2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Insallah papatyam rabbim buyuk belkide bir sey yoktur veya varsada ilacla atlatilir bsydir duga ediyorum sadece

Tamam canım hiç canını sikma yudum yudum su iç
Zaten gunde 10 12 bardak su iciyorum bazen 8 9 bardak ama daha azi deil yediklerime ictiklerime cok dikkat ediyorum onceki problemler tekrarlamasin diye cok ozeniyorum temizligime olsun giyidigim kiyafetler temiz utulu ic camasirlari ama galiba anlimizda ne yaziksa sonunda olacak olanda o hersey rabbimden bekleyip gorucez belki rabbim bu kez acir bize

Bak canım sen tüm önlemlerini aldın değil mi o yüzden içini rahat tut

Benim kız geceleri coşuyor artık dışardan görüyorum oynadığını çok değişikmiş böyle giderse uykusuz hergece beni bekliyor
Aynen benimki de geceleri ve sabah uyandigimda cok hareketli oluyor. Ama ne zaman babasina gel bak dokun hareket ediyor desem ya da karnimi acip izletsem duruyor. Doktora giderken yolda da kipir kipir ediyor doktor ultrasonu tutunca totosunu donup uyuyor gicik bir kiz olacak sanirim benimki
dedigin gibi dogunca da boyle olur geceleri uyumazlarsa gecmis olsun tek cocukla zirvede birakiriz bu hikayeyi

Ask olsun birde ben varim nasil unutursunuz

kızlar 22.haftada bebek hareketleriniz ne durumda? benim kız 20.haftaya girmemle tekmelere başladı videoya çektiğimde baya belli oluyor babası da hissediyor elini koyunca. 3 gün önce doktor muayene ederken sert bi vurdu baktım ultrasonda da sıçradı aynı anda. yalnız bazı günler hiç durmuyor bazen daha sakin. sizlerin de öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…