2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
insaallah yaparsın canım bende 2 tane ev bir anda karışırıyor ama Allahtan yardım ediyorlar ciceklerim yine bana. Dolaplari Üst kısım elim yetistigi yere kadar sildim alt kismida oturarak sildim 2 hafta oldu bakalım artık valla yapabildigim kadar

Canim bpd dedigin genelde önde internette de baktım ama bulamadım çok bilgili değilim maalesef bu konularda

doğrudur zaten buna bir lafım yok demek istediğim benim normal beslenme düzenimde şekerim yükselmiyor zaten gebeliğin başından beri düzenli besleniyorum dikkat ettiğim sürece bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum

Kızlar birşey daha paylaşmak istiyorum sizinle biliyorum çok oluyorum ama ne yapim tecrubeliler çok aramizda
Kan ve idrar aldılar benden kanda b12 (normaldede düşüyordu benim en son sonbarhda iğne kullanmıştım) ferrittin ldh bunlar düşük çıkmış normalde düşük çıkmıyordu yani.
Idrarda da protein ve dansite referans dışı diyor anlayan varmı aranızda?

Canim bpd dedigin genelde önde internette de baktım ama bulamadım çok bilgili değilim maalesef bu konularda

bunlara bakabilirsin canım detaylı anlatımlar mevcut

Teşekkürler canim çok sagol

Merhaba ferritin değeriniz kaçtı da serum takviyesine ihtiyaç duyuldu
Değerim 6.53 demir ilacı da içiyordum, gebelik öncesi de bende ferritin sık sık düşük çıkıyordu. Çok az referans aralığında oluyor. Gebelikle beraber daha da düştu sanırım. Damardan takviye vermek iyi olacak dedi doktorum. 2 kutu yarım saat takviye aldım.

ayy ne guzel yardimci oluyorlar ellerinden geldigi kadar

Oo sen baya yaza giris temizligini bitirmissin , ben son bahar basinda toplu yapayim diorm
Simdi seftaliler geliyor onuda mi yemeyelim meyveleri affetmiyorum ya yazın en güzel yenicek seyler
ay ye kiz, gecen bir seftali yedim sanki 30 yildir hic yememisim gibi lezzetli geldi
,
ferritin icin takviye verebilir belki doktorun.
protein kac cikmis ?

geçmiş olsun.
ben de daha önce ferritin 5te damardan takviye almışlığım çok oldu. şimdi 6 çıktı benim de ama doktor gerek yok dedi. allahım yarabbim ya
size damardan hangi ilaç verildi acaba merak ettim?

Uyku tutmadı Haziran, Temmuz annelerinin mesajlarına bakıyorum bi doğuran pişman bi doğurmayan bebişe vaktinde gel diyorum öyle de böyle de beraberiz
Son 3 hafta 4 kilo almışım pişmanım böyle giderse beni doğuma yuvarlayarak götürebilirler.
Bu yaz bolca gezmek istiyordum ama herşey ters gidiyor, tatil hayalleri yalan oldu zaten benimde kanepeden kalkasım yok. Sadece kontrole giderken evden çıkar oldum.

Bol bol sağlık diliyorum herkese... Bebişlerinizin huyu pamuk şeker kıvamında olsun sizi üzmesin, sağlıkla gelsin.

bende bir yatakda yuvarlaniyorum bir koltuk da ikisi arasi gidip geliyorum

bak ne atıyorum
2 kere genel anestezili ameliyat oldum şöyle bi şey yaşayamadım be
ay bu cocuk efso ya

herkes uyanik masallah

bu tuvaletin hemen ardına gelen yeniden güççük tuvalet hissiyatı için depend takma fikri çık aklımdaaaan

ben sabahlamaca bu gecelik iş yetiştiriyorum.
sınavlara da son gece çalışırdım
ay ben dun , yaptim cisimi sonra disimi fircaladin gene minik bir miktar daha geldi cisim . resmen dakikalarca kisir dongude gibi wc de kaldim

kolay gelsin canim

ay ben dun , yaptim cisimi sonra disimi fircaladin gene minik bir miktar daha geldi cisim . resmen dakikalarca kisir dongude gibi wc de kaldim

kolay gelsin canim
teşekkür ederim çiçeğim.

aynısı ya aynısı. evden çıkmak bazen zor oluyor kısır döngüye giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…