2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Uydurma, gecelerin prensesi olarak ben buralardaydım.

birde bir sorum daha var , mesela ben bebegimin harekrtlerini ufaktan hissediyorum ama oyle tekme gibi degil daha minik minik suan. ama bunlari hissederken hafif agri gibi hissediyorum, normal mi ? sizler hissederken oyle birsey oluyor mu ?

ay ben herkes yatiyor diye hic gun icinde girip bakmadim. bilseydim uyaniksin canim , bana gore gunduz oldugundan ben hep online olabilirdim

Uyunmuyor tuvalet seansına kalkıyorum fix.
Bi kaç gündür yattığımda çok kasılmalarım oluyor ondan da uyuyamıyorum geri. Görsen gözümden uyku akıyor kaç gündür

bu gobekte olusan kahve rengi cizgi , ne zaman olusuyor ilk ?
Bu çizgi konusunu hiç bilmiyorum bende yok bi şey. Cilt rengimde bölgesel ton değişiklikleri var ama o dik çizgi hiç oluşmadı.

birde bir sorum daha var , mesela ben bebegimin harekrtlerini ufaktan hissediyorum ama oyle tekme gibi degil daha minik minik suan. ama bunlari hissederken hafif agri gibi hissediyorum, normal mi ? sizler hissederken oyle birsey oluyor mu ?
Kuzum tam hatırlamıyorum ama olabilir ya. Bu hareket olayı cok garip.
Mesela dışarı ittirirken değil ama aynı zamanda organlarıma vurma hissi ağrı sızı veriyor sanki tanımlayamıyorum.
Bi iki gündür çok kuvvetli vuruyor mesela. göbeğim sağlı sollu dalgalanıyor, hissettiğim şey acı mı ağrı mı tanımlayamıyorum.
Tek bildiğim büyüyor. Böyle mutlu oluyorum

Bende gece wc ye kalktigimda geri yatamiyorum ya , cok muzdaribim bu duurmdan.

Evet agri aci da degilde , sizlama gibi mi desem tam isimlendiremiyorum. bende tabiki hissedikce mutlu oluyorum ben burdayim dercesine sinyal veriyor

İnstada çorap geçirmişler gördümdü demek bundanmış ben fakirler diye düşünmüştüm kaksjsje eldiven de bi ay anca kullanılır çok almamak lazım
Bugün ilk kez göbek deliği çevresinde hissettim ben her sabah uyanıyoruz daha da büyüyolar bir de hıçkırıyo benimki bazen

bu gobekte olusan kahve rengi cizgi , ne zaman olusuyor ilk ?
Bende beşinci ayda oluştu ince açık kahverengi bir çizgi, esmerlerde biraz daha belirgin olabiliyormuş, herkesde olacak diye bir şey yokmuş, bazılarında oluşmayabiliyormuş, ne işe yaradığını bilim henüz çözememiş, ama çizgi ölçüldüğünde hamilelik haftasını veriyormuş, benim su an çizgi 24 cm ve 24 haftadayım, ilginç

Bende de şöyle bisey oluyor, bazen sanırım gerilme hareketi yapıyor içerde, cunku mesela sağ taraftan sanki kafası çıkıyor tepe oluşuyor, o hareketi esnasında ayakta isem oturmam gerekiyor veya yatıyor isem de hafif gerilmeli oluyor karnım, acı sancı degil degisik ve sonra mutlaka tuvalete koşuyorum sanırım mesaneye baskı yapıyor. Senin hissettiğin de bebeğin bu tarz bir gerilme hareketi olabilir mi acaba ?

Ben de bu hafta içinde daha kuvvetli hissetmeye başladım hatta dün bir hareketini videoya yakalayabildim, kesinlikle kuvvetlenmesi büyümesi insanı nasıl mutlu ediyor tarifsiz…

Doktor üst üste hissedersen hıçmırıyordur dedi benimkide hıçkırıyor böyle o en sevdiğim an oluyor üst üste hissetmek

allah seni çok güldümmm
çorapları da lastiği sıkı almamak gerekiyormuş, bi de sık sık elleri havalandırmak gerekiyormuş. çok kısa sürede iz yapıp kan dolaşımına negatif etki yapabiliyormuş. anlaşılan hep tetikte olmak lazım işte :)
bi bebek görmüştüm parmak boğumuna annenin saçı dolanmış meğer. farkedilmemiş bile. parmak kıpkırmızı olmuş şişmişti. o minik boğumları tek tek incelemek lazım anlaşılan
maşallah ona. hıçkırıkları henüz anlayamadım ben. yani hep çok kıpır kıpır.
sürekli videoya almaya başladım. karnımdan pat küt ses geldiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam
şu düzenli hıçkırığı çok merak ediyorum
4 4.30 civarı buralardaydım bebeğim, aşk olsun. Gün içerisinde şekerleme yaparsın sen de. Hem nedir seni uyutmayan?
yapılması gereken işlerr, yemekler, bir de evden iş yapıp gönderiyorum bi yere bilgisayardayım sürekli. uyuyamıyorum artık pek :)
kasılmalarım çok oluyor sertleşiyor ağrı da eşlik edince uykuya dalamıyorum bir daha :/
Ben de bu hafta içinde daha kuvvetli hissetmeye başladım hatta dün bir hareketini videoya yakalayabildim, kesinlikle kuvvetlenmesi büyümesi insanı nasıl mutlu ediyor tarifsiz…

Günaydın bebiskolarimm sabah yemeden çekip atayım dedim göbek show benden gelsin devamı gelir kutsal cumartesi 27+0 dan selamlar teyzoslar
maşallah mavişim bugünün cumartesi olduğunu unutmuşum bi an :)
biz de bugün 24+0 olduk. sağlıkla geçen her günümüze şükürler olsun.
gün içinde ben de atayım :)
Tetenoz iğnesi ağrı yapmıyor dedim dedim 2. Gün ağrı yaptı böyle bi saçma iş olur mu yaa resmen geceden beri bir uyu bir uyan geçti vaktim
çok şaşırdım ya geçmiş olsun kuzum :/

Çok şükür canim güneşim kizinn doğana kadar güneş diyeyim sana zaman geçiyor valla ya çember daralıyor şimdi temmuz anneleri doğurmaya başladı temmuz da Ağustos anneleri sonra sıra bize geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…