2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
MaşAllah subhanallah Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin paşanın gelirken babasını da getirsin annesinin yanına inşAllah

İlk doz bende hissettirmeden geçti neyseki inşallah sende de öyle olur:) iki doz yaptıracağım daha önce hiç yaptırmadım.

Demir konusu hepimizin başının belası canım maalesef

ilk vurulunca sızı oldu biraz o kadar inşAllah daha da olmaz artık

maalesef bu değer beni şok etti ne bilim hiç görmediğim değer.. kırmızı pancar iyi geliyormuş onunda mevsimi değil.. keçiboynuzu pekmezine başladım bakalım ilacın yanında..

Aynen öyle.. ben ilk gebeliğimde 20 kilo almıştım ama çok zayıf olduğumdan hiç abes durmadı boşluklarım doldu

şimdi de 5-6 kilo verdim ilk aylar onları geri aldım 60 oldum.. gerisi nasip veriliyor sonrasında Allah'ın izniyle yeter ki sağlıklı olsun bebişlerimiz

Ama ya
Canım maşallah gözün Aydın
İnşallah eşin doğumunda da gelip görebilir canım
Allahım sağlıkla vaktiyle doğum nasip etsin inşallah
Kaç çıktı ki değerlerin. Benimki baya diptir de o yüzden şaşırmıyorum hiç
Pekmez filan tüketirken yine de dikkat et canım ne olur ne olmaz. Gebelikte insülin ile başımız dertte, şeker sorunu çıkmasın bir de

Başakcım benim karnımda çıkmış o şekilde ama bacaklarımda falan yok öyle mi oluyor ?
Yavrum gebelikte karında varis olmaz diye biliyorum ama.. Acaba şey mi biz genişlediğimiz için yeşil yeşil damarlar çıkıyor meme ve karnımızda, o olmasın?

Yoksa minik minik kılcal ve rengi canlı yeşil, mor damarlar mı?

Bebeğim benim çok şükür, çok sevindim.

Bir de ben bu ay hesabını anlamıyorum hiç daha önce de konuşulmuştu ama, kaçıncı hafta bitince 6 aylık olacak bebişler
aya takılma canım hafta olarak git daha iyi
ben şuan tam

Canım ferritin değeri 4 çıktı aralığı 13-150 yazıyor kan değeri 9.9.. demir takviyesine kadar gidebilir dedi o beni tedirgin etti.. 3 aylık şekere de bakıldı o normalmiş neyse ki.. başka birşey çıkmadı şükür de işte..

bu sabah birden başım döndü böyle değişik oldum dinlenince rahatladım.. hala yatıştayım

Bendede var o sag tarafimda mor damar gördüm heralde karın gerilince damar gözüküyor varis olduğunu düsünmüyorum

Ben 8 kilo aldım sizi hayretle izliyorum 4 kilosi goğüs eminim çok büyüdüler aşıriiı

Minik kılcal canım göğsümde büyük yeşillerden var onlr normal diye biliyorum ağrısı sızısı yok ama mor

Minik kılcal canım göğsümde büyük yeşillerden var onlr normal diye biliyorum ağrısı sızısı yok ama mor
Onu bir göstermek lazım minnoşum, dahiliye uzmanı anlar mı acaba, birkaç gün sonra gideceğim bir sorayım.
Benimkinin ağrısı mahvediyor.

Yaa minnoş maşallah sağlıkla gelsiin keyifçi paşaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…