2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar günaydın

Bu demir hapı beni mahfetti gecen gün ilk defa midem bulandi bu sabahta afedersiniz kabız yaptı catlıcaktım az kalsın daha once hic boyle degildim demire basladim ikidir bunlar oluyor icmeyen var mı demiri

kabızlığa çare bulman daha mantıklı
demiri içmemek mantıklı değil bence.
bebişler depoları boşaltmaya başladı.

siparişe kapalıyız deseydin ay istenir de 2. tedavi süreçleri filan derken psikoloji yoruldu bizim. Çok şükür nasip olduda şimdide sağlıkla bi alalım kucaklarımıza inşallah bakalım kendimize geliriz

İnşallah kuzum inşallah sonuçların tertermiz çıksın bebeğin sağlıkla 37. Haftaları görsün sağlıkla kucağına al inşallah

:) biliyorum gözümde canlanıyor şöyle bir düşünüyorum akrep erkeğinin düştüğü hallere bak
Yarıda kestik bir kere o an açıkçası aynı şeyi düşündük ya bebeğe zarar verirsek düşüncesi
Zaten 5 sene sonra bulmuşum kuşumu, ne yapalım
Daha şimdiden saçlarım yıldız tilbe göbeğim mor, memeler kara

Ya inanır mısınız hiç sormuyoruz bunu, öyle bir boşvermişlik seviyesine gelmişim
Ama soracağım bu sefer, aynen sinir stres yapıyor tuhaf bir duygu karmaşasındayım.

Ya zaten 6 tedavi sonrası kuzuma kavuştum, diğer oğlu yapsın
Doğsun büyüsün minnoşlarımız da sonrasında Allah isteyene nasip etsin diyelim

Aranızda tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı?
Ben resmen sürünüyorum kaç gündür. Dün hele hiç iyi değildim bir düşüyor bir normale dönüyor. Perişan etti beni
Benimde düşüyor tansiyonum gebelikten bu yana yerlerde sürünüyo zaten. Büyük tansiyon en fazla 9, küçük olanda 5 falan. Başımın ağrısından anlıyorum. Hemen tansiyon aletiyle ölçüp tuzlu Bir şeyler atıyorum ağzıma, kısa sürede toparlıyor. Doktoruma da sordum, gebelikte olması gereken bir şey dedi, tansiyonumuzun düşük olması için bir hormon salgılıyormuş vücudumuz gebelik döneminde, yüksek tansiyon olursa korkmamız lazım dedi

Evet doktorlar da bu durumu zerre umursamıyor. Ama tansiyonun düşmesi için vücudun hormon salgıladığını bilmiyordum. Baş ağrısı ve mide bulantısından anlıyorum, hah diyorum gene geldi. Tansiyon aleti yeni arkadaşım oldu. Çubuk krakere talim yapacağız desene.

He yaa benim de 6 ya düşmüştü 2 ay önceye kadar zorla çıkarmıştım. 16 idi.
Şimdi 2 hafta geçti üstünden.
Ferritin 4 e düşmüştür yemin edebilirim ama ispatlayamam

Hamilelik sürecinde ilaç veriyorlar mı bilmiyorum da doğumdan sonra yüklencez artık ilaca

Aynen öyle. İşin garip tarafı ayalarım da şişmeye başladı. Tansiyonumu yükseltsin diye tuzlu bişeyler yemeye de korkuyorum bu sefer ayaklarım pofidik oluyor ofiste terlikle dolaşmaya başladım artık , bebişler bizimle oynuyor resmen napalım sağlıkları yerinde olsun da gelip geçecek bunlar inşallah. Hep kendimi motive etmeye çalışıyorum böyle böyle.

Kızlar mide yanmalarınız ne durumda ya son 1 haftadır sürekli mide yanması var erken geliyor ama bana
Deminden beri yazılan her şikayetin bende de olması
Var anacım, o da var bir haftadır yemek yemeye korkar oldum. Aha dedim hamileliğin başına geri döndüm. Sanki midemde ateş topuyla yaşıyorum. Su falan da kar etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…