Bu demir hapı beni mahfetti gecen gün ilk defa midem bulandi bu sabahta afedersiniz kabız yaptı catlıcaktım az kalsın daha once hic boyle degildim demire basladim ikidir bunlar oluyor icmeyen var mı demiri
Göbek deliği çevresinden ölçtüm 93-94 gibi çıktı
Geçen hafta 95 ti ama. o zaman da demiştim çatlayacağım sanırım diye. Çok şişkinlik vardı kasılmalar da çoktu
Göbek deliği çevresinden ölçtüm 93-94 gibi çıktı
Geçen hafta 95 ti ama. o zaman da demiştim çatlayacağım sanırım diye. Çok şişkinlik vardı kasılmalar da çoktu
Ah hepimiz öyle sabah 91 ölçüyorum akşam 95 e kadar çıkıyor
kızlar sizin de memelerden süt geliyor mu 20.haftadan beri farkettim geliyor ara ara beyaz renkte doktora da söylemedim ama bir sorun değildir inşallah
Aranızda tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı?
Ben resmen sürünüyorum kaç gündür. Dün hele hiç iyi değildim bir düşüyor bir normale dönüyor. Perişan etti beni
Bende beşinci ayda oluştu ince açık kahverengi bir çizgi, esmerlerde biraz daha belirgin olabiliyormuş, herkesde olacak diye bir şey yokmuş, bazılarında oluşmayabiliyormuş, ne işe yaradığını bilim henüz çözememiş, ama çizgi ölçüldüğünde hamilelik haftasını veriyormuş, benim su an çizgi 24 cm ve 24 haftadayım, ilginç
Ben daha 18 i bitirmek uzereyim , muhtemelen bir ay sonra fln cikicak bende de ozaman. o cizgi tam gogus altina ulastimi yada tam asagi indiginde ( ne tarafa dogru uzuyordu hatirlamiyorum) gebelik suresi dolmus oluyormus, dogum o zamanlar oluyormus diyorlar
Bende de şöyle bisey oluyor, bazen sanırım gerilme hareketi yapıyor içerde, cunku mesela sağ taraftan sanki kafası çıkıyor tepe oluşuyor, o hareketi esnasında ayakta isem oturmam gerekiyor veya yatıyor isem de hafif gerilmeli oluyor karnım, acı sancı degil degisik ve sonra mutlaka tuvalete koşuyorum sanırım mesaneye baskı yapıyor. Senin hissettiğin de bebeğin bu tarz bir gerilme hareketi olabilir mi acaba ?
Bazılarının göbek deliğinin üstünden devam eden tarzda oluyormuş. Benim göbek deliğimin altında var ama artık iyice farkediliyor. Sende de çıkmıştır canım?
Ona da bakayım canım. İyi ki okul tatil oldu ve mevsim yaz da terliğe geçtim. Karnım bile şişmedi, 1,5 kilo aldım, herkes ayak ve göğüslerimden anlıyor hamile olduğumu