Canım inşallah sakin ol olur mu ? Bol su içiyor musun çok kafaya takmak daha kötü emin ol . Bak çok zor ama her ne olacaksa oluyor değil mi bir şeylere engel olamayız değiştiremeyiz sen bebeği de kendini de üzme . Inşallah hiçbir şey olmaz
Zaten gunde 10 12 bardak su iciyorum bazen 8 9 bardak ama daha azi deil yediklerime ictiklerime cok dikkat ediyorum onceki problemler tekrarlamasin diye cok ozeniyorum temizligime olsun giyidigim kiyafetler temiz utulu ic camasirlari ama galiba anlimizda ne yaziksa sonunda olacak olanda o hersey rabbimden bekleyip gorucez belki rabbim bu kez acir bize
Zaten gunde 10 12 bardak su iciyorum bazen 8 9 bardak ama daha azi deil yediklerime ictiklerime cok dikkat ediyorum onceki problemler tekrarlamasin diye cok ozeniyorum temizligime olsun giyidigim kiyafetler temiz utulu ic camasirlari ama galiba anlimizda ne yaziksa sonunda olacak olanda o hersey rabbimden bekleyip gorucez belki rabbim bu kez acir bize
Aynen benimki de geceleri ve sabah uyandigimda cok hareketli oluyor. Ama ne zaman babasina gel bak dokun hareket ediyor desem ya da karnimi acip izletsem duruyor. Doktora giderken yolda da kipir kipir ediyor doktor ultrasonu tutunca totosunu donup uyuyor gicik bir kiz olacak sanirim benimki
dedigin gibi dogunca da boyle olur geceleri uyumazlarsa gecmis olsun tek cocukla zirvede birakiriz bu hikayeyi
Kabak yedim ben bugün yoğurtluydu şükürler olsun rahatladım.. geçen haftalarda da kabak yemeği yediğimde wcden çıkamıyordum.. benim bağırsaklara baya etki ediyor
Birbasak
kuzum ben multivitamini icmeyi biraktim, bulantim kalmadi . istahim da yerine geldi.
Biraz arastirdim icinde demir seviyesi yuksek olan multivitaminler mide bulantisina neden olurmus. simdi icinde demir olmayanindan soyledim. onu denicem. benim zaten demir sorunum yok.
Sende bir baksana aldigin vitamine demir varmi ? Bir sen bir ben kldik midesi bulanan
kızlar 22.haftada bebek hareketleriniz ne durumda? benim kız 20.haftaya girmemle tekmelere başladı videoya çektiğimde baya belli oluyor babası da hissediyor elini koyunca. 3 gün önce doktor muayene ederken sert bi vurdu baktım ultrasonda da sıçradı aynı anda. yalnız bazı günler hiç durmuyor bazen daha sakin. sizlerin de öyle mi?