2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok şükür inşallah sağlıkla 37-38 lerw gelebiliriz bugüne kadar genel anlamda yatarak mı geçirdiniz ben çoğunlukla uzanarak geçirdim sürekli yatmasamda dışarıya felan nadir çıktım son kontrolse rahim ağzı incelmeye başlamış dedi doktorum sonraki kontrol bi hafta sonra umarım incelme açılma olmamıştır

Ben fiziken calismasam da ise gidiyorum ama her bos animda yatis pozisyonundayim. yuruyuse , piknige fln gidiyoruz ama bir gunde artik eskisi gbi iki etkinlik yapamiyorum. hemen pertim cikiyor.

Darısı başına canım benim bitti artık bekleme moduna giriyoruz Nil hanımı:)
Teşekkür ederim, inşallah bende atlatırım güzel bir şekilde :)

Ohh dimi yaa, ne güzel sonunda etkinliksiz aylara geldik. Bundan önce sürekli şu ay bu var, bu ay şu var. Dediğin gibi valla artık sakin bir şekilde bebişlerimizi bekleyeceğiz Allahın izniyle..
Sağlıkla gelsin Nil hanım, ömrü bereketli olsun inşallah

Geçenlerde gezinirken rastladım senin yorumun geldi aklıma aldım, muhtişimm. Teşekkür ederim bebek.
-Sunshine
Eki Görüntüle 3090777
Güle güle kullan minnoşum
Efil efil, ferah ferah
Kuzum doktorun kasılmalar gelince hangi pozisyonda dur diyor. Yürümek iyi mi geliyormuş
Ya valla normalde yatınca geçen ağrılar konusunda endişelenme diyordu hep. Son kontrolde kendisinden hiç memnun kalmadım.
Epikriz raporuna ciğer geliştirici iğne yapılacak yazmış, ama bana bilgi vermedi. Sonraki kontrolde mi yapılacak acaba bilmiyorum hiç. Sonraki kontrol de 28. Haftada. 16 Temmuz.
Önceden kasılmalar soluma yatınca geçiyordu, artık su içip yürüyerek yA da köşe koltuğun köşe kısmında soluma doğru yumulmak biraz iyi geliyor.
Kızlar doktora attım sonuçları mükemmel yazmış
75 gram yüklendi
Açlık 84
1. Saat 147
2. Saat 124
Hadi geçmiş olsun :)

Bende Göztepe Medical Park'a gidiyorum fakat Maltepedeki Medicalle devam etmeyi düşünüyordum doktorlarının daha iyi olduğunu duydum. Önerebileceğiniz doktor var mı orada acaba

Benim instagramda surekli karsima uyku egitimi videosu cikiyor. Izliyorum ama tam anlayamiyorum da mesela biri diyor ki cocugu biraz poposuna pat pat yapin sonra cikin odadan. Yani bugune kadr tanidigim cocuklari dusunuyorum uyuyamaz ki o sekilde. zaten 4. Aydan sonra baslaniyormus uyku egitimine kafayi yormuycam simdiden cocugu tanidikca sekillenir kendiliginden diye dusunuyorum.

uyku eğitiminden çok uyku rutinine alıştırmaktan bahsediliyor bi de genelde.
standart hep akşam belli saatlerde işte duş- emzirme masaj sonrası uykuya geçirme gibi.
of bilmiyoooorum hiç çocuk bakmadım ağlayınca pış pış yapmaktan başka bi şey bilmiyorum çık kırkıyırım

benim her iki arkadasimda uyku egitimleri ile 4.-5. aydan sonra alistirdilar , simdi cok rahatlar. en basta sabirli olmak gerekiyor , agliyor bebekler , hemen odaya girmemek gerekiyormus fln

birde carsaf yada battaniye arasina alip sallamak var

Aynen aynen uyku rutini olusturun diyorlar. Bir de sabah erkenden uyanmamasi icin blackout perde ya da panjur oneriyorlar.
Ay bilmiyorum ben de bu kadar kurcalamaya gerek var mi diye dusunuyorum. Hele hele 2000 liralar falan yok daha neler artik
Bebektir iste uyur uykusu gelince
Boyle dedim ama tecrubeli anneler kesin hee sen oyle san diyeceklerdir okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…