Ayy insallah atlatırsın sende şu bayram geçse hepimiz bi rahatlıcaz anlasılanOfff korkulu ruyam benimkilerde gelsenize diyorlar en az 10 saatlik yol temmuz sicaginda gidilir mi Allah askina boyle deyince de tatile gidiyorsunuz ama diyorlar. Tatil rahat yer koyde 10 kisi bir evde tuvalet desen dert insan evindeki gibi istedigi gibi giyinemiyor ayri dert o kadar insan olunca yemek bulasik vs illa ki bir seyin ucundan tutmak gerekiyor o ayri dert yani bilemiyorum gercekten dusundukce geriliyorum bayram olaylarini.
Kucukken annem bayramlari hic sevmezdi ben cocugum diye cok severdim anlamazdim o zaman simdi anliyorum anacigimin neler cektigini.
Rabbim sağ Salim kavuşmanızı nasip etsin canım Rabbim korusun tüm gidenleriKızlar babamızı sabah gönderdik görev yerine dün geceden beri karnım top gibi sol tarafa toplandı bebek bu nasıl geçer ağrım sızım yok ama çok üzücü zamanlar geçirdik endişelendim
Kendimizden geçiyoruz doğmadan ağlatan bebeler doğunca napacak bize merak içerisindeyimNokta kadar da olsa bi sebebi varmis yine aglamalarinizinben gecen durduk yere erik yerken icli icli hoykure hoykure agladim. Eşim noldu bi yerin mi aciyor diyor hayir diyorum. Niye agliyosun noldu diyo bilmiyoruuuum bilmiyoruum deyip gözüm sisene kadar agladim. Halen daha neye agladigimi bilmiyorum birikmis birseyler heralde bu da böyle bi anımdır
Ahaha vallahi ölene kadar bitmiyor herhaldeKaynana muhabbeti bitmez cnm ne zaman istersen başlayabilirsin devamını getiririz
Canım sen üzüldüğün için öyle olmuştur . Yalnız mısın evde aklını dağıtacak bir yer varsa ailene falan gitsen ya da kız kardeşlerin varsa biri gelse en azından kalabalıkta zaman geçerKızlar babamızı sabah gönderdik görev yerine dün geceden beri karnım top gibi sol tarafa toplandı bebek bu nasıl geçer ağrım sızım yok ama çok üzücü zamanlar geçirdik endişelendim
Ay çok eğlendimNokta kadar da olsa bi sebebi varmis yine aglamalarinizinben gecen durduk yere erik yerken icli icli hoykure hoykure agladim. Eşim noldu bi yerin mi aciyor diyor hayir diyorum. Niye agliyosun noldu diyo bilmiyoruuuum bilmiyoruum deyip gözüm sisene kadar agladim. Halen daha neye agladigimi bilmiyorum birikmis birseyler heralde bu da böyle bi anımdır
Kızlar babamızı sabah gönderdik görev yerine dün geceden beri karnım top gibi sol tarafa toplandı bebek bu nasıl geçer ağrım sızım yok ama çok üzücü zamanlar geçirdik endişelendim
Allah sağ salim gönül rahatlığı ile kavuşmayı nasip etsin inşallah. Göz açıp kapayıncaya kadar geçsin.Kızlar babamızı sabah gönderdik görev yerine dün geceden beri karnım top gibi sol tarafa toplandı bebek bu nasıl geçer ağrım sızım yok ama çok üzücü zamanlar geçirdik endişelendim
Ben geçen camdan bakıyodum ağladım yeminle belki içerde otursam ağlamıcaktım camdan baktığım için ağlamış olabilirim ajaha demek bu ay da ağlama ayı hepimiz aynıyız :) he bi de çocukla kavga ettik eşim geldi ne görsün ikimiz bi köşede ağlıyoruzNokta kadar da olsa bi sebebi varmis yine aglamalarinizinben gecen durduk yere erik yerken icli icli hoykure hoykure agladim. Eşim noldu bi yerin mi aciyor diyor hayir diyorum. Niye agliyosun noldu diyo bilmiyoruuuum bilmiyoruum deyip gözüm sisene kadar agladim. Halen daha neye agladigimi bilmiyorum birikmis birseyler heralde bu da böyle bi anımdır
Ya kaderdaşlar buldum kendime :) Emzirme sütyeni aldım pentiden iş görüyor. Bak derim :)Kızlar masallah hepinizin karnı çok tatlı olmuş Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Benim karnım sizinkiler gibi toplu değil hamile olduğum dışardan hiç anlaşılmıyor toplamda 4 kg falan aldım ama gören ne kadar kilo almışsın diyor çünkü göğüslerim aşırı aşırı büyüdü. Millet hamile pantolonu alır ben yeni sütyen alıp duruyorum eskiler dar geliyor
Bir de ben bu ay hesabını anlamıyorum hiç daha önce de konuşulmuştu ama, kaçıncı hafta bitince 6 aylık olacak bebişler
:) Ne çok ben. Hamile olduğumu fotoğraflarda meme boyutumdan tahmin edenler olmuş rezaletYa aynen komşum bana göğüslerine ne oldu diye sordukarnımda dışardan şişlik görünmüyor ama göğüslerim benden önce gidiyor bildiğin telsiz penye nine sütyenlerinden aldım, penti falan hikaye oldu
Aslında normalsin kendini çok da şeetme :)Ben 8 kilo aldım sizi hayretle izliyorum4 kilosi goğüs eminim çok büyüdüler aşıriiı
Aminn canım hepsiniRabbim sağ Salim kavuşmanızı nasip etsin canım Rabbim korusun tüm gidenleri
Kız kardeşim yok ama uzun bir süre ailemde kalıcam bugün eşimin ailesinin yanındayım akşam yeğenlerim gösterisi var yalnız kalmayayım diye oraya gideceğizCanım sen üzüldüğün için öyle olmuştur . Yalnız mısın evde aklını dağıtacak bir yer varsa ailene falan gitsen ya da kız kardeşlerin varsa biri gelse en azından kalabalıkta zaman geçer
Inşallah bu zaman o kadar hızlı akar ki hiç fark etmeden eşin ve cocugunla mutlu mesut olursunuz canım Allah bebeğini de seni de eşini de korusun inşallahKız kardeşim yok ama uzun bir süre ailemde kalıcam bugün eşimin ailesinin yanındayım akşam yeğenlerim gösterisi var yalnız kalmayayım diye oraya gideceğiz
Zaten artık ekmek yemiyorum günde 8 10 bin atıyorum 9dan sonra hic bisey yememeye dikkat ediyorum daha da bisey yapamam bu cips cikolata yiyenler nasıl kilo almıyor sasıyorumGeçmişe baktım da ne güzel göbüşler bunlar ya. Maşallah hepinize.
Ya kaderdaşlar buldum kendime :) Emzirme sütyeni aldım pentiden iş görüyor. Bak derim :)
95D oldular, tuhaf bir şekil içindeler, biraz daha büyürlerse emzirme sütyeni de bulamayacağım.
Eski sütyenler hurca kaldırıldı itinayla :)
Ben artık daha basiti, buçuklu söylüyorum. Şu an 5.5 aylık hamileyim diyorum. Diğer türlü herkesin kafası karışıyor.
:) Ne çok ben. Hamile olduğumu fotoğraflarda meme boyutumdan tahmin edenler olmuş rezalet
Aslında normalsin kendini çok da şeetme :)
O memelerin büyüklüğü yeterince insanı zorluyor zaten.
O tarz abur cubur yiyecekler ekstra acıktırıyor insanı sonrasında. Boşver uzak durmak en mantıklısı.Zaten artık ekmek yemiyorum günde 8 10 bin atıyorum 9dan sonra hic bisey yememeye dikkat ediyorum daha da bisey yapamam bu cips cikolata yiyenler nasıl kilo almıyor sasıyorum
Ben hiç aglayamiyorum duygularım alınmış gibi bu kötü bişey mi acaba
Ben hiç aglayamiyorum duygularım alınmış gibi bu kötü bişey mi acaba
Ayy insallah atlatırsın sende şu bayram geçse hepimiz bi rahatlıcaz anlasılan
Zaten artık ekmek yemiyorum günde 8 10 bin atıyorum 9dan sonra hic bisey yememeye dikkat ediyorum daha da bisey yapamam bu cips cikolata yiyenler nasıl kilo almıyor sasıyorum
Benim kızın dolabı alındı kv yatağını alacak anne yanı ablamdan bi tek bebek arabası kaldı ay foto atabilsem atıcam uygulamadan atılmıyorAyy evet evet bayram bir an önce geçsiin bitsin miniğime alışverişe cıkcam bebek odası, anne yanı, arabası derken büyüklerin hepsini alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?