Arka tarafta indirim reyonlari oluyor , bir onceki sezondan kalma urunler onlarda baya ucuzluyor. ben simdi sezon sonunu bekliyorum
Ama soyle bir gercek var amerika da daha ucuz. benim arkadasim amerika ya gidip almisti zamaninda . hos simdi amerikan dolari benim icinde pahali oldugundan hemen hemen ayni fiyat.
Buradayım kuzular
Sessizce takip ediyorum biraz moraller bozuk, biraz da gebelikte zorlanıyorum.
Detaylıya girenlerin ve kontrollere gidenlerin güzel haberlerini okudum, hepinizin gözü Aydın
kızlar 22.haftada bebek hareketleriniz ne durumda? benim kız 20.haftaya girmemle tekmelere başladı videoya çektiğimde baya belli oluyor babası da hissediyor elini koyunca. 3 gün önce doktor muayene ederken sert bi vurdu baktım ultrasonda da sıçradı aynı anda. yalnız bazı günler hiç durmuyor bazen daha sakin. sizlerin de öyle mi?
Buradayım kuzular
Detaylıya girenlerin ve kontrollere gidenlerin güzel haberlerini okudum, hepinizin gözü Aydın
Buradayım kuzular
Buradayım kuzular
Bir dilim mi? Allahım sadece kahvaltıda yiyorum ben o dilimi, öğle ve akşam dilimlerim ne olacak? Neyse şeker yükleme gününe kadar yiyeyim, ne olur ne olmaz.
Buradayım kuzular
Özellikle kendimizi çok yorduğumuzda daha az oluyor hareketleri.
En net, dinlenirken hissedersiniz diyor annem ki ben de çok kez o şekilde deneyimledim.
Normalde olsa korkmayacam belki de onceden enfeksiyon yuzunden erken suyum geldi ve biri24 diyeri28 haftalik dejavu gibi ikitane erken dogum yaptim ust uste yine aynisini yasayacam diye kalbim sikisiyor insallah benim bos korkularimdandir buda insallah temiz cikar sonuclarim
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bir süredir enfeksiyon yüzünden kasıklarım ve karnım çok ağrıyor benimde. Fakat enfeksiyonun erken doğuma sebep olduğunu bilmiyordum. Sizde mi aynı durumdasınız ?
@Birbasak kuzum ben multivitamini icmeyi biraktim, bulantim kalmadi . istahim da yerine geldi.
Biraz arastirdim icinde demir seviyesi yuksek olan multivitaminler mide bulantisina neden olurmus. simdi icinde demir olmayanindan soyledim. onu denicem. benim zaten demir sorunum yok.
Sende bir baksana aldigin vitamine demir varmi ? Bir sen bir ben kldik midesi bulanan
Merhaba kızlar. Bu sabah güzel haberle uyandım. Biliyorsunuz detaylı ultrasonda burun kemiği kısa çıkmıştı. Doktor (detaylı ultrason için gittiğim perinatolog Recep Has) tek başına down sendromu için yeterli değil fakat yinede aklımda soru işareti kalmasın diyorsan fetal dna yaptır demişti. Fetal dna sonucum temiz çıktı çok şükür Sanırım küçük burunlu bir kızım olacak