2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar şeker yüklemede kiloya göre mi kaç gram olacağına karar veriyorlar ? Benimde 13 temmuz randevum saat 11e aldım ama sonra o saate kadar nasıl aç kalıcam onu düşündüm
Kiloya göre değil diye biliyorum canım.

Eşin de geliyormuş ama erken gitsen daha rahat edersin.
Doktorun nasıl istedi bilmiyorum ama benimki 8 saat açlık susuzluk istedi 75 gr lık yükleme yaptırdım.

-Sunshine canım yeni okudum kasılmaların oluyormuş malesef bende yaşıyorum kasıklarıma ağrı da giriyor doktora söyledim normal dedi bana
Ya kuzum sayısı sıklığı önemli
Yoksa cok normal tabi ki artık ylancı kasılmalar başlıyor
Kendimde biraz anormallikler sezdim de işte sürekli bakıyorum ne iyi geliyor ne gelmiyor ona göre hareket etmeye çalışıyorum.
İnşallah çok şiddetlenmez rahat atlatırız 3. Trimesterı

Kızlarrr kasıkla karnımın altına ağrı saplanıyor hani idrarda olurya 3 saattir yürürken göbek altımı tutuyorum yaşayan var mıııı
Olmaz mı yürüyemiyorum bazen mesela az önce.
Gaz varmış o da benzer sancılar veriyor. Yürüyüşe çıkacağız yine iyi geleceğini umuyorum

Inşallah canım sıkıntısız atlatırız hep birlikte

Kızlar şeker yüklemede kiloya göre mi kaç gram olacağına karar veriyorlar ? Benimde 13 temmuz randevum saat 11e aldım ama sonra o saate kadar nasıl aç kalıcam onu düşündüm
Simdi kagan kocatepeyi dinledim canim kiloya gore degilmis. Bazi doktorlar once 50 lik daha sonra gerek gorurse 100 luk yaptiriyormus bazi doktorlarda iki kere yapmak yerine 75 lik yaptiriyormus.

haklı

gerçekten öyle ya. gittikçe de ağırlaşıyoruz normal doğum düşünenler için de çok faydalı.
bence sezaryen sonrası bizim için de çabuk toplanmamızı sağlar inşallah.
Simdi sen sezeryan sonrasi bakim ve iyilesme surecini arastirmissindir :))
Ben tiktok da kadinlarin pedlere bol bol aleovera jeli surup yaranin uzerine kapattiklarni cok gordum , bir arastirxcam .
3-3.5 lt mii ben 1.5 lt icince mutlu oluyorum
gecmis olsun kuzum , benim kuzenimde de gebelikte cikti diyet ile halletti hic ilac kullanmadi

kesinlikle yürümek lazım da ben yürüyünce elim şişiyor bide karnım sepsert oluyor neden anlamıyorum.. yokuş vs de değil yani düz yol kendimi de yormuyprum yavaş yavaş.. ama yürümem lazım işte..
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin..

Simdi sen sezeryan sonrasi bakim ve iyilesme surecini arastirmissindir :))
Ben tiktok da kadinlarin pedlere bol bol aleovera jeli surup yaranin uzerine kapattiklarni cok gordum , bir arastirxcam .
Ay yok hiç araştırmadım hatta kadınlardan tüp mide çok basitti, sezaryen çok zordu diye bahsedenler olmuştu gözüm korktu baya. Ben tam tersi bekliyordum kendimi öyle cesaretlendiriyordum sen tüp mide atlattın filan
cehalet mutluluktur

Ben iltihaptan filan çok korkuyorum o kadar derin kesiye bi jel sürmem muhtemelen.
Geçen yaz başka bi kapalı ameliyat dikişim iyileşmedi meğer içerde iltihap yapmış. Dikiş erimedi filan
Denk geldi işte
Temiz ve kuru tutup havalandırırım herhalde en fazla iz kalmasın diye bi kaç yöntem bakarım o kadar
Şuan sadece bebeye odaklandım kendi canım hiç umrumda değil

ayy cehalet mutluluktur dedin beni bitirdindogru soze ne denir

Bende korkarim diye arastirmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…