2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok gecmiş olsun benim de 5lerdeydi en son. Dahiliye doktorum bana gebelere serum takviyesi önermiyorum ilaçlarını dikkatli kullan demişti bi kaç ay önce, çay kahve süt ürünlerinden uzak sürede Hiç anlamıyorum bazı doktorları gercekten bi sakıncası yoksa ver işte serum. İlla her durum için 2 3 doktora çıkmak gerekiyor galiba

Teşekkür ederim.tirodim olduğu için Endokrin kontrolüne de gidiyorum. Endokrin doktorum eksik çıkan bu tarz değerlerim için ilaç ya da takviye durumlarini kadın doğumcuma bırakıyor. İnşallah iyi gelir

Günaydın bebekler, bugün sizin yapmadığınızı annem yaptı, kalk bime git diye darlıyor beni telefonda. Gitmicem arkadaş.
benim bından nasıl haberim olmaz anamı darlayayım ben de
Ferinject adında 250 mg iki kutu aldım.
Ay iyi bari yaaa çok iyi ilaç o.
Kutusu 1200 TL idi en son. Sigorta karşılıyor neyseki.
Serumun Son damlasına kadar alsaydın
Şifa olsun inşallah
Ayyy gözün aydın
Aldın sonunda
keşke men de gidebilsem

Arkadaslar bugun Ekim anneleri icin buyuk gun. Basakcigimiz basardiysa biz de basarabiliriz ben simdi cikip bime gidiyorum
Sen de istersen bi piyango bileti falan al belli ki sansli gunundesin

Tam ben çıktım eve kargo geldi koştur koştur döndüm nasıl ağrıdı oram buram anlatamam.

Tabi koştur koştur dediysem penguen koşuşu.

Hadi hadi diye diye götürttü beni, yoksa kocam beyin uyanmasını bekler onu yollardım yine bir şey kalmamış olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…