2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canim sana doktorun yaptirmasanda olur mu dedi. Hollanda da seker yuklemesi yapilmiyor. Hazir turkiye ye gelmisken yaptirsam mi yoksa hic gerek yok mu diyorum, karar veremedim.
Daha doktorla konuşmadım cnm ama beniaçlık şekerim hep 70-75 arası çok iyi eskiden şeker yüklemesi yapılmıyordu son zamanlarda türemiş bir şey bu ben gerek duymuyorum ailede şeker yok bizim hepsinin yaşlılık şekeri var

Randevuyu ertelemeyi düşündüğüne göre iyi şeyler olduğunu hissediyorum Bugün nasılsın?
ya aslında geçen güne göre çok daha iyiyim tabi ki.
ama ağrılı kasılmalar, dinlenince geçmeyen ağrılı kasılmalar özellikle var hala.
ama sürekli paranoyaya kapılmak istemiyorum kendimi dizginlemeye çalışıyorum.
yoksa önümdeki 3 ay geçmez böyle böyle haftada 1 kontrole gitmek istemiyorum şimdiden. :) derdim o.
kuzum havuz kesinlikle karşı çıkılıyor. benim dr da karşı çıktı.
ama deniz için okey demişti.

Günaydın bebiskolarimm sabah yemeden çekip atayım dedim göbek show benden gelsin devamı gelir kutsal cumartesi 27+0 dan selamlar teyzoslar
maşallah biz de 23+0 dan selam verelim

Eklentiler

• D3B81DA0-9537-4721-86B0-9F40CE89C225.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 97
İyi hissetmene sevindim her ne olursa olsun
Dertlerin sevince mutluluğa dönüşsün canım Arkadaşım
Havuz zaten hiç sağlıklı bişey değil. Ben senelerden beri hiç girmiyorum
Sırf hamilelikte değil genel olarak da kimin ne hastalığı olduğunu bilmeden, hangi enfeksiyona kapılacağımızı bilmeden bebişleri riske atmayalım tabii kendimizi de

umarım hepimizin canım benim
havuz konusuna katılıyorum. ben de hiç sevmiyorum.
temizlenince o temizlenme mevzusuna da hiç inanasım gelmiyor. özellikle bu dönemde hiç gerek yok alırım eve şişme bi havuz su doldurur banyoda otururum daha iyi ahah

Aynı şeyi düşünüyorum valla, tedavi sürecimden beri yaklaşık 3.5 senedir havuza ayağımı sokuyorum sadece temizlenme kısmı hikaye, bol bol klor bol bol kimyasal.

Ahhh canim denizden bişey olmaz kız havuz tehlikeli o konu da bizzat yaşadım hem de balayında enfeksiyon kapıp dönmüştüm rezalet bir durum ama denizden bişey olmaz ayaklarını soksan gene kafi :) bize en yakın silivri Yalıköy cilingoz evcik Karaburun gene hepsi 1 saatlik mesafede canim

Sağlıklı olsunlar da kilosu çok mühim değil kuzum

Normalde ben de havuzdan nefret ederim bana da pis geliyor ama doktor bir sorun yok girebilirsin hatta yuz mutlaka dedi. Hic istemiyorum aslinda tikainiyorum ama yuzuyorum artik. Kolay dogurayim diye katlancam artik

Ben de Ayacıklarımı sokup çoğunlukla gölgede güneşlendim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…