2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Şeker mi koyuyosun yaparken ? tat veren başka bişi bulabildin mi?
Şeker koymuyorum. Erik, kuru üzüm ve ayva bence şekerli tat veriyor. Bir de varsa armut bile koyuyorum küçük doğruyorum hepsini.
İçine tarçın ve karanfil koyuyorum hiç şekere ihtiyaç kalmıyor.
Tam malzeme listesi şöyle. Kuru kırmızı erik, ayva, armut, kayısı, incir, üzüm, tarçın, karanfil. Genelde kabuk tarçın atıyorlar ama evde toz var diye toz katıyorum aynı işi görüyor zaten.

İnşallah kuzucum

Of bugün bebek arabası aldık sonunda ocağımıza incir ağacını diktik resmen.
Ama günün yarısında zırıl zırıl ağladım. Sinirlerim çok kolay bozuluyor artık.
Hayırlı olsun canım ne aldınız? Ben de dün gün sonunda ağladım. Artık bazı şeyleri tolere etmekten bıktım. Kesinlikle agresif veya aşırı hassas olduğumu düşünmüyorum. Ama eskiden beni üzdüğü halde tolere edebildiklerime karşı sabrımın kalmadığının farkındayım. Bi de bizim sabrımız kalmasın bi de başkaları bizi idare etsin yaa dimi? Neyse sen arabayı anlat

Yapıcam ben de

Cok cok gecmis olsun. Insallah kolayca atlatirsiniz ve bir daha tekrarlamaz. Ben de bir doktora goruneyim en iyisi.

Ay valla hep öpüp sarılıyım istiyo benimde sürekli yapasım gelmiyor

Benimki temas bağımlısı ben de hiç sevmem sinirlenirdim, şimdi kendim kedi gibi sokuldukça sokuluyorum şefkate ihtiyacım var şefkate.
Bende aynıyım ya pamuk gibi oldum şefkate ihtiyacim var başak anlıyor musun

Ama dün sinir kupuydum maşallah opunce eşim sinir oluyordum

Kızlar 3 haziranda fetal dna için kan vermiştim. Premed diye bir laboratuvar. Fransaya gidecek demişlerdi kan. Laboratuvar hakkında bilgim yok doktor ne dediyse onu yaptım. Sonuç ne zaman açıklanır 10-15 gün arası demişlerdi. Yaptıranlar bu laboratuvarı biliyor musunuz

Kıyamayızzz hamişimizeeee hangi konuyu istersen Birbasak ile hemen başlatırız
Cinsellik hoştur ama benane şaka falan bizde de üç hafta iki haftada bir işte ..
Kayınvalide konusuna gelince ben hastaliktan korkuyorum benim canım kv beni güne çağırdı neymiş milletle tanıştıracakmis dört saat yol gidecegim bende gitmedim

Haftasonu yoğunluktan giremedim, çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Ben doktora gittim. Parol/minoset içebilirsin günde 3 defa. Çok kötü olup, nefes almakta zorlanmadığın sürece antibiyotik tedavisi önermiyorum. Bitki çaylarından da uzak dur demişti. Bol su, bolca da dinlenme demişti.

Tövbe tövbe, kayınvaliden çok hoş. 4 saat yol milletin keyfi için gidilir mi...
İyice kafayı yemişler.

Benimde istek azaldi gibi hamilelik oncesi ben yanaşıyordum sicakta bide karnm sis hic rahat olmuyor ama adam 2 gün yapmasak 3. Gün tepemde hani hamileyken azalıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…