2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar bizim de yakın zamanda şeker yüklemelerimize başlanacak. Hatta doktorum 26. haftada gel yapalım dedi ama Eylül annelerinde okudum şimdi. Bugün yükleme yaptırıp kusma bayılma yaşayan anneler olmuş. Böyle okudukça da iyice önyargı oluştu bende, ya bende de aynısı olursa diye. Acaba napsak hala kararsızım

kızlar kasılma olmadan bebeğin bi tarafa toplanması normal mi? karnıma baktığımda farkediyorum yoksa kasılma hissi ya da başka bir şey olmuyor. sol tarafım bomboş kalıyor sağ taraf şiş oluyor.

ben yaptıracağım bir hafta sonra 24+0 da çağırdı doktorum. gebelik şekeri olup farkında olmamaktansa bebeğin sağlığını riske atmaktansa birkaç saat ayılıp bayılmaktan bir şey olmaz benim için.ki herkeste aynı etki olmuyor kimi insan hiçbir sorun yaşamıyor.

Kızlar mide yanmalarınız ne durumda ya son 1 haftadır sürekli mide yanması var erken geliyor ama bana
Bende daha baslamadi o teker teker gelsinler zaten kaldıramam heralde sac mi cıkarıyolar nedir mide yanması ona isaret derler

Mide yanması tarzında durumlar daha önce hiç yaşamadığım için nasıl bişey olduğunu bilemiyorum fakat 1 haftadır boğazımdan mideme doğru bişeyler yerken bir acı gibi, yanma gibi bişeyler oluyor. Bu mide yanması mı acaba tam olarak tarifte edemiyorum aslında

Benimde 15 feritin ama yinede dusuk şöyle 50 lerde olan yokmu ay hergun yesillik meyve cerezde yiyorum demir hapi berbat bisey
He yaa benim de 6 ya düşmüştü 2 ay önceye kadar zorla çıkarmıştım. 16 idi.
Şimdi 2 hafta geçti üstünden.
Ferritin 4 e düşmüştür yemin edebilirim ama ispatlayamam

Benim garip bir şekilde yüksek ki birde sağlıklı beslenmiyorum fakat çok yiyorum günde neredeyse 1 ekmekten fazla tüketiyorum sabah kahvaltıda yine simit açma sandviç vs. yiyorum çünkü çok erken uyanıyorum çalıştığım için. Ama akşamları mutlaka meyve ve özellikle salatalık çok yiyorum. Cips, şeker, jelibon çok tüketiyorum. Süt ve Süt ürünlerini ne yazıkki tüketemiyorum tiksiniyorum Tatlı çok yiyorum mesela. Bunlara rağmen tüm değerlerim olması gerektiği gibi çıkmış fakat büyük ihtimalle meyveler kurtarıyor değelerimi, özellikle salatalığı mutlaka tavsiye ederim

Mide asiti geliyor yani reflüde olur bu, ben de gebelik öncesi de vardı ama sizinki gebelikten kaynaklı da olabilir.

canım seninki ezelden genetik olarak doludur.
benim anemi teşhisim lisedeyken kondu. annemin de demir deposu menopoza girdikten sonra dolmaya başladı.
çok kanamalı regl dönemleri sebebiyle yükselmesi de imkansız gibi bi şey. doktor yorumu buydu :))
yoksa sadece salatalıktaki biraz demir ile demir yükselmesi imkansız
her gün kırmızı et yediğimde bile bi yere kadar etki etmişti 1 ayda
ben 2 farklı demir ilacı kullanıyorum suan, multivitamindekiyle birlikte 3 farklı ilaç almış oluyorum

sen yine de dikkatli beslenmeye çalış, görüyorsun hepimiz ileriki haftalarda dökülmeye başladık, vücutlarımız error vermeye başladı :)
ama saalatalık iyidir havalar da ısındı bol bol yemek lazım sulu sulu :)

Ay valla şikayet ettiğimizden değilde dedim belki şunu ye şunu iç iyi gelir diyen olur diye yazdım

Zaman zaman o da var canım ya, özellikle sabah saatlerinde daha çok. Sızlanmak istemiyorum ama gerçekten iyi hissettiğim gün sayısı bir elin parmağını geçmiyor.

Sızlanmıyoruz da işte burda dertlerimizi anlatırken çözüm bulmanın derdindeyiiz sanırım

Bende daha baslamadi o teker teker gelsinler zaten kaldıramam heralde sac mi cıkarıyolar nedir mide yanması ona isaret derler

Aman olmasında insallah ya kendimi bende öyle kandırıyorum ben aşırı ince telli saçlıyım eşimde öyle diyorum bak şimdiden yanıyorsa bize çekmeyecek demekki diye iyi düşünüp kendime olumlama yapıyorum

Aynen böyle mideden boğazınandoğru değişik bir acı gibi bir his

Ben yaptırmıcam valla

Benim midemle sorunum yok ama karnımı şimdiden taşıyamıyorum çok büyük de değil ama öne doğru uzun ayaktayken taş gibi yatarken yan tarafa yığılıp derisi çekiliyo gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…