2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar varya o kadar rahatladım ki ara ara içim ciz ediyordu . Normal duruyorum birden ağlama geliyordu bazen çok şükür sanki üstümden yük kalktı . Inşallah şifa bekleyen tüm herkes bulsun . Allah hepimizin sağ salim bebeğimize kavuşmayı nasip etsin

Kızlar merhaba bişey sormak isterim. Benim bızdık 10 dakika önceye kadar bı yukarı bı aşağı vurdu. 10 dakikadır resmen alt tarafa bastırıyor. Sanki az yürüsem açıp çıkacak gibi sancı falan yok ama normal mi

Oldu gülüm sen evdeyken muhakkak o bezden kullanalım deseydin . Bı iki kez yikasin bakalım

Ben bir kere dik durup mesaneme attığı tekmeleri saymak istedim sayamadim bir o ayagiyla bir bu ayağıyla vuruyordu sola dönüp uzan canım

Ben hep Eylul anasi olmak istemisimdir
Planim gecen sene aralik ayinda hamile kalip , eylul de dogurmakti ama kismet
kısmet ekimeymiş
hissiyatın bana o kadar içten ulaşıyor ki :)
allah herkesin içini ferahlatsın. vakitlice, sağ salim kucaklarımızı doldursun inşallah :)
bunlar hep yaşandı ve yaşanmakta

Kizlar bu arada bilgi vereyim benim minik gene gününden bir hafta geri çıktı iki doktorla konuştum sıkıntı olmadığını söylediler. Kafasına takılan olursa önemli olan beyin ve vücut gelisimiymis

hissiyatın bana o kadar içten ulaşıyor ki :)
allah herkesin içini ferahlatsın. vakitlice, sağ salim kucaklarımızı doldursun inşallah :)
Seninki de çok zorlu geçiyor canım çok iyi anlıyoruz birbirimizi inşallah inanıyorum ben hepimiz alicaz kucağımıza saglikla

Kizlar bu arada bilgi vereyim benim minik gene gününden bir hafta geri çıktı iki doktorla konuştum sıkıntı olmadığını söylediler. Kafasına takılan olursa önemli olan beyin ve vücut gelisimiymis
senin de tüm ölçüler mi 1 hafta geriydi canım.
bende tüm ölçüler 6 gün geriyken baş çevresi 8 gün geri çıktı.
bakalım sakince bekliyoruz orantılı olarak gelişmeye devam etsin yeter :)
Seninki de çok zorlu geçiyor canım çok iyi anlıyoruz birbirimizi inşallah inanıyorum ben hepimiz alicaz kucağımıza saglikla
ah amiiin amin

Haklısın vallahi tedbirleri artırmak gerek. Teşekkür ederim ilgilendiğin için, hiçbir sorumu yanıtsız bırakmıyosun canım Allah razı olsun.

Hahaa senin zaferin olmuş taşın altına ellerini koyacaklar bizim çektiğimizin çeyreği olamaz yinede en azından maddi manevi rahatlatacaklar bizi

Aslında öyle neredeyse ortalama benim de sekiz gün var ayrıntılı ultrasonda oncekinde tam gününde çıkmıştı . Proteinli şeyler ye dedi canım . Önemli olan zaten bebeğin beyin gelişimi organ gelişimi iyi mi? Benim doktor her şeyi sorgulayan biri mesela bunu hiç önemsemiyor

kuzum senin sat i degistirseler bence hersey ok :)
benim ultroson da hep iki hafta kucuk cikti ama ultroson daki haftasina gelisimi hep uyuyordu o yuzden ultrosunu baz aldilar .
Hahaa senin zaferin olmuş taşın altına ellerini koyacaklar bizim çektiğimizin çeyreği olamaz yinede en azından maddi manevi rahatlatacaklar bizi

aynen oyle kuzum demesi kolay ama onemli olan vaad ettiklerini yapmalari

kuzum senin sat i degistirseler bence hersey ok :)
benim ultroson da hep iki hafta kucuk cikti ama ultroson daki haftasina gelisimi hep uyuyordu o yuzden ultrosunu baz aldilar .
Evet canım ben aslında bebeğin hangi gün olduğunu biliyorum çatlatma iğnesi kullandım çünkü . Hep bir hafta geri çıkıyor genellikle bir kere ayrıntılı ultrason gününde tam gününde çıktı o kadar bence de bir hafta zaten fark var

Haklısın insaallah yapabilirimsenin rahat olduğun kısım başka çocuk yok bir bakıyorum ev göçüyor odur.
Kimseden fayda yok valla bende en son kasım ayıydı büyük temizlik yaptım kapı dolap yine silmistim ama camlar o zamandan beri duruyor. Allah hepimizin yardımcısi olsun

Yalniz Temmuz anneleri patir patir haziran da dogurmus bir cogu
Kız sen bilenem 21 olmuşsun yaklaşıyor yaklaşmakta olan bir ekim sabahı buraya doğuma gittim gelcem yazmak kısmet olsun giderayak trolleyecem sizi amin
Sanki vajina açılıp kapanıyo dimi o anda keşke dogurmak öle kolay olsa ama gaz mı bu kız fırt diye çıksın eheh

Canim siz onu nerden anlıyorsunuz ben ultrason kağıdına bakıyorum üç ayrı tarih yazıyor birinde hep önde iki tane de değişiyor bazen aynı bazen geri kafam karisti

Keşke zamanı gelince öyle çıksa. Resmen zonkluyo vurdukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…