2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu aralar sanirim hava degiisminden dolayı herkes bir hastalanıyor canım bende yeni yeni düzeliyorum acile gittim doktor ilaç yazmadi sadece parol icebilirsin öksürük şurubunu kadın doğum doktoruna sor dedi
Sana da çok geçmiş olsun kuzuşum, sırf bu yüzden gitmek istemedim zaten her yerim dökülüyordu boşuna kendimi yoracaktım.

Sana da çok geçmiş olsun kuzuşum, sırf bu yüzden gitmek istemedim zaten her yerim dökülüyordu boşuna kendimi yoracaktım.
Canım müsait olunca yine de git kan ve idrar alıp enfeksiyon var mı diye baksınlar biraz yorucu oluyor biliyorum ama en azından için rahatlar

Offf korkulu ruyam benimkilerde gelsenize diyorlar en az 10 saatlik yol temmuz sicaginda gidilir mi Allah askina boyle deyince de tatile gidiyorsunuz ama diyorlar. Tatil rahat yer koyde 10 kisi bir evde tuvalet desen dert insan evindeki gibi istedigi gibi giyinemiyor ayri dert o kadar insan olunca yemek bulasik vs illa ki bir seyin ucundan tutmak gerekiyor o ayri dert yani bilemiyorum gercekten dusundukce geriliyorum bayram olaylarini.
Kucukken annem bayramlari hic sevmezdi ben cocugum diye cok severdim anlamazdim o zaman simdi anliyorum anacigimin neler cektigini.

Bide yaz sıcağı da var kii hiç çekilmez valla

Doktor yasakladı diyin zaten on saat yol çok uzun üçüncü trimester de pek önerilmiyor

Hamile kaldığımdan beri hiç kitap almadım elime. Haklısın kitap her zaman iyi hissettirir beni. Başlayacağım bugün. Eşim internetten bir okusa, hamilelerin psikolojisini anlayacak ama nerde..O günden sonra takmamaya çalışıyorum hiç bir şeyi, çok vicdan azabı çektim. Sağol canım benim İnşallah bir daha böyle ağlamam, kitaplara vereceğim kendimi.

Çıktım yürüdüm hızlı hızlı. Yağmur da sel de Ankara’da bir durmadı. Yürüyüşten de korkar oldum. Haklısın vallahi tam bir odun!

İnsanlar ne ilginç ya sıfır anlayış inanamıyorum gerçekten birde bizde hamile kaldık ne var diyorlar ya çıldırıyorum

Evet gerçekten bu bilimsel bir gerçek canım bir de bazen erkekler de strese girip kadinlardan daha çok hamile gibi olabiliyorlar. Ben ne yapıyorum biliyor musun böyle zamanlarda uzağa gidiyorum elime bişey alıp onla ilgileniyorum bu şekilde sakin geçirdim . Baktın ki seni birşey çok sinirlendiriyor kitabını al odaya geç . Sevdiğin bir kanal aç you tubedan uzan . O konu orada kalsın sakinlesince halledin . Bebisle siz iyi olun gerisi hiiic önemli değil

İnsanlar ne ilginç ya sıfır anlayış inanamıyorum gerçekten birde bizde hamile kaldık ne var diyorlar ya çıldırıyorum
Gerçekten o kadar saçmaydı ki tovbeledim benim gebelik zaten sıkıntılı geçiyor kanama falan da yaşadım o gün şehir içi cidden beş saat yol gittik benim haberim yoktu bu kadar yol gidecegimizden bilsem hayatta gezmezdim

Çıktım yürüdüm hızlı hızlı. Yağmur da sel de Ankara’da bir durmadı. Yürüyüşten de korkar oldum. Haklısın vallahi tam bir odun!
Her neyse sorunun, bebeğinden ve senden kıymetli değil arkadaşım.
Ben bir tartışma olduğunda, senden daha çok sevdiğim ve düşündüğüm bir varlık var o yüzden saçmalıklarınla uğraşamayacağım deyip yürüyüşe çıkıyorum, 15 dakika dolaşsam bile yetiyor.

Nokta kadar da olsa bi sebebi varmis yine aglamalarinizin ben gecen durduk yere erik yerken icli icli hoykure hoykure agladim. Eşim noldu bi yerin mi aciyor diyor hayir diyorum. Niye agliyosun noldu diyo bilmiyoruuuum bilmiyoruum deyip gözüm sisene kadar agladim. Halen daha neye agladigimi bilmiyorum birikmis birseyler heralde bu da böyle bi anımdır

Ben de gitmiyorum bayrama vazgeçtim geçen 1,5 saatlik yol gittim kasıla kasıla fena oldum kendi ailem de olsa istediğin gibi giyinip yatıp kalkamıyosun zaten çok yorgunum evde dinlenir kitap okurum uçak bileti desen 5 bin git gel onunla bebeğin eşyalarını alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…