2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Doktoruna soyle hapını değiştirsin. Benimkini de kapkara yaptı. Şükür tuvalete çıkıyorum ama ona da katkaniyorum bir yandan :)

Bu geçen haftaki foto mu bana mı öyle geliyor.
Göbek deliği çevresinden ölçtüm 93-94 gibi çıktı
Geçen hafta 95 ti ama. o zaman da demiştim çatlayacağım sanırım diye. Çok şişkinlik vardı kasılmalar da çoktu

oy maşallah ne minnoş göbüş benim sabah uyandığımda minnoş bir göbüşüm varken geceye doğru balon balığına dönüşüyorum
Ah hepimiz öyle sabah 91 ölçüyorum akşam 95 e kadar çıkıyor

Maşallah sana boncuğum.
Ya benim göbek de küçülüyor gibi, sabah 87 çıktı, şimdi hiç bakmayayım koca dilim bir karpuz indirdim aşağıya.

Maşallah sana boncuğum.
Ya benim göbek de küçülüyor gibi, sabah 87 çıktı, şimdi hiç bakmayayım koca dilim bir karpuz indirdim aşağıya.
Ay ben kıllandım gittim kolaj yaptım.
Haftalık fotolarımın hepsini içine Girebildiğim güne kadar bu elbiseyle yapıcam.

Benim göbeğim bildiğin aşağıya mı düşmüş sence ?
Çok fazla kasılmam ve aşağı baskı oldu 1 haftada.
ben pzartesi doktoruma gideyim en iyisi.

Benim de göbek etrafı tüylendi minnoşum.

Çok mantıklııı, ben de her ay hangi elbiseyle çektirsem diye düşünüyorum. Keşke üç aylıktan başlasaydım ya, bulantılar yüzünden 4.ayı anca yakaladım.

Aşağı düşmemiş karnın, sadece ilkinde karpuz yemişsin miden şişmiş, seni seni.

Git kuzuşum, neler hissettiğini tahmin edebiliyorum, rahatlayıp da gel inşallah.

Ay evet yaa bi gün yüzü göremedik ki ilk haftalardan başlayalım
benim düzenli çekebildiğim fotoğraflar 15 ten sonra sanırım

Hadi dediğin gibi olsun bakalım. Gidince göreceğiz neler olmuş bitmiş:)
Hayırlısı hakkımızda :)

Doktoruna soyle hapını değiştirsin. Benimkini de kapkara yaptı. Şükür tuvalete çıkıyorum ama ona da katkaniyorum bir yandan :)
Benimki gyrfon marka bilmiyorum dünden beri icmiyorum normale döndüm baska versin ya da 2 günde 1 icicem

Geçen sefer plasentanın yukarı çıktığını öğrenmiştin, şimdi daha da güzelini duyacaksın eminim. Amin.

kızlar sizin de memelerden süt geliyor mu 20.haftadan beri farkettim geliyor ara ara beyaz renkte doktora da söylemedim ama bir sorun değildir inşallah

Aranızda tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı?
Ben resmen sürünüyorum kaç gündür. Dün hele hiç iyi değildim bir düşüyor bir normale dönüyor. Perişan etti beni
Buraya bişi yazmayın ki ertesi gün bende çıksın 8-5 gün boyu başağrısı süründürdü

Ben daha 18 i bitirmek uzereyim , muhtemelen bir ay sonra fln cikicak bende de ozaman. o cizgi tam gogus altina ulastimi yada tam asagi indiginde ( ne tarafa dogru uzuyordu hatirlamiyorum) gebelik suresi dolmus oluyormus, dogum o zamanlar oluyormus diyorlar
aynen gerilme gbi esneme gibi diyebiliriz, ben tabi suan cok minik minik hissediyorum , bir kac haftaya daha net olur
Günaydın bebiskolarimm sabah yemeden çekip atayım dedim göbek show benden gelsin devamı gelir kutsal cumartesi 27+0 dan selamlar teyzoslar
ayyy masallah
Bazılarının göbek deliğinin üstünden devam eden tarzda oluyormuş. Benim göbek deliğimin altında var ama artık iyice farkediliyor. Sende de çıkmıştır canım?
bende daha cikmadi , heralde bir kac haftaya kadr cikar diye dusunuyorum
O herkesde olusuyor mu, hic sevmiyorum ben o cizgiyi
herkeste olmayabiliyormus canim
maşallah biz de 23+0 dan selam verelim
oyyy masallah
Bende 2 3 haftadır var neredeyse gören herkes hamile çizgisi diyor
benimde bir kac hafta sinra cikar ozaman
Evveet hanımlar göbüşleri görelim
24+0 dan selamlar
masallah canim

Hepsi burada 100 liraya 20 lira indirm yapıyor. Biberon mu alsam, ne alsam bilemedim. En gerekli bir şey söyleyin kızlar henüz almadığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…