ben o bataklığa hiç düşmek istemiyorum çünkü çocuğa tek başıma bakıcambirde carsaf yada battaniye arasina alip sallamak var
Aynen aynen uyku rutini olusturun diyorlar. Bir de sabah erkenden uyanmamasi icin blackout perde ya da panjur oneriyorlar.
Ay bilmiyorum ben de bu kadar kurcalamaya gerek var mi diye dusunuyorum. Hele hele 2000 liralar falan yok daha neler artik
Bebektir iste uyur uykusu gelince
Boyle dedim ama tecrubeli anneler kesin hee sen oyle san diyeceklerdir okuyunca
Güle güle kullan minnoşum
Efil efil, ferah ferah
Ya valla normalde yatınca geçen ağrılar konusunda endişelenme diyordu hep. Son kontrolde kendisinden hiç memnun kalmadım.
Epikriz raporuna ciğer geliştirici iğne yapılacak yazmış, ama bana bilgi vermedi. Sonraki kontrolde mi yapılacak acaba bilmiyorum hiç. Sonraki kontrol de 28. Haftada. 16 Temmuz.
Önceden kasılmalar soluma yatınca geçiyordu, artık su içip yürüyerek yA da köşe koltuğun köşe kısmında soluma doğru yumulmak biraz iyi geliyor.
Hadi geçmiş olsun :)
İnşallah geçerBenimde sol bacağım üst kısım özellikle 1.5 aydır aynı uyuşuyor sürekli
süper işte beslenmene dikkat et sen her halukarda :)Ya beslenmekten 100 kilo olucam nerdeyse
Yemek yiyip sola yatıyorum
Aslında doktorun verdiği vitaminleri hiç almamıştım bulantı yüzünden onları alıyordum bi aydır onun etkisi olduğunu düşünüyorum.
Doktor 25 haftayla uyumlu dedi hiç önde demedi kilosunu da söylemedi sinir oldum
Şu an 24+5 günlüğüm
Evet fotoğraf alamadım göremez miyim yüzünü dedim sana poz verir gibi ekrana bakamaz dedihep arkası dönük
Maltepe medikalparka gittim İzzet yücesoy
bak sen hala fotoğraf atmadın-Sunshine canim seker cikmamasina cok sevindim
Kasik agrilarim yok ama bacagima kramp giriyor ara ara , bazen de karincalanma oluyor ayni pozisyonda cok oturursam .
şimdi doktorunuz riskli olduğunu düşünmüyorum demiş zaten.Kızlar merhaba bugün doktor kontrolüne gittim. Detaylı ultrason vaktimin geldiğini istersem yaptırabileceğimi söyledi doktor. Gittiğim hastanede hatta şehirde detaylı bakan bir yer yok. Anca şehir değişikliği yapmam lazım. Doktorum ailemde kalıtsal bir rahatsızlığın olmadığından yaşımın da 35 in altında olduğundan çok riskli olduğunu düşünmüyorum illa ki yaptır da demiyorum dedi. Sizce detaylı ultrason gebelikte şart mı? Kesinlikle yaptırmalı mıyım?
çok güldüm okuyuncaSen zaten dikkat ediyormuşsun canım. Ben neredeyse her gün dondurma yiyorum. Çikolata da yiyorumyaş pasta da yiyorum ara sıra. Benim doktor haklıymış galiba
gözünüz aydın kavuşma yakın yaniAy benimde aynı canım 1.5 aydır böyle önce iyiydim benim koku tetikliyor bazende durduk yere oluyor ama sevmediğim bir koku aldıysam direk çıkarıyorum engel olamıyorumdoktora soracağım sanırım bayrama babamız gelicek birlikte kontrole gidicez
tatlım daha çok erken bunlar için ama, gebelik şekeri de su fazlalığı yapabiliyor.Kızlar detaylıda doktor amniyon sıvısının üst sınırda olduğunu söylemişti. Önemsememiştim çok. Şimdi araştırıyorum, erken doğum, suyun çok olmasından dolayı su gelince fetusun sarkması, böylece sakatlıkların olabilmesini diye yazılar okuyorum. Moralim çok bozuldu. Aranızda var mı suyu fazla olan?
şttt ben de sendenim çaktırmaYazılanları okuyunca kendimi çok kötü bir anne gibi hissettimvalla ben de herşeyi yiyorum. Çok olmasa da yiyorum yani kahve de içiyorum çay da tatlı da paketli gıda da
ay pek yakışmış gebelikKızlarrr oğluşla ben geldikkİlk diplomamız, Asaf beyle Gebe okulundan mezun olduk Göbek şov da bugüne nasipmiş. İlk resmimizi teyzelerimize atalım dedik
beni de bu durumlar düşündürüyor zaten. doktora söyledim son gidişimde. yatıyorum artıyor, yürüyorum geçiyor.Ya yürümek sanki daha kötü olurmuş gibime geliyor. Allah korusun ama hani doğum zmaanıda kasılma olunca yürüyün diyorlar ya
Ben ilk defa gittim hastanede tek Prof doktor vardı İzzet yücesoy sıra beklemeden direkt içeri alındım başta her şeyi sordu ilgili bi doktordu ama önümde ekran olmaması bir de kilosunu sorduğum halde söylememesi beni sinir ettiBende Göztepe Medical Park'a gidiyorum fakat Maltepedeki Medicalle devam etmeyi düşünüyordum doktorlarının daha iyi olduğunu duydum. Önerebileceğiniz doktor var mı orada acaba
Teşekkür ederim canım benim. Vallahi hiç düşünmemiştim renk işini daha cinsiyeti belli değilken almıştım elbiseyi. Şimdi sen söyleyince çok hoşuma gittiay pek yakışmış gebelik
mavi mavi erkek anasıyım ben imajları seni seni
gebe okulu demişken beni de devlet hastanesinden arayacaklardı kurs açınca, aramadılar bi darlayayım yarın onları
Ediyorum etmez miyim gerçekten beslenmek çok önemli ben başta önemsemezdim nasıl olsa çocuk bizden alıyor hazır bulantımda varken sıkmayayım kendimi dedim ama öyle olmuyormuş beslenme ve vitaminleri almak çok önemlisüper işte beslenmene dikkat et sen her halukarda :)
ya bu proflarda var bu havalar
ama şaşırdım bu kadar da ketum davranmasına. duymuştum bu dr u araştırmalarımda :) iyi bir doktor.
neyse her şey yolunda ya çok şükür :)
bak sen hala fotoğraf atmadın
şimdi doktorunuz riskli olduğunu düşünmüyorum demiş zaten.
burada çoğumuz yaptırdı. bence bu sizin kafa rahatlığınız ile alakalı.
yaptırmadınız diye içten içe kendinizi strese sokabilirsiniz.
bir de sadece ultrason değil de bebişleri 3 boyutlu seyreylemek güzel oluyor :) fotoğraflar çıktılar vs. güzel bi anı oluyor anne babalara.
çok güldüm okuyunca
bak sen bi test yaptır en iyisi
gözünüz aydın kavuşma yakın yani
tatlım daha çok erken bunlar için ama, gebelik şekeri de su fazlalığı yapabiliyor.
araştırma bence şimdidien. sınırda demiş zaten. bu kadar kötü olasılıkları düşünmek için çok erken. zaten doğuma yakın azalıyor biraz biraz diye biliyorum.
şttt ben de sendenim çaktırma
şimdi kahve yaptım bazen günde 2 içiyorum
ay pek yakışmış gebelik
mavi mavi erkek anasıyım ben imajları seni seni
gebe okulu demişken beni de devlet hastanesinden arayacaklardı kurs açınca, aramadılar bi darlayayım yarın onları
beni de bu durumlar düşündürüyor zaten. doktora söyledim son gidişimde. yatıyorum artıyor, yürüyorum geçiyor.
doktor bi şey olmaz bi şey olmaz yapıp durdu.
eylül annelerinde sadece karnım sert bebeğı aşağıda hissediyorum dedi diye kadını yatırmışlar hastaneye, nst bile bağlanmamış.
benim karnım coğunlukla taş gibi. bebek genelde aşağı yığılıyor, kasılmalarım nadiren yukarı doğru oluyor.
hatta bebeğin hareketleri çok azaldı. eskiden hissetmediğim bi saat nadiren olurdu. şimdi çok daha az hissediyorum.
doppler ile bakıyorum atış hızı normal neyseki.
bu gece yine aynı şiddette gelirse saat kaç olursa olsun gidicem hastaneye.
içine doğmuş oğlan anası olacağın :)Teşekkür ederim canım benim. Vallahi hiç düşünmemiştim renk işini daha cinsiyeti belli değilken almıştım elbiseyi. Şimdi sen söyleyince çok hoşuma gitti
Ara tabiki beni ilk eğitim için aradılar, sonraki iki eğitim için ben kendim ulaştım sürekli. Çünkü araya kaynayabiliyormuş başları kalabalık olduğundan. Sağolsunlar çok güzel şeyler öğrendim, oradaki ebe telefon numarasını verdi ne zaman arasam yada mesaj atsam cevap veriyorlar hemen. Bebek doğduktan sonra da aklınıza birşey takılırsa ulaşın her türlü diyorlar. Epey faydasını görürsün, ben gördüm yani.
çok sevindim gelişimi gayet iyi çıkmasına. önce kendimize dikkat edeceğiz mecburen :)Ediyorum etmez miyim gerçekten beslenmek çok önemli ben başta önemsemezdim nasıl olsa çocuk bizden alıyor hazır bulantımda varken sıkmayayım kendimi dedim ama öyle olmuyormuş beslenme ve vitaminleri almak çok önemli
böyle sanki elektrik veriyolar gibi anlık sancı da giriyo mu oralara. bi iki gündür elektrikleniyorum sanki :dKızlar afedersiniz şeyimin üst tarafındaki damarları çekiyorlar sankibazen çok kötü kasılıyorum sonra geçiyor sabit kalınca doktora sormayı unuttum sizde de oluyor mu aynısı ?
Birileri tutup çekiyormuş gibi oluyor kopacak sanıyorum damarım geçmese hemen çok fena olurum. ben rahmin genişlemesine bağladım yoksa bunlar kasılmalar mıiçine doğmuş oğlan anası olacağın :)
ben numaramı bırakmıştım aslında arayacaklardı 20. haftadan sonra.
25 olduk arayan soran yok
ay çok mutlu oluyorum böyle ilgili insanlar olunca işin içinde. hasret kaldık işini hassasiyetle yapmaya çalışan insanlara.
çok sevindim gelişimi gayet iyi çıkmasına. önce kendimize dikkat edeceğiz mecburen :)
böyle sanki elektrik veriyolar gibi anlık sancı da giriyo mu oralara. bi iki gündür elektrikleniyorum sanki :d
damarlarda çekilme gibi hisler oluyodu bana tam olarak aynısı mı bilmiyorum ama oralarda çok fena hisler var
yok kız emin ol kasılma olsa farkedersin.Birileri tutup çekiyormuş gibi oluyor kopacak sanıyorum damarım geçmese hemen çok fena olurum. ben rahmin genişlemesine bağladım yoksa bunlar kasılmalar mı
Hastaneden aradılar bu arada memnun kaldınız mı doktordan diye evet dedim
Biraz önce eşime dertleniyordum aynı durumdan, damarlarımı çekiyorlaar kopacaaaak diye.Birileri tutup çekiyormuş gibi oluyor kopacak sanıyorum damarım geçmese hemen çok fena olurum. ben rahmin genişlemesine bağladım yoksa bunlar kasılmalar mı
Hastaneden aradılar bu arada memnun kaldınız mı doktordan diye evet dedim
Bende varisten şüphelendim normal aynadan baktım uzak diye çok anlamadım yakından bakmak lazım koca da yok ki baktıralımyok kız emin ol kasılma olsa farkedersin.
ya genişlemeden kaynaklı olabilir bence de.
bi de aynayla kontrol etsene bi varis filan da olabilir çıkabiliyor gebelikte.
adamın mesleğini baltalamadığın iyi olmuş efferim
Büyümeden heralde çatlaklarımdan anlamıştım büyüdüğünü bebişinBiraz önce eşime dertleniyordum aynı durumdan, damarlarımı çekiyorlaar kopacaaaak diye.kasılma değil bu bebeğim.
Ayy çok tatlı gözüküyorsun bayıldımKızlarrr oğluşla ben geldikkİlk diplomamız, Asaf beyle Gebe okulundan mezun olduk Göbek şov da bugüne nasipmiş. İlk resmimizi teyzelerimize atalım dedik
Evet beybisi haftamızın videosunu izlediğimde bu şekil bir ağrıdan bahsediliyordu zaten.Büyümeden heralde çatlaklarımdan anlamıştım büyüdüğünü bebişin
İçten büyüyor heralde dışardan bişey yok
Benim bebeğim de sakin. Geceleri pek hissetmiyorum. Gündüz işyerinde daha çok hissediyorum. Sanırım ses ve oturmam etkiliyoBu zamandan sonra uyku yok galiba kızlar gece 4-5 gibi uyanıyor oğluş 7ye kadar uyuyamıyorum ben sürekli tekme yumrukkız olacak arkadaşımın hiç böyle değilmiş nasıl kız bebekler sakin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?