2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar kullanan var mı şu hamile yastıkları işe yarıyormu?

Benimde almam lazım sanırım uyanırken kendimi sürekli sırt üstü yatarken buluyorum
Kızlar bu yastığı alabilirsiniz iş görüyor, ben neredeyse en başından beri bununla uyuyorum. Çok yer kaplamaması da artı. Görselini ekliyorum ben e-bebekten almıştım.
Bana baktı canım doktorum. Daha doğrusu benim doktorum 13-17-21 de kendi detaylısını kendi yaptı. 13. Haftadaki detaylıda Pozisyon uygun değildi, gittim yürüdüm geldim tatlı Yedim ama nafile. Öyle olunca baktı.

Eklentiler

• 0630E3D9-75AA-4EEF-B8A5-A6A0CDDC14EE.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 94
Ya karnım çok çıkmadı ama çatlıyorum sağdan soldan birleşseydi iki göbek güzel bişey çıkacaktı ortaya
Geniş olunca çatlanmıyormuymuş
Ne bileyim düşününce, iç karın genişse dışardan gerilmez ve çatlamaz gibi geliyordu banaaa. Sen yine de bol bol nemlendir bebeğim, en aza indirmiş olursun çatlakları.

Bencede kuzum git ya bilmiyorum hani doktor değiliz ama yürümek sanki bana iyi gelmeyecek gibi geliyor
Dün gece neti baya karıştırdım bi çok yerde hafif tempolu yürüyüşler yalancı kasılmalara iyi gelir filan diye yazıyor.
Ama o kasılma atağı geldiğinde bi dahakine doktora gideceğim kesinlikle.
Magnezyum u hangi besinlerden alıyorsun canım? Vitamin olarak mı alıyorsun?
YAvrum tablet olarak takviye alıyorum solgar dan ama haricinde beslenme ile ilgili trick veremem.
Süt ve yoğurt/ayran da günlük tüketince çok iyiyim. Hem bol sıvı alımına da destek sağlıyor.

Farkettim de 2 gündür tüketmedim kasılmalar yaşıyorum yine etkisi var sanırım.
Aaa tansiyon düşüklüğü yapar mide bulantısı kusma tabi çok geçmiş olsun ya.
Allah yardımcın olsun senin de imtihanın buymuş çok farklı açılardan yaşıyorsun sıkıntılarını
İnşallah yoluna girer bi an önce

-Sunshine gece nasıl geçti canımm
Sorduğun için teşekkür ederim canım

Dün akşam da ekstra yürüyüşe çıktık eşimle. Dün toplam 6000 kadar adım atmışım. Normalde 300 filan oluyor bu evin içinde
İyiydim karnım yumuşaktı. Yürümek iyi geliyor sanki gerçekten ya..
Gece uyandım tabi 2 saat uyuyamadım ama WC, susuzluk ve mide yanması dolayısı ile oldu.
Gaz sancıları da kasılma tetikliyor sanırım bi de yatakta put gibi yatmalıyım kıpraşınca kasılmaya başlıyorum
He bi de kesinlikle eğilmeyeceğim mesela. Sırtımı duvara yaslayıp taytımı, çorabımı bu şekilde giyiyorum, yoksa anında rahmimde kramp ve taş gibi toplanma oluyor
Kendimi gebelikte yeniden keşfediyor gibiyim.

-Sunshine vallahi ben hep hamilelikte 100 kilolari gecer yuvarlanirim diye dusunurken , ilaclarin etkileri yuzunden aylardir 86 kilomu koruyorum diyet yapsam bu kadar koruyamazdim

yuruyuslerin iyi gelmesine sevindim kuzum bende artik egiltikten sonra toplandigi bi tarafa hissedebiliyorum ki ben 6 hafta daha gerideyim senden.

Peki soracaktım unuttum diğer sonuçlar nasıl çıktı kan değerlerin nasıl ?
Sen bu gebeliği max 90 ile tamamlarsan vallahi koca bi alkış

Ah o toplanmalar böyle sancı mı kramp mı artık onlar eşlik etmese her şey daha güzel
Artık büyüyoruz büyüyoruz hareketler ekstra kısıtlanıyor demek ki

Sonuclarin hepsi cok normal neyse icim rahatmis oldu :) valla banada oyle geliyor 90-93 max

En zorlarindan biri yatak da donmek buyudukce, kolaylikla atlatalim su son 3 ayi da

Sonuclarin hepsi cok normal neyse icim rahatmis oldu :) valla banada oyle geliyor 90-93 max

En zorlarindan biri yatak da donmek buyudukce, kolaylikla atlatalim su son 3 ayi da
Ah iyi bari kafan rahat en azından her şey yolunda

Şimdi Azcık uzanayım dedim, pozisyonumu ayarlayamadım. Bi o yana kasılıyoruuum, bi bu yana
kalkıyorum ağız tadıyla şekerleme de yapamadık

İnşallah kuzum Ben geri sayımı artık 2 buçuk aya düşürdüm

Teşekkür ederiim bakcam buna

Ay bu tarz farkındalıklar güzel ama kuzum ne iyi geliyor ne gelmiyor bilmek güzel. Ya ben yürüyüş yapmadığım günler kabızlık problemi yaşıyorum

Ay bende bu yastığı sorucaktım bunu beğenmiştim çok sevindim kullanan birinin yorum yapmasına

Ay bu tarz farkındalıklar güzel ama kuzum ne iyi geliyor ne gelmiyor bilmek güzel. Ya ben yürüyüş yapmadığım günler kabızlık problemi yaşıyorum
evet mesela kabızlık da inanılmaz ağrı yapıyor
kompostoyu bırakmıştım 2 haftadır yeniden yaptım dün gece. sonunda rahatladım
kendimizi okuyup en rahat sekilde geçirmeye çalışacağız artık bu günleri.
çok riskli bir durum olmadıkça hafif tempolu yarım saatlik yürüyüşlerin çok faydası var kuzum vaktin oldukça yapmaya çalış sen de

dunku konuya ithafen
haklı
gerçekten öyle ya. gittikçe de ağırlaşıyoruz normal doğum düşünenler için de çok faydalı.
bence sezaryen sonrası bizim için de çabuk toplanmamızı sağlar inşallah.

haklı

gerçekten öyle ya. gittikçe de ağırlaşıyoruz normal doğum düşünenler için de çok faydalı.
bence sezaryen sonrası bizim için de çabuk toplanmamızı sağlar inşallah.
Canım kasılmaların icin geçmiş olsun, bende de oluyor karnım bi tarafa toplanıyor geriliyor falan doktora sordum normal dedi, senin biraz daha fazla sanırım hareketlerini kısıtlayacak kadar degil mi?
Bu arada dün şeker yükleme testini yaptırdım, biraz zorlandım açıkçası, glikozu içtikten sonra afakanlar bastı cok şükür iyi çıktı sonuçlar fakat bu sefer de idrar yolu enfeksiyonu çıktı, monurol yazdı doktor ve suyu 1 lt kadar arttıralım dedi, buna biraz canım sıkıldı, hic de öyle enfeksiyon belirtisi yoktu anlamadım nasıl oluyor, doktor yine normal olduğunu söyledi iste bakalım

Herkese merhaba biz 22/5 olduk size ultrasyon fotimiİ atıcam burnunun kenarında ben gibi bir şey mi var bana mı öle geliyor anlayanlar yorum yapabilir mi ?

Eklentiler

• image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 142
fazla ve ağrılı canım. yatınca artıyor filan. bebek hareketleri azalıyor. Kısa aralıklı ve uzun kasılmalar oluyordu.
neyse bakalım çözüm bulmaya calısıyoruz bi sekilde :)

geçmiş olsun bir de şekerle uğraşmayacaksın :)
en azından enfeksiyon ilerlememiş ve teşhis edilmiş geçer inşallah. :)
her şeyin başı su ya

ben de vajinal enfeksiyon için vajinal krem kullandım ve normal akıntılar da azaldı. gerçekten sorunum varmış çok ilginç

Kıyamam ya insallah rahatlatıcı bir cozum bulunur kuzum
Normalden biraz fazla kilo aldigim icin şeker çıkacak diye cok korkuyordum ama allahtan çıkmadı. Vallahi her şeyin başı su yaa, ben 2-2,5 lt içiyordum ortalama ve yeterli sanıyordum, doktor 3-3,5 lt içelim dedi mecbur icicez sağlık olsun..

Kızlar yarın doktora gideceğim sizden isteğim bana dua edin olur mu hamilelerin duasi kabul olur . Kaç gündür çok iyiydim bazen diyorum ki doktor teşhis bile koymadı hiçbir şey yok şimdi yine korku sardı . Aklımı dagitiyorum ama sonra yine rahatsız hissediyorum . İnşallah yarın sağ salim sorunsuz geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…