2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ya minnoş musun olur de
aynen öyle olacak zaman hem çok yavaş hem çok hızlı akıyor anlamıyor insan :)
şubat ayında haziranı görebilir miyim diye düşünüyordum :) mayıs oldu. mayıs sonu gelmek bitmedi bi baktım simdi 18 haziran olmuş :) zaman çok hızlı geçiyormuş gerçekten :)

E o zaman herkes bir ay önce mi doğuruyor bu hesaba göre

Benim tahmini doğum tarihi sata göre 21 Eylül gözüküyor ama bu normal 40. Haftalık doğum tarihi mi oluyor maviş?
1 ay önceye kadar gelebilir?

Ayyy özellikle yaz çok hızlı geçiyor ya kış da geçmek bilmiyordu varmı tatil planları

birde bir sorum daha var , mesela ben bebegimin harekrtlerini ufaktan hissediyorum ama oyle tekme gibi degil daha minik minik suan. ama bunlari hissederken hafif agri gibi hissediyorum, normal mi ? sizler hissederken oyle birsey oluyor mu ?
Kuzum ben hala öyle tekme gibi hissetmiyorum ama tabi daha net hissediyorum artık hareketleri.
Nasıl desem böyle bir kayma dalgalanma gibi, evde olduğum zamanlarda göbeğimi açıp baktığımda bazen tek harekette pıt atıp iniyor bazen de böyle derim dalgalanıyor.

Benim plesanta önde mesela, o yüzden bebek vurunca önce plesantam denk geliyor ve tabi daha güçsüz hissediyorum ben. Atıyorum plesanta arka duvarda olsa muhtemelen daha çok tekme gibi hissederdim bu dönemde.

H&M’de bu tarz şeyler var
Çok para verme taraftarı değilim eşyalara ama içimde kalmayacak bir kaç bir şey almak istiyorum

Eklentiler

• EE2679E2-24BD-46D9-9C65-58AB2AC7AEF5.webp
    10 KB · Görüntüleme: 109
  • 09174781-BDE3-4F49-8786-3398E02B5FD1.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 62
  • 2D2B3434-F12F-4C94-893A-BBC81D5CDA30.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 111
E o zaman herkes bir ay önce mi doğuruyor bu hesaba göre

Benim tahmini doğum tarihi sata göre 21 Eylül gözüküyor ama bu normal 40. Haftalık doğum tarihi mi oluyor maviş?
1 ay önceye kadar gelebilir?
Evet canım özellikle sezeryan doğum olanlar iki hafta önce doğum yapıyor mesela bizim Eylül başı olup da sezeryanla doguracak olan kızlar Ağustos sonunda doğum yaparlar normal de bebeğe kalmış ne zaman gelmek isterse 21 Eylül senin 40 haftalık halin erken gelirse o tarihten daha önce sezeryan olursa gene önce 37 yi tamamlayınca alıyorlar kuzum

O zaman en iyi ihtimalle geç gelirse Eylül sonu erken gelirse Eylül başı oluyor

Allahım zaman çok çabuk geçti sanki, içindeyken geçmek bilmiyor ama:)
Kontroller ne zaman kızlaaar?

Ayyy özellikle yaz çok hızlı geçiyor ya kış da geçmek bilmiyordu varmı tatil planları
haayır muhtemelen tatile gitmemiz imkansız ama belki haftasonları araçla gezmeye cıkabiliriz, bilemiyorum.
daha gecemle sabahım tutmuyor birbirini
H&M’de bu tarz şeyler var
Çok para verme taraftarı değilim eşyalara ama içimde kalmayacak bir kaç bir şey almak istiyorum
kuzum hm tam kalıp diyorlar genelde aklında olsun.
benim de çok hoşuma gidiyor cicili bicili ya da azcık pahalı olanları doğuma yakın ya da sonra alıcam ben de :)) alışveriş açılışlarını onlarla yapmak istemedim

fikir değiştirmezsem pazartesi öğlen gideceğim canım. normalde haftaya cumartesiydi.

Evet evet canım bı tek gün verince o sayılı gün geçmiyor işte 2 temmuz da kısmet olursa kuzum

sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun canım benim, ben de haftaya cuma gideceğim doktora gideceğim hafta istemsizce daha mutlu oluyorum.

maviss_34 bizim bebişler 1 kilo olmuş mudur acaba?

sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun canım benim, ben de haftaya cuma gideceğim doktora gideceğim hafta istemsizce daha mutlu oluyorum.

En son 650 gramdi haftaya kadar 1 kg mi geçerler diye düşünüyorum artık hızlı kg almaya başlayacaklar kuzum

dün eşim diyor ki, 1 kg olmuştur herhalde bu gidişimizde görürüz :d
dedim çok beklersin daha 700 gr ancak vardır

Olsun kuzum zaten tatil yeri gibi bir yerde yaşıyorsunuz bizim de öyle eşim iş degistirdigi için izin yok bayram tatilinde artık yaparsak yaparız biseyler oğlum her haftasonu deniz diye tutturuyor ama esiyor da ya erken mi acaba

ya en yakın girilebilir deniz bize yaklaşık 2 saat mesafede olmasa aslında:)
bi de geçenlerde gittik erdek'e. doktor denize girebilirsin dedi ama eşim sokmadı. bi de enfeksiyonla uğraşmayalım diyor. biz evde tuvaletleri ayırdık sen denize mi gircen diyor ben de riske atmak istemedim
kuzum ağvadır ya da kandıra-cebeci filan karadeniz sahili hep esintili oluyor, özellikle cebeciyi iyi biliyorum.
biz haziranda gitmeye başlardık oldukça sıcak aslında.
denizden çıktıktan sonra çocukların kıyafetlerini değiştirirsen çok etkilenmezler sanıırm havalar ısındı artık.
siz yakınlarda nereye gidiyorsunuz?

Teşekkür ederiim canım kahvaltıdan sonra mutfağı toplarken belim kitlendi bide üzerine şuan o tuzu biberi olduu nasıl açılacak gececek bilmiyorum resmen eşim yatağa taşıdı öylece yatıyorum

canim bende tansiyon yuksekligi var gunde 7 tane hap iciyorum ki normal duzeyde tutabilelim
die Onca ilaca ragmen hala 125/85 bandinda tansiyonum . cok direncli. doktorum bile sok oluyor
Oy canım
10bin mi o kadar olmuss mu ben en son baktıgımda 4.500 tü

Tetenoz aşımızı da oldukk çok şükür şimdilik hafif bir sızlama var çoğalmazsa sorun yok

Hep severdim ama gebelikte bir başka seviliyormuş mavişim.

kızlar kasılma olmadan bebeğin bi tarafa toplanması normal mi? karnıma baktığımda farkediyorum yoksa kasılma hissi ya da başka bir şey olmuyor. sol tarafım bomboş kalıyor sağ taraf şiş oluyor.
Randevuyu ertelemeyi düşündüğüne göre iyi şeyler olduğunu hissediyorum Bugün nasılsın?

En son 650 gramdi haftaya kadar 1 kg mi geçerler diye düşünüyorum artık hızlı kg almaya başlayacaklar kuzum
Benim en son 738 gramdı 2 hafta evvel bakalım 3 hafta kaş gram fark edecek. Ben de daha fazla şiştiğini hissediyorum bu ara çünkü
dün eşim diyor ki, 1 kg olmuştur herhalde bu gidişimizde görürüz :d
dedim çok beklersin daha 700 gr ancak vardır

Hamileliğin neredeyse 2/3’ünü tamamlandık ama hala ancak 1 kilo gibi bekliyorum bende bu kontrolde. Son haftalar daha hızlı kilo alıyormuş bebek

Ben de denize gitmek istiyorum bizim mekanlar da Kandıra kefen falan olacak bu gidişle sanırım yüzmek çok iyi diyorlar aslında.

Bir de havuz çok önerilmiyor diye biliyorum canım ben denizden ziyade ama ben de sorayım bi doktoruma kontrolde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…