Değerim 6.53 demir ilacı da içiyordum, gebelik öncesi de bende ferritin sık sık düşük çıkıyordu. Çok az referans aralığında oluyor. Gebelikle beraber daha da düştu sanırım. Damardan takviye vermek iyi olacak dedi doktorum. 2 kutu yarım saat takviye aldım.
Çok gecmiş olsun benim de 5lerdeydi en son. Dahiliye doktorum bana gebelere serum takviyesi önermiyorum ilaçlarını dikkatli kullan demişti bi kaç ay önce, çay kahve süt ürünlerinden uzak sürede Hiç anlamıyorum bazı doktorları gercekten bi sakıncası yoksa ver işte serum. İlla her durum için 2 3 doktora çıkmak gerekiyor galiba
Çok gecmiş olsun benim de 5lerdeydi en son. Dahiliye doktorum bana gebelere serum takviyesi önermiyorum ilaçlarını dikkatli kullan demişti bi kaç ay önce, çay kahve süt ürünlerinden uzak sürede Hiç anlamıyorum bazı doktorları gercekten bi sakıncası yoksa ver işte serum. İlla her durum için 2 3 doktora çıkmak gerekiyor galiba
Teşekkür ederim.tirodim olduğu için Endokrin kontrolüne de gidiyorum. Endokrin doktorum eksik çıkan bu tarz değerlerim için ilaç ya da takviye durumlarini kadın doğumcuma bırakıyor. İnşallah iyi gelir
geçmiş olsun.
ben de daha önce ferritin 5te damardan takviye almışlığım çok oldu. şimdi 6 çıktı benim de ama doktor gerek yok dedi. allahım yarabbim ya
size damardan hangi ilaç verildi acaba merak ettim?
Arkadaslar bugun Ekim anneleri icin buyuk gun. Basakcigimiz basardiysa biz de basarabiliriz ben simdi cikip bime gidiyorum
Sen de istersen bi piyango bileti falan al belli ki sansli gunundesin