Sana da çok geçmiş olsun kuzuşum, sırf bu yüzden gitmek istemedim zaten her yerim dökülüyordu boşuna kendimi yoracaktım.Bu aralar sanirim hava degiisminden dolayı herkes bir hastalanıyor canım bende yeni yeni düzeliyorum acile gittim doktor ilaç yazmadi sadece parol icebilirsin öksürük şurubunu kadın doğum doktoruna sor dedi
Canım müsait olunca yine de git kan ve idrar alıp enfeksiyon var mı diye baksınlar biraz yorucu oluyor biliyorum ama en azından için rahatlarSana da çok geçmiş olsun kuzuşum, sırf bu yüzden gitmek istemedim zaten her yerim dökülüyordu boşuna kendimi yoracaktım.
Çarşamba günü tsh için dahiliye doktorumla randevum var bebeğim, ondan isteyeceğim, ne var ne yok baktırıyor her ay.Canım müsait olunca yine de git kan ve idrar alıp enfeksiyon var mı diye baksınlar biraz yorucu oluyor biliyorum ama en azından için rahatlar
Offf korkulu ruyam benimkilerde gelsenize diyorlar en az 10 saatlik yol temmuz sicaginda gidilir mi Allah askina boyle deyince de tatile gidiyorsunuz ama diyorlar. Tatil rahat yer koyde 10 kisi bir evde tuvalet desen dert insan evindeki gibi istedigi gibi giyinemiyor ayri dert o kadar insan olunca yemek bulasik vs illa ki bir seyin ucundan tutmak gerekiyor o ayri dert yani bilemiyorum gercekten dusundukce geriliyorum bayram olaylarini.Asıl simdi bayramda kvler köye gelin vs deme baslarlar ay insallah benimki tutturmaz 2 saat uzaklıkta kvnin kvdisi var hamile hamile gidemem bide sürekli tuvaletim geliyor hamilelikten önce tutabiliyordum simdi köy tuvaletlerine falan girmek istemiyorum cok kötü uzun süreli kalamiyorum biyerlerde kvler anlayisla karsilamali azcik hamileyiz bi rahat birakin
Asıl simdi bayramda kvler köye gelin vs deme baslarlar ay insallah benimki tutturmaz 2 saat uzaklıkta kvnin kvdisi var hamile hamile gidemem bide sürekli tuvaletim geliyor hamilelikten önce tutabiliyordum simdi köy tuvaletlerine falan girmek istemiyorum cok kötü uzun süreli kalamiyorum biyerlerde kvler anlayisla karsilamali azcik hamileyiz bi rahat birakin
Çok güzel canım o zaman gitmene gerek yok bişey vermiyorlarÇarşamba günü tsh için dahiliye doktorumla randevum var bebeğim, ondan isteyeceğim, ne var ne yok baktırıyor her ay.
Doktor yasakladı diyin zaten on saat yol çok uzun üçüncü trimester de pek önerilmiyorOfff korkulu ruyam benimkilerde gelsenize diyorlar en az 10 saatlik yol temmuz sicaginda gidilir mi Allah askina boyle deyince de tatile gidiyorsunuz ama diyorlar. Tatil rahat yer koyde 10 kisi bir evde tuvalet desen dert insan evindeki gibi istedigi gibi giyinemiyor ayri dert o kadar insan olunca yemek bulasik vs illa ki bir seyin ucundan tutmak gerekiyor o ayri dert yani bilemiyorum gercekten dusundukce geriliyorum bayram olaylarini.
Kucukken annem bayramlari hic sevmezdi ben cocugum diye cok severdim anlamazdim o zaman simdi anliyorum anacigimin neler cektigini.
Hamile kaldığımdan beri hiç kitap almadım elime. Haklısın kitap her zaman iyi hissettirir beni. Başlayacağım bugün. Eşim internetten bir okusa, hamilelerin psikolojisini anlayacak ama nerde..O günden sonra takmamaya çalışıyorum hiç bir şeyi, çok vicdan azabı çektim. Sağol canım benimCanım korkma şimdi gördüm bebekler strese girince hareket edebiliyor bu iki gündür bende aşırı gerginim sebep de yok . Bir iki stresle birşey olmaz . Eşinden biraz ayrı kalmayı denesen iletişime geçme bu zamanlarda kitap okuyabilirsin kitap antidepresan etkisi yaratıp stresi azaltiyormus . Bu arada hiçbir şey senden önemli değil
Çıktım yürüdüm hızlı hızlı. Yağmur da sel de Ankara’da bir durmadı. Yürüyüşten de korkar oldum. Haklısın vallahi tam bir odun!Güzel günlerde kullan çiçeğim.
Ne marka aldın bana da bahset deneyimlerinden :)
Ben de cumartesi günü eminönü Havuzluhan'a gittim. O nasıl fiyatlar şok oldum döndüm :)
Önemli bişey yoktur inşallah neden duygusallaştın? Güzel günlerde kullan inşallah arabasını.
Çok geçmiş olsun, maalesef bu süreçte sakin kalabilmemiz çok zor. O hormonlar değiştikçe, karşımızda da sevgili odun eşlerimiz olunca böyle oluyoruz. İmkanın varsa sinirlenince 10-15 dakika yürü çok iyi geliyor.
İlk aylar zaten zor, bir de odun eşler eklenince daha zor değil mi :)
Neyse geldi geçti, şu an daha iyiyiz. Ağırlaşana kadar da daha iyi geçecek inşallah. Şunun şurasında ne kaldı vuslata :)
Aslında bugün yarın sonuç belli olmalı sizin. Yetkilinin telefonu varsa arasanız?
İnsanlar ne ilginç ya sıfır anlayış inanamıyorum gerçekten birde bizde hamile kaldık ne var diyorlar ya çıldırıyorumBeni gezdirdiler Ramazan Bayramı'nda zıplaya zıplaya arabanın içinde millet yapıştı öpmeye çalıştı o kadar gerildim ki çok ağrım oldu canım hiccc gitme de ki doktorum izin vermiyor gelemem kimse kusura bakmasın
Evet gerçekten bu bilimsel bir gerçek canım bir de bazen erkekler de strese girip kadinlardan daha çok hamile gibi olabiliyorlar. Ben ne yapıyorum biliyor musun böyle zamanlarda uzağa gidiyorum elime bişey alıp onla ilgileniyorum bu şekilde sakin geçirdim . Baktın ki seni birşey çok sinirlendiriyor kitabını al odaya geç . Sevdiğin bir kanal aç you tubedan uzan . O konu orada kalsın sakinlesince halledin . Bebisle siz iyi olun gerisi hiiic önemli değilHamile kaldığımdan beri hiç kitap almadım elime. Haklısın kitap her zaman iyi hissettirir beni. Başlayacağım bugün. Eşim internetten bir okusa, hamilelerin psikolojisini anlayacak ama nerde..O günden sonra takmamaya çalışıyorum hiç bir şeyi, çok vicdan azabı çektim. Sağol canım benimİnşallah bir daha böyle ağlamam, kitaplara vereceğim kendimi.
Benim liseden bu yana var canım ama boyatmadım çok beyazKızlar sizin de saçlarınız beyazladı mı? Benim hiç beyazım yoktu, şu an tepem bembeyaz
Gerçekten o kadar saçmaydı ki tovbeledim benim gebelik zaten sıkıntılı geçiyor kanama falan da yaşadım o gün şehir içi cidden beş saat yol gittik benim haberim yoktu bu kadar yol gidecegimizden bilsem hayatta gezmezdimİnsanlar ne ilginç ya sıfır anlayış inanamıyorum gerçekten birde bizde hamile kaldık ne var diyorlar ya çıldırıyorum
Her neyse sorunun, bebeğinden ve senden kıymetli değil arkadaşım.Çıktım yürüdüm hızlı hızlı. Yağmur da sel de Ankara’da bir durmadı. Yürüyüşten de korkar oldum. Haklısın vallahi tam bir odun!
Her devrin zorlukları kendine göre. O zamanın hamileliği ile bu zamanı kıyaslarsak içinden çıkamayız.İnsanlar ne ilginç ya sıfır anlayış inanamıyorum gerçekten birde bizde hamile kaldık ne var diyorlar ya çıldırıyorum
Nokta kadar da olsa bi sebebi varmis yine aglamalarinizinAğladığım en saçma üç şeyi sıralıyorum.
1. Benim midemde gastrit var sabah erkenden kahvaltı yapacaktım domates aldım tabağa koydum eşim lütfen yeme sana dokunur dedi odaya gittim küsüp ağladım yediğime de karışıyorsun diye.
2. Kısa çorap giymiştim kışın eşimde üşütürsün uzun çorap giyer misin dedi bende sen bana domateste yedirmedin giydiğim çoraba da karışıyorsun kısa giymek istiyorum uzun giymek istemiyorum diye 1 saat ağladım
3. Eşim işten geldi bende sarılmamıştım sen önceden sarılırdın yine sarılmanı istiyorum dedi ve ben artık sen beni sevmiyorsun benden hep şikayetçisin diye elimle yüzümü kapattım bir ağladıysam ama nasıl bunun gibi daha nicesi varda en saçması bunlar
Kaynana muhabbeti bitmez cnm ne zaman istersen başlayabilirsin devamını getiririzYaaa ben yokken kaynana çekiştirmissiniz konu cinselliğe gelmiş ohooo ben burdayken hep hastalıktan bahsediyordunuz kıskandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?