2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimde istek azaldi gibi hamilelik oncesi ben yanaşıyordum sicakta bide karnm sis hic rahat olmuyor ama adam 2 gün yapmasak 3. Gün tepemde hani hamileyken azalıyordu
Bende istek azalmadı arttı ama sonrasında kasik ağrım oluyor malesef ya ondan dolayı bizim durum da sıkıntıya düşüyor. Bı de ben hep hastayım hamileliğim hastalıkla geçiyor

Tövbe tövbe, kayınvaliden çok hoş. 4 saat yol milletin keyfi için gidilir mi...
İyice kafayı yemişler.
Asıl simdi bayramda kvler köye gelin vs deme baslarlar ay insallah benimki tutturmaz 2 saat uzaklıkta kvnin kvdisi var hamile hamile gidemem bide sürekli tuvaletim geliyor hamilelikten önce tutabiliyordum simdi köy tuvaletlerine falan girmek istemiyorum cok kötü uzun süreli kalamiyorum biyerlerde kvler anlayisla karsilamali azcik hamileyiz bi rahat birakin

Bende istek azalmadı arttı ama sonrasında kasik ağrım oluyor malesef ya ondan dolayı bizim durum da sıkıntıya düşüyor. Bı de ben hep hastayım hamileliğim hastalıkla geçiyor
Benimde bundan once dusugum var diye 16 17 haftaya kadar yanastirmadim simdide risk bitti diye rahatladi birakmiyor yakami bende karnımı tutmaktan bisey anlamiyorum valla kasık agrısı normal ya iliski sırasindada olabiliyor bazen

Gitmeyeceğim ben doktorlar üçüncü trimester de önermiyorlar. Birde kurban mi keseceksin ne yapacaksın ki canım

Benimde bundan once dusugum var diye 16 17 haftaya kadar yanastirmadim simdide risk bitti diye rahatladi birakmiyor yakami bende karnımı tutmaktan bisey anlamiyorum valla kasık agrısı normal ya iliski sırasindada olabiliyor bazen
Bilmiyorum ki canım bende oluyor genellikle

Vallahi benim de öyle bir anım bir anımı tutmuyor uclardayim genellikle sakindim dün bir sinir bastı bugün hala var
Yavrum ben de yeni yeni sakinleştim valla, ateş püskürtüyordum evde. Adeta bir EJDAHRA gibi.

Daha iyiyim minnoşum teşekkür ederim. Parol kullandım, nane limon içtim birkaç kez, iyi geldi bunlar çok şükür toparladım.

Canım bu arada geçmiş olsun ben Ihlamur da içtim bugune kadar icmemistim

Gitmeyeceğim ben doktorlar üçüncü trimester de önermiyorlar. Birde kurban mi keseceksin ne yapacaksın ki canım
Yok yok ne kesmesi iste bayramlasmaya zaten daha yeni evliyiz 2 sene dolmadi gecen yazda gidemedik koronadan simdi tutturmazlar insallah esime derim napim zaten 1 ay sonra iyice siseriz hic cekemem kimseyi

Yok yok ne kesmesi iste bayramlasmaya zaten daha yeni evliyiz 2 sene dolmadi gecen yazda gidemedik koronadan simdi tutturmazlar insallah esime derim napim zaten 1 ay sonra iyice siseriz hic cekemem kimseyi
Beni gezdirdiler Ramazan Bayramı'nda zıplaya zıplaya arabanın içinde millet yapıştı öpmeye çalıştı o kadar gerildim ki çok ağrım oldu canım hiccc gitme de ki doktorum izin vermiyor gelemem kimse kusura bakmasın

İnşallah kuzucum

Of bugün bebek arabası aldık sonunda ocağımıza incir ağacını diktik resmen.
Ama günün yarısında zırıl zırıl ağladım. Sinirlerim çok kolay bozuluyor artık.
Güzel günlerde kullan çiçeğim.
Ne marka aldın bana da bahset deneyimlerinden :)
Ben de cumartesi günü eminönü Havuzluhan'a gittim. O nasıl fiyatlar şok oldum döndüm :)
Önemli bişey yoktur inşallah neden duygusallaştın? Güzel günlerde kullan inşallah arabasını.

Çok geçmiş olsun, maalesef bu süreçte sakin kalabilmemiz çok zor. O hormonlar değiştikçe, karşımızda da sevgili odun eşlerimiz olunca böyle oluyoruz. İmkanın varsa sinirlenince 10-15 dakika yürü çok iyi geliyor.

İlk aylar zaten zor, bir de odun eşler eklenince daha zor değil mi :)
Neyse geldi geçti, şu an daha iyiyiz. Ağırlaşana kadar da daha iyi geçecek inşallah. Şunun şurasında ne kaldı vuslata :)

Aslında bugün yarın sonuç belli olmalı sizin. Yetkilinin telefonu varsa arasanız?

Anlayışsızlık şekil değiştirmiş devam ediyor desenize. Eskiden hizmet bekleyenler şimdi de başka türlü zorunlu koşuyorlar bişeyleri.
Ne diyeyim, eşin konuşacak annesiyle ikna edecek.

Canım korkma şimdi gördüm bebekler strese girince hareket edebiliyor bu iki gündür bende aşırı gerginim sebep de yok . Bir iki stresle birşey olmaz . Eşinden biraz ayrı kalmayı denesen iletişime geçme bu zamanlarda kitap okuyabilirsin kitap antidepresan etkisi yaratıp stresi azaltiyormus . Bu arada hiçbir şey senden önemli değil

Teşekkür ederim bebeğim, ıhlamur çok severim, hasta olacağımı hissettiğim an demleyip içerdim çok da iyi gelirdi ama bitmişti içemedim, yarın bir aktara uğrayıp alırım artık.
Bu aralar sanirim hava degiisminden dolayı herkes bir hastalanıyor canım bende yeni yeni düzeliyorum acile gittim doktor ilaç yazmadi sadece parol icebilirsin öksürük şurubunu kadın doğum doktoruna sor dedi

İlahi güldüm, gene de dikkat et sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…