda yaşadığınız stresi tahmin edebiliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benim de öyleymiş rahim ama 38de doğurdum ben oğlumu acaba bunun da seviyeleri mi var bilemedim bugüne kadar birçok dr a gittim kimse bir şey demedi bileAmeliyatı var canim internettede anlatıyor doktorda söyledi üstteki basıklığı düzeltiriz diye.12. haftami atlatirsam kafam çok rahat olacak
Kuzum maşallah sana. tabi ki öyle.Benim de öyleymiş rahim ama 38de doğurdum ben oğlumu acaba bunun da seviyeleri mi var bilemedim bugüne kadar birçok dr a gittim kimse bir şey demedi bile
Evet proflar dahil gördüler bana kimse bir şey dememişti daha yeni öğrendimKuzum maşallah sana. tabi ki öyle.
Bende kalbe perde de eşlik ediyordu perde kısmı kesildi mesela. Kalp şekli için artık ameliyat yok risk faktörü daha yüksekmiş çünkü.
Bu kavisin ne kadar olduğu da önemli, kimi hiç öğrenmiyor bile sorunsuz geçiriyor.
Yine vakitli olur umarım:)
Bekler bekler ilk gebelik için böyle bi durumda muhteşem bir hafta:)Evet proflar dahil gördüler bana kimse bir şey dememişti daha yeni öğrendim
Sonra düşündüm neden 40a kadar beklemedi suyum neden geldi acaba şekil mi daralttı yeri diye ama bilimsel bir şey değil tabi benim kuruntum
Şimdi yine su gelecek korkusu yaşıyorum 37den önce gelmesin sonra gelebilir
Normal yapsam kesinlikle 3 isterdim şu karnımızdaki halleri ve sonrası çok çok güzeldi sezeryan diye iki yeter inşallah diyorumBekler bekler ilk gebelik için böyle bi durumda muhteşem bir hafta:)
Yahu insanlar tamamen normal yapıdaki rahimlerle 36 dan sonra doğurmaya başlayabiliyorbiliyorsun burada da denk gelmişsindir.
Takma kafana şimdiden bunları :)
rahminin rahatlıkla büyüme taşıma kapasitesi var demekki 2 yi bırak 3.yü de doğurursun sen
Ben düşük yapıp bir daha hamile kalınca anca soylediler.Bu da düşük olursa operasyondan sonra gebelik düşünün dediler. Basıklıgın az çok olması ve kese yeri önemli herhalde . Kesen iyi yerde dedi.Benim de öyleymiş rahim ama 38de doğurdum ben oğlumu acaba bunun da seviyeleri mi var bilemedim bugüne kadar birçok dr a gittim kimse bir şey demedi bile
Doktor'a gerek kalmadan enfeksiyon neredeyse tüm organlarımı sarmaya başladığı için hastanelik oldum haftasonu :) İlk başta tuvalete girerken hafif sancı ile başladı, daha sonra karnımda inanılmaz bir ağrı oldu, sonrasında da böbreklerimin ağrısından hareket edemedim. Aslında acıya dayanıklıyım ama katlanabilecek bir ağrı değildi, 7 saate yakın hastane de tuttular. Antibiyotik başladılar tabii. Eğer ufak tefek idrara çıkarken yanma ya da hafif sancılar başladıysa sizde lütfen gidin doktora önlem alınmazsa daha kötü oluyor sonuçlarUmarim degildir. Insan ilac kullanmak istemiyor bu surecte ama enfeksiyon da baska turlu gecmiyor o yuzden bende endiseliyim biraz. Doktorunuzun cevabini buraya da yazabilirseniz sevinirim
Ne kadar doğrudur bilmem ama ben ilkini 32 Haftada dogurdugumda doktor diğeri de erken olur ama bir önceki kadar degir mesela bu 34de olur dedi. Maşallah senin ilki çok güzel direnmişEvet proflar dahil gördüler bana kimse bir şey dememişti daha yeni öğrendim
Sonra düşündüm neden 40a kadar beklemedi suyum neden geldi acaba şekil mi daralttı yeri diye ama bilimsel bir şey değil tabi benim kuruntum
Şimdi yine su gelecek korkusu yaşıyorum 37den önce gelmesin sonra gelebilir
Evet yapılıyor, Tetanoz ve boğmacayı tek bir aşıda oluyoruz. Bebek ve anne için çok önemli olduğunun bilgisini aldım.Kizlar turkiyede hanilelikte bogmaca asisi yapiliyor mu? Bana burda 24. Haftada yapilacak. Sizi merak ettim.
Allahım hepsi mi aynı olur ya.Benimki de beni seviyor gibi duruyor da sadece kocamın yanında o olmayınca kesin bi laf sokuyor tabii bende ona öyle
Şeker mi koyuyosun yaparken ? tat veren başka bişi bulabildin mi?bak işin sırrı bence kuru kırmızı erik ve ayvada.
normal kayısılı, incirli,üzümlü kompostoda aynı verimi alamadım. çok içtim hiç etki etmedi kabızlığıma.
dümdüz yemek zaten fos bu dönemde hiç faydalı olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?