süper işte beslenmene dikkat et sen her halukarda :)
ya bu proflarda var bu havalar
ama şaşırdım bu kadar da ketum davranmasına. duymuştum bu dr u araştırmalarımda :) iyi bir doktor.
neyse her şey yolunda ya çok şükür :)
bak sen hala fotoğraf atmadın
şimdi doktorunuz riskli olduğunu düşünmüyorum demiş zaten.
burada çoğumuz yaptırdı. bence bu sizin kafa rahatlığınız ile alakalı.
yaptırmadınız diye içten içe kendinizi strese sokabilirsiniz.
bir de sadece ultrason değil de bebişleri 3 boyutlu seyreylemek güzel oluyor :) fotoğraflar çıktılar vs. güzel bi anı oluyor anne babalara.
çok güldüm okuyunca
bak sen bi test yaptır en iyisi
gözünüz aydın kavuşma yakın yani
tatlım daha çok erken bunlar için ama, gebelik şekeri de su fazlalığı yapabiliyor.
araştırma bence şimdidien. sınırda demiş zaten. bu kadar kötü olasılıkları düşünmek için çok erken. zaten doğuma yakın azalıyor biraz biraz diye biliyorum.
şttt ben de sendenim çaktırma
şimdi kahve yaptım bazen günde 2 içiyorum
ay pek yakışmış gebelik
mavi mavi erkek anasıyım ben imajları seni seni
gebe okulu demişken beni de devlet hastanesinden arayacaklardı kurs açınca, aramadılar bi darlayayım yarın onları
beni de bu durumlar düşündürüyor zaten. doktora söyledim son gidişimde. yatıyorum artıyor, yürüyorum geçiyor.
doktor bi şey olmaz bi şey olmaz yapıp durdu.
eylül annelerinde sadece karnım sert bebeğı aşağıda hissediyorum dedi diye kadını yatırmışlar hastaneye, nst bile bağlanmamış.
benim karnım coğunlukla taş gibi. bebek genelde aşağı yığılıyor, kasılmalarım nadiren yukarı doğru oluyor.
hatta bebeğin hareketleri çok azaldı. eskiden hissetmediğim bi saat nadiren olurdu. şimdi çok daha az hissediyorum.
doppler ile bakıyorum atış hızı normal neyseki.
bu gece yine aynı şiddette gelirse saat kaç olursa olsun gidicem hastaneye.