- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 27
MaşAllah subhanallah Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin paşanın gelirken babasını da getirsin annesinin yanına inşAllahÇıktık kızlar çok şükür hiçbir sıkıntısı yok bebemin haftasıyla uyumlu 350 gr 27 cm ölçtü doktorumuz ikinci fotoda bacak bacak üstüne atmış keyifçi, çok hareketli babası gibi ağzı burnu yanakları ona benziyor hep bakmıştım zaten benzesin diye doğumuna gelip o ilk halini görür umarımSağolun desteğiniz için
İlk doz bende hissettirmeden geçti neyseki inşallah sende de öyle olur:) iki doz yaptıracağım daha önce hiç yaptırmadım.
Demir konusu hepimizin başının belası canım maalesef
Valla kızlar kiloya hiç takılmayın belki bidaha bu duyguyu yaşamıcaz annem 4 hamileliğindede 35 kilo almış hep eski kilosuna düşmüş emicekler koşturcaz az yedik mi manken gibi fiziğimiz olur.
Ben 4,5 kilo aldım ama annem diyor senden daha fazla performans bekliyordum die ben biraz dikkatliyim ekmek filan yemiyorum yapamayan yapamasın sonra yapar
Ama yaÇıktık kızlar çok şükür hiçbir sıkıntısı yok bebemin haftasıyla uyumlu 350 gr 27 cm ölçtü doktorumuz ikinci fotoda bacak bacak üstüne atmış keyifçi, çok hareketli babası gibi ağzı burnu yanakları ona benziyor hep bakmıştım zaten benzesin diye doğumuna gelip o ilk halini görür umarımSağolun desteğiniz için
Kaç çıktı ki değerlerin. Benimki baya diptir de o yüzden şaşırmıyorum hiçilk vurulunca sızı oldu biraz o kadar inşAllah daha da olmaz artık
maalesef bu değer beni şok etti ne bilim hiç görmediğim değer.. kırmızı pancar iyi geliyormuş onunda mevsimi değil.. keçiboynuzu pekmezine başladım bakalım ilacın yanında..
Yavrum gebelikte karında varis olmaz diye biliyorum ama.. Acaba şey mi biz genişlediğimiz için yeşil yeşil damarlar çıkıyor meme ve karnımızda, o olmasın?Başakcım benim karnımda çıkmış o şekilde ama bacaklarımda falan yok öyle mi oluyor ?
Bebeğim benim çok şükür, çok sevindim.Çıktık kızlar çok şükür hiçbir sıkıntısı yok bebemin haftasıyla uyumlu 350 gr 27 cm ölçtü doktorumuz ikinci fotoda bacak bacak üstüne atmış keyifçi, çok hareketli babası gibi ağzı burnu yanakları ona benziyor hep bakmıştım zaten benzesin diye doğumuna gelip o ilk halini görür umarımSağolun desteğiniz için
aya takılma canım hafta olarak git daha iyiBir de ben bu ay hesabını anlamıyorum hiç daha önce de konuşulmuştu ama, kaçıncı hafta bitince 6 aylık olacak bebişler
Ama ya
Canım maşallah gözün Aydın
İnşallah eşin doğumunda da gelip görebilir canım
Allahım sağlıkla vaktiyle doğum nasip etsin inşallah
Kaç çıktı ki değerlerin. Benimki baya diptir de o yüzden şaşırmıyorum hiç
Pekmez filan tüketirken yine de dikkat et canım ne olur ne olmaz. Gebelikte insülin ile başımız dertte, şeker sorunu çıkmasın bir de
Bendede var o sag tarafimda mor damar gördüm heralde karın gerilince damar gözüküyor varis olduğunu düsünmüyorumYavrum gebelikte karında varis olmaz diye biliyorum ama.. Acaba şey mi biz genişlediğimiz için yeşil yeşil damarlar çıkıyor meme ve karnımızda, o olmasın?
Yoksa minik minik kılcal ve rengi canlı yeşil, mor damarlar mı?
Ben 8 kilo aldım sizi hayretle izliyorumKızlar masallah hepinizin karnı çok tatlı olmuş Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Benim karnım sizinkiler gibi toplu değil hamile olduğum dışardan hiç anlaşılmıyor toplamda 4 kg falan aldım ama gören ne kadar kilo almışsın diyor çünkü göğüslerim aşırı aşırı büyüdü. Millet hamile pantolonu alır ben yeni sütyen alıp duruyorum eskiler dar geliyor
Aynen bebeğim, bende de meme ve karında mevcut o damarlardan kesinlikle varis değil onlar.Bendede var o sag tarafimda mor damar gördüm heralde karın gerilince damar gözüküyor varis olduğunu düsünmüyorum
28 yıl sonra ilk defa 57 kiloyu gördüm bu saatten sonra vücutta ne çiksa yadırgamamAynen bebeğim, bende de meme ve karında mevcut o damarlardan kesinlikle varis değil onlar.
Ay eveet, ben de ilk defa görmüş oldum, hem de 60’a 2 kala.28 yıl sonra ilk defa 57 kiloyu gördüm bu saatten sonra vücutta ne çiksa yadırgamamben ben değilim artık
Minik kılcal canım göğsümde büyük yeşillerden var onlr normal diye biliyorum ağrısı sızısı yok ama morYavrum gebelikte karında varis olmaz diye biliyorum ama.. Acaba şey mi biz genişlediğimiz için yeşil yeşil damarlar çıkıyor meme ve karnımızda, o olmasın?
Yoksa minik minik kılcal ve rengi canlı yeşil, mor damarlar mı?
Onu bir göstermek lazım minnoşum, dahiliye uzmanı anlar mı acaba, birkaç gün sonra gideceğim bir sorayım.Minik kılcal canım göğsümde büyük yeşillerden var onlr normal diye biliyorum ağrısı sızısı yok ama mor
Tamam canım bir sor bakalım hemen geçsin seninde ağrınOnu bir göstermek lazım minnoşum, dahiliye uzmanı anlar mı acaba, birkaç gün sonra gideceğim bir sorayım.
Benimkinin ağrısı mahvediyor.
Yaa minnoşÇıktık kızlar çok şükür hiçbir sıkıntısı yok bebemin haftasıyla uyumlu 350 gr 27 cm ölçtü doktorumuz ikinci fotoda bacak bacak üstüne atmış keyifçi, çok hareketli babası gibi ağzı burnu yanakları ona benziyor hep bakmıştım zaten benzesin diye doğumuna gelip o ilk halini görür umarımSağolun desteğiniz için
Bir de ben bu ay hesabını anlamıyorum hiç daha önce de konuşulmuştu ama, kaçıncı hafta bitince 6 aylık olacak bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?