- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.484
- 548
AA olur mu ama arkadaşlarıyla tanisacaktim önemli olan onların mutluluğuTövbe tövbe, kayınvaliden çok hoş. 4 saat yol milletin keyfi için gidilir mi...
İyice kafayı yemişler.
Bende istek azalmadı arttı ama sonrasında kasik ağrım oluyor malesef ya ondan dolayı bizim durum da sıkıntıya düşüyor. Bı de ben hep hastayım hamileliğim hastalıkla geçiyorBenimde istek azaldi gibi hamilelik oncesi ben yanaşıyordum sicakta bide karnm sis hic rahat olmuyor ama adam 2 gün yapmasak 3. Gün tepemde hani hamileyken azalıyordu
Asıl simdi bayramda kvler köye gelin vs deme baslarlar ay insallah benimki tutturmaz 2 saat uzaklıkta kvnin kvdisi var hamile hamile gidemem bide sürekli tuvaletim geliyor hamilelikten önce tutabiliyordum simdi köy tuvaletlerine falan girmek istemiyorum cok kötü uzun süreli kalamiyorum biyerlerde kvler anlayisla karsilamali azcik hamileyiz bi rahat birakinTövbe tövbe, kayınvaliden çok hoş. 4 saat yol milletin keyfi için gidilir mi...
İyice kafayı yemişler.
Benimde bundan once dusugum var diye 16 17 haftaya kadar yanastirmadim simdide risk bitti diye rahatladi birakmiyor yakamiBende istek azalmadı arttı ama sonrasında kasik ağrım oluyor malesef ya ondan dolayı bizim durum da sıkıntıya düşüyor. Bı de ben hep hastayım hamileliğim hastalıkla geçiyor
Gitmeyeceğim ben doktorlar üçüncü trimester de önermiyorlar. Birde kurban mi keseceksin ne yapacaksın ki canımAsıl simdi bayramda kvler köye gelin vs deme baslarlar ay insallah benimki tutturmaz 2 saat uzaklıkta kvnin kvdisi var hamile hamile gidemem bide sürekli tuvaletim geliyor hamilelikten önce tutabiliyordum simdi köy tuvaletlerine falan girmek istemiyorum cok kötü uzun süreli kalamiyorum biyerlerde kvler anlayisla karsilamali azcik hamileyiz bi rahat birakin
Bilmiyorum ki canım bende oluyor genellikleBenimde bundan once dusugum var diye 16 17 haftaya kadar yanastirmadim simdide risk bitti diye rahatladi birakmiyor yakamibende karnımı tutmaktan bisey anlamiyorum valla kasık agrısı normal ya iliski sırasindada olabiliyor bazen
Yavrum ben de yeni yeni sakinleştim valla, ateş püskürtüyordum evde. Adeta bir EJDAHRA gibi.Vallahi benim de öyle bir anım bir anımı tutmuyoruclardayim genellikle sakindim dün bir sinir bastı bugün hala var
Daha iyiyim minnoşum teşekkür ederim.Haftasonu yoğunluktan giremedim, çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Ben doktora gittim. Parol/minoset içebilirsin günde 3 defa. Çok kötü olup, nefes almakta zorlanmadığın sürece antibiyotik tedavisi önermiyorum. Bitki çaylarından da uzak dur demişti. Bol su, bolca da dinlenme demişti.
Canım bu arada geçmiş olsun ben Ihlamur da içtim bugune kadar icmemistimYavrum ben de yeni yeni sakinleştim valla, ateş püskürtüyordum evde. Adeta bir EJDAHRA gibi.
Daha iyiyim minnoşum teşekkür ederim.Parol kullandım, nane limon içtim birkaç kez, iyi geldi bunlar çok şükür toparladım.
Yok yok ne kesmesi iste bayramlasmaya zaten daha yeni evliyiz 2 sene dolmadi gecen yazda gidemedik koronadan simdi tutturmazlar insallah esime derim napim zaten 1 ay sonra iyice siseriz hic cekemem kimseyiGitmeyeceğim ben doktorlar üçüncü trimester de önermiyorlar. Birde kurban mi keseceksin ne yapacaksın ki canım
Beni gezdirdiler Ramazan Bayramı'nda zıplaya zıplaya arabanın içinde millet yapıştı öpmeye çalıştı o kadar gerildim ki çok ağrım oldu canım hiccc gitme de ki doktorum izin vermiyor gelemem kimse kusura bakmasınYok yok ne kesmesi iste bayramlasmaya zaten daha yeni evliyiz 2 sene dolmadi gecen yazda gidemedik koronadan simdi tutturmazlar insallah esime derim napim zaten 1 ay sonra iyice siseriz hic cekemem kimseyi
Güzel günlerde kullan çiçeğim.İnşallah kuzucum
Of bugün bebek arabası aldık sonunda ocağımıza incir ağacını diktik resmen.
Ama günün yarısında zırıl zırıl ağladım. Sinirlerim çok kolay bozuluyor artık.
Kızlar ben biraz gerildim, ağladım. İçim alev alev yanıyor neden bilmiyorum. Bağırdım, çağırdım. Şimdi çok hareketlendi bebek, sağ tarafım da ağrıyor. Kötü bir şey olmuş mudur Nasıl sakin kalacağımı bilmiyorum, kendimi kontrol edemiyorum. Eskiden olsa bir sigara yakıp kendime gelirdim, şimdi onu da yapmıyorum. Eşim de zaten çocuk mahvoldu içinde sigara içsen daha iyiydi diye iyice mahvediyor beni Bebek çok etkilenmiş midir kızlar?
Kıyamam sana bebeğim benim, haklı kırgınlıklar ama en kısa zamanda toparlamanızı diliyorum. Biz de ilk üç ay yedik birbirimizi çok ağlattı beni, bu süreçte eşten göreceğimiz anlayış çok önemli. O da sakinleşecektir zamanla.
Sigara içemiyoruz ama kahve içebiliriz, sen de yap bir kahve kendine, geçecek bu günler Allahın izniyle.
Amin minnoşum inşallah.
Aslında bugün yarın sonuç belli olmalı sizin. Yetkilinin telefonu varsa arasanız?Kızlar 3 haziranda fetal dna için kan vermiştim. Premed diye bir laboratuvar. Fransaya gidecek demişlerdi kan. Laboratuvar hakkında bilgim yok doktor ne dediyse onu yaptım. Sonuç ne zaman açıklanır 10-15 gün arası demişlerdi. Yaptıranlar bu laboratuvarı biliyor musunuz
Teşekkür ederim bebeğim, ıhlamur çok severim, hasta olacağımı hissettiğim an demleyip içerdim çok da iyi gelirdi ama bitmişti içemedim, yarın bir aktara uğrayıp alırım artık.Canım bu arada geçmiş olsun ben Ihlamur da içtim bugune kadar icmemistim
Anlayışsızlık şekil değiştirmiş devam ediyor desenize. Eskiden hizmet bekleyenler şimdi de başka türlü zorunlu koşuyorlar bişeyleri.Asıl simdi bayramda kvler köye gelin vs deme baslarlar ay insallah benimki tutturmaz 2 saat uzaklıkta kvnin kvdisi var hamile hamile gidemem bide sürekli tuvaletim geliyor hamilelikten önce tutabiliyordum simdi köy tuvaletlerine falan girmek istemiyorum cok kötü uzun süreli kalamiyorum biyerlerde kvler anlayisla karsilamali azcik hamileyiz bi rahat birakin
Canım korkma şimdi gördüm bebekler strese girince hareket edebiliyor bu iki gündür bende aşırı gerginim sebep de yok . Bir iki stresle birşey olmaz . Eşinden biraz ayrı kalmayı denesen iletişime geçme bu zamanlarda kitap okuyabilirsin kitap antidepresan etkisi yaratıp stresi azaltiyormus . Bu arada hiçbir şey senden önemli değilKızlar ben biraz gerildim, ağladım. İçim alev alev yanıyor neden bilmiyorum. Bağırdım, çağırdım. Şimdi çok hareketlendi bebek, sağ tarafım da ağrıyor. Kötü bir şey olmuş mudur Nasıl sakin kalacağımı bilmiyorum, kendimi kontrol edemiyorum. Eskiden olsa bir sigara yakıp kendime gelirdim, şimdi onu da yapmıyorum. Eşim de zaten çocuk mahvoldu içinde sigara içsen daha iyiydi diye iyice mahvediyor beni Bebek çok etkilenmiş midir kızlar?
Bu büyük şereften yoksun kalacağın için üzüldüm.AA olur mu ama arkadaşlarıyla tanisacaktim önemli olan onların mutluluğu
Bu aralar sanirim hava degiisminden dolayı herkes bir hastalanıyor canım bende yeni yeni düzeliyorum acile gittim doktor ilaç yazmadi sadece parol icebilirsin öksürük şurubunu kadın doğum doktoruna sor dediTeşekkür ederim bebeğim, ıhlamur çok severim, hasta olacağımı hissettiğim an demleyip içerdim çok da iyi gelirdi ama bitmişti içemedim, yarın bir aktara uğrayıp alırım artık.
Ayy bende nasıl üzgünüm anlatamam . Yani şu saatten sonra kimse beni bir yere götüremez kendi aileme bile gitmem zaten önerilmiyorBu büyük şereften yoksun kalacağın için üzüldüm.
İlahi güldüm, gene de dikkat et sen.Benimde bundan once dusugum var diye 16 17 haftaya kadar yanastirmadim simdide risk bitti diye rahatladi birakmiyor yakamibende karnımı tutmaktan bisey anlamiyorum valla kasık agrısı normal ya iliski sırasindada olabiliyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?