2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hemen geçseydin bizde niagara tarafından geçmiştik zamanında

siz karpuzu dilimleyerek mi yiyorsunuz
ben direk ortadan kesip kasikliyorum
Hehe benim aniden karpuz krizim tutuyo bıçakla ortadan kesip yiyorum çünkü bekleyemiyorum

Hareketleri dışardan görmeye de başladım ama ne hikmetse baba dokununca duruyor belki babalar biraz bastırıyo ağır elleri ondan korkuyodur

Bu arada sunshine nerde neden ses vermiyor?

Canım benim kız 1 gün çok yaramazsa 2 gün çok sakin merak etme annem diyorki günü gününe tutmaz bazen korkarsınız hareket etmiyor bile diyor

Canım benim kız 1 gün çok yaramazsa 2 gün çok sakin merak etme annem diyorki günü gününe tutmaz bazen korkarsınız hareket etmiyor bile diyor
Özellikle kendimizi çok yorduğumuzda daha az oluyor hareketleri.
En net, dinlenirken hissedersiniz diyor annem ki ben de çok kez o şekilde deneyimledim.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bir süredir enfeksiyon yüzünden kasıklarım ve karnım çok ağrıyor benimde. Fakat enfeksiyonun erken doğuma sebep olduğunu bilmiyordum. Sizde mi aynı durumdasınız ?

Ya benim de zaman zaman mide bulantım oluyor bu aralar, sanırım o vitaminlerden şimdi sen deyince mantıklı geldi.

Ne güzel, fındık burunlu minnoşun hayırlı olsun.

Ya benim de zaman zaman mide bulantım oluyor bu aralar, sanırım o vitaminlerden şimdi sen deyince mantıklı geldi.
Ben demir olanli biraktim , icinde demir olmayandan aldm daha gelmedi. cuma doktor randevum var gidincede soylicem.

Yemin ediyorum bir haftadir enerjim yerine geldi, istahim acildi. tavuk fln yemeye basladim.

Ben demir olanli biraktim , icinde demir olmayandan aldm daha gelmedi. cuma doktor randevum var gidincede soylicem.

Yemin ediyorum bir haftadir enerjim yerine geldi, istahim acildi. tavuk fln yemeye basladim.
Ben o kadar etkilenmesem de gene de keyfimi etkiliyor.
İçinde demir olmayan hangisi?
Ben elenatal2 kullanıyorum şu an. Hoş onu bulması da epey zor

Ben o kadar etkilenmesem de gene de keyfimi etkiliyor.
İçinde demir olmayan hangisi?
Ben elenatal2 kullanıyorum şu an. Hoş onu bulması da epey zor
ekledim resmini canim , bende daha kullanmadim bakim bu bir etki yapicak mi , bilmiyorum

Eklentiler

• 7C482115-40DC-415F-9F79-B52F09D4CBAE.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…