Uydurma, gecelerin prensesi olarak ben buralardaydım.Dur ben de ekleme yapayım. eldivenler kolay çıktığı için uyuturken ellere çorap geçirin daha kolay diyolla.
Ben bile bile ayaklı tulum aldım özellikle bazı ürünlerikışın evi zor ısıtıyoruz. içine ekstra çorapla giydircem üşümesin yavrucağım
Ayrıca Hadi ordan hepiniz uyuyorsunuz kimse onlayyyn değildi
Sana özellikle baktım diye hatırlıyorum sanki ama neyseUydurma, gecelerin prensesi olarak ben buralardaydım.
ay ben herkes yatiyor diye hic gun icinde girip bakmadim. bilseydim uyaniksin canim , bana gore gunduz oldugundan ben hep online olabilirdimSana özellikle baktım diye hatırlıyorum sanki ama neyse4 ten beri uyanığım saat daha 10 olmadı
ay ben herkes yatiyor diye hic gun icinde girip bakmadim. bilseydim uyaniksin canim , bana gore gunduz oldugundan ben hep online olabilirdim
Bu çizgi konusunu hiç bilmiyorum bende yok bi şey. Cilt rengimde bölgesel ton değişiklikleri var ama o dik çizgi hiç oluşmadı.bu gobekte olusan kahve rengi cizgi , ne zaman olusuyor ilk ?
Kuzum tam hatırlamıyorum ama olabilir ya. Bu hareket olayı cok garip.birde bir sorum daha var , mesela ben bebegimin harekrtlerini ufaktan hissediyorum ama oyle tekme gibi degil daha minik minik suan. ama bunlari hissederken hafif agri gibi hissediyorum, normal mi ? sizler hissederken oyle birsey oluyor mu ?
Bende gece wc ye kalktigimda geri yatamiyorum ya , cok muzdaribim bu duurmdan.
Uyunmuyor tuvalet seansına kalkıyorum fix.
Bi kaç gündür yattığımda çok kasılmalarım oluyor ondan da uyuyamıyorum geri. Görsen gözümden uyku akıyor kaç gündür
Bu çizgi konusunu hiç bilmiyorum bende yok bi şey. Cilt rengimde bölgesel ton değişiklikleri var ama o dik çizgi hiç oluşmadı.
Kuzum tam hatırlamıyorum ama olabilir ya. Bu hareket olayı cok garip.
Mesela dışarı ittirirken değil ama aynı zamanda organlarıma vurma hissi ağrı sızı veriyor sanki tanımlayamıyorum.
Bi iki gündür çok kuvvetli vuruyor mesela. göbeğim sağlı sollu dalgalanıyor, hissettiğim şey acı mı ağrı mı tanımlayamıyorum.
Tek bildiğim büyüyor. Böyle mutlu oluyorum
İnstada çorap geçirmişler gördümdü demek bundanmış ben fakirler diye düşünmüştüm kaksjsje eldiven de bi ay anca kullanılır çok almamak lazımDur ben de ekleme yapayım. eldivenler kolay çıktığı için uyuturken ellere çorap geçirin daha kolay diyolla.
Ben bile bile ayaklı tulum aldım özellikle bazı ürünlerikışın evi zor ısıtıyoruz. içine ekstra çorapla giydircem üşümesin yavrucağım
Ayrıca Hadi ordan hepiniz uyuyorsunuz kimse onlayyyn değildi
Bende beşinci ayda oluştu ince açık kahverengi bir çizgi, esmerlerde biraz daha belirgin olabiliyormuş, herkesde olacak diye bir şey yokmuş, bazılarında oluşmayabiliyormuş, ne işe yaradığını bilim henüz çözememiş, ama çizgi ölçüldüğünde hamilelik haftasını veriyormuş, benim su an çizgi 24 cm ve 24 haftadayım, ilginçbu gobekte olusan kahve rengi cizgi , ne zaman olusuyor ilk ?
Bende de şöyle bisey oluyor, bazen sanırım gerilme hareketi yapıyor içerde, cunku mesela sağ taraftan sanki kafası çıkıyor tepe oluşuyor, o hareketi esnasında ayakta isem oturmam gerekiyor veya yatıyor isem de hafif gerilmeli oluyor karnım, acı sancı degil degisikbirde bir sorum daha var , mesela ben bebegimin harekrtlerini ufaktan hissediyorum ama oyle tekme gibi degil daha minik minik suan. ama bunlari hissederken hafif agri gibi hissediyorum, normal mi ? sizler hissederken oyle birsey oluyor mu ?
Bende dün gece hiç uyumadım nekadar fizik tedaviye gitsemde sırt ağrımdan dün akşam ağladım hep offf ilaç içememek çok zorSana özellikle baktım diye hatırlıyorum sanki ama neyse4 ten beri uyanığım saat daha 10 olmadı
4 4.30 civarı buralardaydım bebeğim, aşk olsun.Sana özellikle baktım diye hatırlıyorum sanki ama neyse4 ten beri uyanığım saat daha 10 olmadı
Ben de bu hafta içinde daha kuvvetli hissetmeye başladım
Uyunmuyor tuvalet seansına kalkıyorum fix.
Bi kaç gündür yattığımda çok kasılmalarım oluyor ondan da uyuyamıyorum geri. Görsen gözümden uyku akıyor kaç gündür
Bu çizgi konusunu hiç bilmiyorum bende yok bi şey. Cilt rengimde bölgesel ton değişiklikleri var ama o dik çizgi hiç oluşmadı.
Kuzum tam hatırlamıyorum ama olabilir ya. Bu hareket olayı cok garip.
Mesela dışarı ittirirken değil ama aynı zamanda organlarıma vurma hissi ağrı sızı veriyor sanki tanımlayamıyorum.
Bi iki gündür çok kuvvetli vuruyor mesela. göbeğim sağlı sollu dalgalanıyor, hissettiğim şey acı mı ağrı mı tanımlayamıyorum.
Tek bildiğim büyüyor. Böyle mutlu oluyorum
Göbek belirginleştikten sonra çıkıyor ama herkeste çıkmıyor canim ilk gebelikte yoktu bunda da yok gibi duruyorbu gobekte olusan kahve rengi cizgi , ne zaman olusuyor ilk ?
Koğuş kalk.
İnstada çorap geçirmişler gördümdü demek bundanmış ben fakirler diye düşünmüştüm kaksjsje eldiven de bi ay anca kullanılır çok almamak lazım
Bugün ilk kez göbek deliği çevresinde hissettim ben her sabah uyanıyoruz daha da büyüyolarbir de hıçkırıyo benimki bazen
İnstada çorap geçirmişler gördümdü demek bundanmış ben fakirler diye düşünmüştüm kaksjsje eldiven de bi ay anca kullanılır çok almamak lazım
Bugün ilk kez göbek deliği çevresinde hissettim ben her sabah uyanıyoruz daha da büyüyolarbir de hıçkırıyo benimki bazen
yapılması gereken işlerr, yemekler, bir de evden iş yapıp gönderiyorum bi yere bilgisayardayım sürekli. uyuyamıyorum artık pek :)4 4.30 civarı buralardaydım bebeğim, aşk olsun.Gün içerisinde şekerleme yaparsın sen de. Hem nedir seni uyutmayan?
Ben de bu hafta içinde daha kuvvetli hissetmeye başladımhatta dün bir hareketini videoya yakalayabildim, kesinlikle kuvvetlenmesi büyümesi insanı nasıl mutlu ediyor tarifsiz…
maşallah mavişim bugünün cumartesi olduğunu unutmuşum bi an :)Günaydın bebiskolarimm sabah yemeden çekip atayım dedim göbek show benden gelsin devamı gelirkutsal cumartesi 27+0 dan selamlar teyzoslar
çok şaşırdım ya geçmiş olsun kuzum :/Tetenoz iğnesi ağrı yapmıyor dedim dedim 2. Gün ağrı yaptı böyle bi saçma iş olur mu yaa resmen geceden beri bir uyu bir uyan geçti vaktim
Çok şükür canim güneşim kizinn doğana kadar güneş diyeyim sanaallah seni çok güldümmm
çorapları da lastiği sıkı almamak gerekiyormuş, bi de sık sık elleri havalandırmak gerekiyormuş. çok kısa sürede iz yapıp kan dolaşımına negatif etki yapabiliyormuş. anlaşılan hep tetikte olmak lazım işte :)
bi bebek görmüştüm parmak boğumuna annenin saçı dolanmış meğer. farkedilmemiş bile. parmak kıpkırmızı olmuş şişmişti. o minik boğumları tek tek incelemek lazım anlaşılan
maşallah ona. hıçkırıkları henüz anlayamadım ben. yani hep çok kıpır kıpır.
sürekli videoya almaya başladım. karnımdan pat küt ses geldiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam
şu düzenli hıçkırığı çok merak ediyorum
yapılması gereken işlerr, yemekler, bir de evden iş yapıp gönderiyorum bi yere bilgisayardayım sürekli. uyuyamıyorum artık pek :)
kasılmalarım çok oluyor sertleşiyor ağrı da eşlik edince uykuya dalamıyorum bir daha :/
maşallah mavişim bugünün cumartesi olduğunu unutmuşum bi an :)
biz de bugün 24+0 olduk. sağlıkla geçen her günümüze şükürler olsun.
gün içinde ben de atayım :)
çok şaşırdım ya geçmiş olsun kuzum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?