2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende varisten şüphelendim normal aynadan baktım uzak diye çok anlamadım yakından bakmak lazım koca da yok ki baktıralım
Ah guzzum zor valla ben de tek başıma pek göremiyorum
Bekliyoruz
Kuzu reflü filan gelişmiş olabilir. Gebelikte oluyor. Progesteron yükselmesiyle mide kasları gevşiyor, hazmı zorlanıyor.
Bir de rahim ve bebek büyüdükçe mideye de baskısı artacak. Son zamanlarda artacak bu şikayetler.
Az az sık sık yiyip, sıvı ile katıyı ayırmayı düşünebilirsin bence.

Bu zamandan sonra uyku yok galiba kızlar gece 4-5 gibi uyanıyor oğluş 7ye kadar uyuyamıyorum ben sürekli tekme yumruk kız olacak arkadaşımın hiç böyle değilmiş nasıl kız bebekler sakin mi
Yok ya benimki kiz sabah 6-6.30 gibi vuruyor baya uyaniyorum uykumdan. Kalkmisken de bi lavaboya gidiyorum sonra tekrar dalabilirsem daliyorum zaten uyku kalitem yerlerde. Bebisler dogmadan uykumuzdan olduk

Yok ya benimki kiz sabah 6-6.30 gibi vuruyor baya uyaniyorum uykumdan. Kalkmisken de bi lavaboya gidiyorum sonra tekrar dalabilirsem daliyorum zaten uyku kalitem yerlerde. Bebisler dogmadan uykumuzdan olduk
Ay evet ya bir yandan çok güzel bir yandan uykusuzluk miniklerken ultrasona koşuyorduk

Kızlar tr de gittiğim perinatologa sordum şeker yüklemesini, cevabı burayada atıyorum.
Bu arada hala kararsızım tr den dönmeden şeker yüklemesi yaptırsam mı yoksa hollanda da yapılmıyor zaten ben de hiç yaptırmasam mı

Eklentiler

• 61CFDE70-27CE-4C29-B669-CFD6D4BCE06A.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 125

Bencede kuzum git ya bilmiyorum hani doktor değiliz ama yürümek sanki bana iyi gelmeyecek gibi geliyor

Arkadaşlar kullanan var mı şu hamile yastıkları işe yarıyormu?
Ben görseldekini aldım e bebekten. 10 gündür kullanıyorum fena değil ama öyle çok gerekli mi bilemedim. Kendi yastığını kullanamıyorsun o kötü. Yataktan düşer miyim bununla kenara yaklaşıp diye bir korkuda oluyor. Ben biraz deli uyuyan biriydim bacağımı atabileceğim kenarları olması güzel geldi. Büyük mucizeler yaratmıyor bilemedim.

Eklentiler

• D081D99B-BEB6-4D01-A442-265AC432A141.webp
    87,2 KB · Görüntüleme: 81
Ben yaptırmıyorum ama evde ölçüyorum

Canım bu 22. hafta belirtileri imiş. Uygulamada yazıyor. Bence ikimizde de reflü başladı. İlaçla düzeliyor sanırım.

Kızlar detaylıda alttan da baktılar mı size? Eğer sadece bana bakıldıysa aşırı sinirlenicem de çok gerildim yaa rahim bir şeyine bakacakmış. Ben de ilk kez erkeğe gittim, nasıl olsa karından bakacak diye Ağlayan gözlerle içeri girdim, eşim gülme krizine girdi

Magnezyum u hangi besinlerden alıyorsun canım? Vitamin olarak mı alıyorsun?

Ben ilk gebeliğim de de kullanmistim. Özellikle sırt ağrım olduğunda rahatlatıyor. Bazen yastiksiz bazen yastık ile yatıyorum. Ekteki yastigi kullanıyorum ek parça çıkıyor yapışkanli, sadece onu bile kullanıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-29-00-16-09-52_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 62
Evet beybisi haftamızın videosunu izlediğimde bu şekil bir ağrıdan bahsediliyordu zaten. İç karın genişse nasıl çatladın kız?
Ya karnım çok çıkmadı ama çatlıyorum sağdan soldan birleşseydi iki göbek güzel bişey çıkacaktı ortaya
Geniş olunca çatlanmıyormuymuş

Bende C seklinde bir tane kullaniyorum , baya rahat ama ben ezelden beri iki bacagimin arasina yastik koymayi severim.
yok canim bana bakmadilar alttan

-Sunshine
yemeklerle alakali degil kuzum zaten kus kadar yiyorum. Dis etlerimi etkileyen ilaci durdurmuslardi. baska birinin dozunu yukseltmislerdi . o yuzden tansiyonum cok dusmus, o neden oluyormus. simdi gene dozu degistirdiler bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…