2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayy insallah atlatırsın sende şu bayram geçse hepimiz bi rahatlıcaz anlasılan

Kendimizden geçiyoruz doğmadan ağlatan bebeler doğunca napacak bize merak içerisindeyim

Kızlar babamızı sabah gönderdik görev yerine dün geceden beri karnım top gibi sol tarafa toplandı bebek bu nasıl geçer ağrım sızım yok ama çok üzücü zamanlar geçirdik endişelendim
Canım sen üzüldüğün için öyle olmuştur . Yalnız mısın evde aklını dağıtacak bir yer varsa ailene falan gitsen ya da kız kardeşlerin varsa biri gelse en azından kalabalıkta zaman geçer

Ay çok eğlendim M masalimsi1 bende masaya bakıp bakıp ağlamıştım kendi başıma evde dururken

Kızlar babamızı sabah gönderdik görev yerine dün geceden beri karnım top gibi sol tarafa toplandı bebek bu nasıl geçer ağrım sızım yok ama çok üzücü zamanlar geçirdik endişelendim

Rabbim sağ salim kavustursun insallah canım Sen kendini kasıp üzdüğün için oda öyle toplanmıstır sen sakinleş kendini iyi hisset geçer o da

Allah sağ salim gönül rahatlığı ile kavuşmayı nasip etsin inşallah. Göz açıp kapayıncaya kadar geçsin.

Ben geçen camdan bakıyodum ağladım yeminle belki içerde otursam ağlamıcaktım camdan baktığım için ağlamış olabilirim ajaha demek bu ay da ağlama ayı hepimiz aynıyız :) he bi de çocukla kavga ettik eşim geldi ne görsün ikimiz bi köşede ağlıyoruz

Geçmişe baktım da ne güzel göbüşler bunlar ya. Maşallah hepinize.
Ya kaderdaşlar buldum kendime :) Emzirme sütyeni aldım pentiden iş görüyor. Bak derim :)
95D oldular, tuhaf bir şekil içindeler, biraz daha büyürlerse emzirme sütyeni de bulamayacağım.
Eski sütyenler hurca kaldırıldı itinayla :)

Bir de ben bu ay hesabını anlamıyorum hiç daha önce de konuşulmuştu ama, kaçıncı hafta bitince 6 aylık olacak bebişler

Ben artık daha basiti, buçuklu söylüyorum. Şu an 5.5 aylık hamileyim diyorum. Diğer türlü herkesin kafası karışıyor.

:) Ne çok ben. Hamile olduğumu fotoğraflarda meme boyutumdan tahmin edenler olmuş rezalet

Ben 8 kilo aldım sizi hayretle izliyorum 4 kilosi goğüs eminim çok büyüdüler aşıriiı
Aslında normalsin kendini çok da şeetme :)
O memelerin büyüklüğü yeterince insanı zorluyor zaten.

Canım sen üzüldüğün için öyle olmuştur . Yalnız mısın evde aklını dağıtacak bir yer varsa ailene falan gitsen ya da kız kardeşlerin varsa biri gelse en azından kalabalıkta zaman geçer
Kız kardeşim yok ama uzun bir süre ailemde kalıcam bugün eşimin ailesinin yanındayım akşam yeğenlerim gösterisi var yalnız kalmayayım diye oraya gideceğiz

Kız kardeşim yok ama uzun bir süre ailemde kalıcam bugün eşimin ailesinin yanındayım akşam yeğenlerim gösterisi var yalnız kalmayayım diye oraya gideceğiz
Inşallah bu zaman o kadar hızlı akar ki hiç fark etmeden eşin ve cocugunla mutlu mesut olursunuz canım Allah bebeğini de seni de eşini de korusun inşallah

Zaten artık ekmek yemiyorum günde 8 10 bin atıyorum 9dan sonra hic bisey yememeye dikkat ediyorum daha da bisey yapamam bu cips cikolata yiyenler nasıl kilo almıyor sasıyorum

Zaten artık ekmek yemiyorum günde 8 10 bin atıyorum 9dan sonra hic bisey yememeye dikkat ediyorum daha da bisey yapamam bu cips cikolata yiyenler nasıl kilo almıyor sasıyorum
O tarz abur cubur yiyecekler ekstra acıktırıyor insanı sonrasında. Boşver uzak durmak en mantıklısı.
Bende de iştahsızlık var aslında, çok nadiren birşey yeme isteği duyuyorum.
En mantıklısı karbonhidrattan uzak durup hareketli olmak. Bu yolda devam et sen gerisini boşver :)

Ben hiç aglayamiyorum duygularım alınmış gibi bu kötü bişey mi acaba

Hayıır tabi ki de herkes aynı şeyi yaşayacak değil ya bende bildiğin yürüyen bombayım o kadar çok sinirleniyorum ki her şeye eşim o gün sitem ediyor bana sana bir şey anlatamıyorum artık diye. Herkes te farklı tepki veriyot hormonlar

Kuzum yemeklerin yanında 1 dilim tam buğday ekmeği ye ama bence hem bağırsaklarının çalışması için hemde güzelce doyup böyle ıvır zıvıra gözün gitmemesi içiin ben bildiğiniz karbonhidrat yeme isteğini bastırırken yoruluyorum bu aralar canım acayip pogaca börek pasta vs tarzı şeyler çekiyor kendimi bastırıyorum diyetisyenimle görüşmem var yarın valla diycem 1 günlüğüne beni bırakın ne olur istediğimi yiyim bıkana kadar yiyim diye

Ayy evet evet bayram bir an önce geçsiin bitsin miniğime alışverişe cıkcam bebek odası, anne yanı, arabası derken büyüklerin hepsini alcam
Benim kızın dolabı alındı kv yatağını alacak anne yanı ablamdan bi tek bebek arabası kaldı ay foto atabilsem atıcam uygulamadan atılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…