ya minnoş musunÇok şükür canim güneşim kizinn doğana kadar güneş diyeyim sanazaman geçiyor valla ya çember daralıyor şimdi temmuz anneleri doğurmaya başladı temmuz da Ağustos anneleri sonra sıra bize geliyordu
Bazılarının göbek deliğinin üstünden devam eden tarzda oluyormuş. Benim göbek deliğimin altında var ama artık iyice farkediliyor. Sende de çıkmıştır canım?bu gobekte olusan kahve rengi cizgi , ne zaman olusuyor ilk ?
E o zaman herkes bir ay önce mi doğuruyor bu hesaba göreÇok şükür canim güneşim kizinn doğana kadar güneş diyeyim sanazaman geçiyor valla ya çember daralıyor şimdi temmuz anneleri doğurmaya başladı temmuz da Ağustos anneleri sonra sıra bize geliyordu
Ayyy özellikle yaz çok hızlı geçiyor ya kış da geçmek bilmiyordu varmı tatil planlarıya minnoş musunolur de
aynen öyle olacak zaman hem çok yavaş hem çok hızlı akıyor anlamıyor insan :)
şubat ayında haziranı görebilir miyim diye düşünüyordum :) mayıs oldu. mayıs sonu gelmek bitmedi bi baktım simdi 18 haziran olmuş :) zaman çok hızlı geçiyormuş gerçekten :)
Kuzum ben hala öyle tekme gibi hissetmiyorum ama tabi daha net hissediyorum artık hareketleri.birde bir sorum daha var , mesela ben bebegimin harekrtlerini ufaktan hissediyorum ama oyle tekme gibi degil daha minik minik suan. ama bunlari hissederken hafif agri gibi hissediyorum, normal mi ? sizler hissederken oyle birsey oluyor mu ?
Evet canım özellikle sezeryan doğum olanlar iki hafta önce doğum yapıyor mesela bizim Eylül başı olup da sezeryanla doguracak olan kızlar Ağustos sonunda doğum yaparlar normal de bebeğe kalmış ne zaman gelmek isterse 21 Eylül senin 40 haftalık halin erken gelirse o tarihten daha önce sezeryan olursa gene önce 37 yi tamamlayınca alıyorlar kuzumE o zaman herkes bir ay önce mi doğuruyor bu hesaba göre
Benim tahmini doğum tarihi sata göre 21 Eylül gözüküyor ama bu normal 40. Haftalık doğum tarihi mi oluyor maviş?
1 ay önceye kadar gelebilir?
O zaman en iyi ihtimalle geç gelirse Eylül sonu erken gelirse Eylül başı oluyorEvet canım özellikle sezeryan doğum olanlar iki hafta önce doğum yapıyor mesela bizim Eylül başı olup da sezeryanla doguracak olan kızlar Ağustos sonunda doğum yaparlar normal de bebeğe kalmış ne zaman gelmek isterse 21 Eylül senin 40 haftalık halin erken gelirse o tarihten daha önce sezeryan olursa gene önce 37 yi tamamlayınca alıyorlar kuzum
haayır muhtemelen tatile gitmemiz imkansız ama belki haftasonları araçla gezmeye cıkabiliriz, bilemiyorum.Ayyy özellikle yaz çok hızlı geçiyor ya kış da geçmek bilmiyordu varmı tatil planları
kuzum hm tam kalıp diyorlar genelde aklında olsun.H&M’de bu tarz şeyler var
Çok para verme taraftarı değilim eşyalara ama içimde kalmayacak bir kaç bir şey almak istiyorum
fikir değiştirmezsem pazartesi öğlen gideceğim canım. normalde haftaya cumartesiydi.O zaman en iyi ihtimalle geç gelirse Eylül sonu erken gelirse Eylül başı oluyor
Allahım zaman çok çabuk geçti sanki, içindeyken geçmek bilmiyor ama:)
Kontroller ne zaman kızlaaar?
Evet evet canım bı tek gün verince o sayılı gün geçmiyor işteO zaman en iyi ihtimalle geç gelirse Eylül sonu erken gelirse Eylül başı oluyor
Allahım zaman çok çabuk geçti sanki, içindeyken geçmek bilmiyor ama:)
Kontroller ne zaman kızlaaar?
sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun canım benim, ben de haftaya cuma gideceğim doktora gideceğim hafta istemsizce daha mutlu oluyorum.haayır muhtemelen tatile gitmemiz imkansız ama belki haftasonları araçla gezmeye cıkabiliriz, bilemiyorum.
daha gecemle sabahım tutmuyor birbirini
kuzum hm tam kalıp diyorlar genelde aklında olsun.
benim de çok hoşuma gidiyor cicili bicili ya da azcık pahalı olanları doğuma yakın ya da sonra alıcam ben de :)) alışveriş açılışlarını onlarla yapmak istemedim
fikir değiştirmezsem pazartesi öğlen gideceğim canım. normalde haftaya cumartesiydi.
En son 650 gramdi haftaya kadar 1 kg mi geçerler diye düşünüyorum artık hızlı kg almaya başlayacaklar kuzumsen nasıl rahat edeceksen öyle olsun canım benim, ben de haftaya cuma gideceğim doktora gideceğim hafta istemsizce daha mutlu oluyorum.
maviss_34 bizim bebişler 1 kilo olmuş mudur acaba?
dün eşim diyor ki, 1 kg olmuştur herhalde bu gidişimizde görürüz :dsen nasıl rahat edeceksen öyle olsun canım benim, ben de haftaya cuma gideceğim doktora gideceğim hafta istemsizce daha mutlu oluyorum.
maviss_34 bizim bebişler 1 kilo olmuş mudur acaba?
Olsun kuzum zaten tatil yeri gibi bir yerde yaşıyorsunuz bizim de öyle eşim iş degistirdigi için izin yok bayram tatilinde artık yaparsak yaparız biseylerhaayır muhtemelen tatile gitmemiz imkansız ama belki haftasonları araçla gezmeye cıkabiliriz, bilemiyorum.
benim de çok hoşuma gidiyor cicili bicili ya da azcık pahalı olanları doğuma yakın ya da sonra alıcam ben de :)) alışveriş açılışlarını onlarla yapmak istemedim
fikir değiştirmezsem pazartesi öğlen gideceğim canım. normalde haftaya cumartesiydi.
Canim sana doktorun yaptirmasanda olur mu dedi. Hollanda da seker yuklemesi yapilmiyor. Hazir turkiye ye gelmisken yaptirsam mi yoksa hic gerek yok mu diyorum, karar veremedim.Ben yaptırmıcam valla
ya en yakın girilebilir deniz bize yaklaşık 2 saat mesafede olmasa aslında:)Olsun kuzum zaten tatil yeri gibi bir yerde yaşıyorsunuz bizim de öyle eşim iş degistirdigi için izin yok bayram tatilinde artık yaparsak yaparız biseyleroğlum her haftasonu deniz diye tutturuyor ama esiyor da ya erken mi acaba
allah seni çok güldümmm
çorapları da lastiği sıkı almamak gerekiyormuş, bi de sık sık elleri havalandırmak gerekiyormuş. çok kısa sürede iz yapıp kan dolaşımına negatif etki yapabiliyormuş. anlaşılan hep tetikte olmak lazım işte :)
bi bebek görmüştüm parmak boğumuna annenin saçı dolanmış meğer. farkedilmemiş bile. parmak kıpkırmızı olmuş şişmişti. o minik boğumları tek tek incelemek lazım anlaşılan
maşallah ona. hıçkırıkları henüz anlayamadım ben. yani hep çok kıpır kıpır.
sürekli videoya almaya başladım. karnımdan pat küt ses geldiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam
şu düzenli hıçkırığı çok merak ediyorum
yapılması gereken işlerr, yemekler, bir de evden iş yapıp gönderiyorum bi yere bilgisayardayım sürekli. uyuyamıyorum artık pek :)
kasılmalarım çok oluyor sertleşiyor ağrı da eşlik edince uykuya dalamıyorum bir daha :/
maşallah mavişim bugünün cumartesi olduğunu unutmuşum bi an :)
biz de bugün 24+0 olduk. sağlıkla geçen her günümüze şükürler olsun.
gün içinde ben de atayım :)
çok şaşırdım ya geçmiş olsun kuzum :/
O herkesde olusuyor mu, hic sevmiyorum ben o cizgiyibu gobekte olusan kahve rengi cizgi , ne zaman olusuyor ilk ?
Oy canımcanim bende tansiyon yuksekligi var gunde 7 tane hap iciyorum ki normal duzeyde tutabilelim
dieOnca ilaca ragmen hala 125/85 bandinda tansiyonum . cok direncli. doktorum bile sok oluyor
10bin mi o kadar olmuss mu ben en son baktıgımda 4.500 tü
Tetenoz aşımızı da oldukk çok şükür şimdilik hafif bir sızlama var çoğalmazsa sorun yok
Hep severdim ama gebelikte bir başka seviliyormuş mavişim.
Kızlar bizim de yakın zamanda şeker yüklemelerimize başlanacak. Hatta doktorum 26. haftada gel yapalım dedi ama Eylül annelerinde okudum şimdi. Bugün yükleme yaptırıp kusma bayılma yaşayan anneler olmuş. Böyle okudukça da iyice önyargı oluştu bende, ya bende de aynısı olursa diye. Acaba napsak hala kararsızım
kızlar kasılma olmadan bebeğin bi tarafa toplanması normal mi? karnıma baktığımda farkediyorum yoksa kasılma hissi ya da başka bir şey olmuyor. sol tarafım bomboş kalıyor sağ taraf şiş oluyor.
Randevuyu ertelemeyi düşündüğüne göre iyi şeyler olduğunu hissediyorumhaayır muhtemelen tatile gitmemiz imkansız ama belki haftasonları araçla gezmeye cıkabiliriz, bilemiyorum.
Geçmiş olsunTeşekkür ederiim canımkahvaltıdan sonra mutfağı toplarken belim kitlendi bide üzerine şuan o tuzu biberi olduu nasıl açılacak gececek bilmiyorum resmen eşim yatağa taşıdı öylece yatıyorum
Benim en son 738 gramdı 2 hafta evvel bakalım 3 hafta kaş gram fark edecek. Ben de daha fazla şiştiğini hissediyorum bu ara çünküEn son 650 gramdi haftaya kadar 1 kg mi geçerler diye düşünüyorum artık hızlı kg almaya başlayacaklar kuzum
dün eşim diyor ki, 1 kg olmuştur herhalde bu gidişimizde görürüz :d
dedim çok beklersin daha 700 gr ancak vardır
Hamileliğin neredeyse 2/3’ünü tamamlandık ama hala ancak 1 kilo gibi bekliyorum bende bu kontrolde. Son haftalar daha hızlı kilo alıyormuş bebekya en yakın girilebilir deniz bize yaklaşık 2 saat mesafede olmasa aslında:)
bi de geçenlerde gittik erdek'e. doktor denize girebilirsin dedi ama eşim sokmadı. bi de enfeksiyonla uğraşmayalım diyor. biz evde tuvaletleri ayırdık sen denize mi gircen diyor ben de riske atmak istemedim
kuzum ağvadır ya da kandıra-cebeci filan karadeniz sahili hep esintili oluyor, özellikle cebeciyi iyi biliyorum.
biz haziranda gitmeye başlardık oldukça sıcak aslında.
denizden çıktıktan sonra çocukların kıyafetlerini değiştirirsen çok etkilenmezler sanıırm havalar ısındı artık.
siz yakınlarda nereye gidiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?