- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.483
- 548
Oldu gülüm sen evdeyken muhakkak o bezden kullanalım deseydin . Bı iki kez yikasin bakalımAmerikan bezi diyorlar ya annelerimizin bize kullandıgı nuşanba gibi birşeyin içine normal kumaştan bez yapıyorlardı benimde eşim ondan kullanalım diyor. baktık kaka yapacak tipe girdi rahat rahat yapsın diye altına sıvı geçirmez örtü alıp yatıralım yatağa yapsın diyordeğişik teorileri var bu kocalarında tabii kendileri o saatte işte olacaklar
Ben bir kere dik durup mesaneme attığı tekmeleri saymak istedim sayamadim bir o ayagiyla bir bu ayağıyla vuruyorduKızlar merhaba bişey sormak isterim. Benim bızdık 10 dakika önceye kadar bı yukarı bı aşağı vurdu. 10 dakikadır resmen alt tarafa bastırıyor. Sanki az yürüsem açıp çıkacak gibisancı falan yok ama normal mi
kısmet ekimeymişBen hep Eylul anasi olmak istemisimdir
Planim gecen sene aralik ayinda hamile kalip , eylul de dogurmakti ama kismet
hissiyatın bana o kadar içten ulaşıyor ki :)Kızlar varya o kadar rahatladım ki ara ara içim ciz ediyordu . Normal duruyorum birden ağlama geliyordu bazen çok şükür sanki üstümden yük kalktı . Inşallah şifa bekleyen tüm herkes bulsun . Allah hepimizin sağ salim bebeğimize kavuşmayı nasip etsin
bunlar hep yaşandı ve yaşanmaktaKızlar merhaba bişey sormak isterim. Benim bızdık 10 dakika önceye kadar bı yukarı bı aşağı vurdu. 10 dakikadır resmen alt tarafa bastırıyor. Sanki az yürüsem açıp çıkacak gibisancı falan yok ama normal mi
Seninki de çok zorlu geçiyor canım çok iyi anlıyoruz birbirimizihissiyatın bana o kadar içten ulaşıyor ki :)
allah herkesin içini ferahlatsın. vakitlice, sağ salim kucaklarımızı doldursun inşallah :)
senin de tüm ölçüler mi 1 hafta geriydi canım.Kizlar bu arada bilgi vereyim benim minik gene gününden bir hafta geri çıktı iki doktorla konuştum sıkıntı olmadığını söylediler. Kafasına takılan olursa önemli olan beyin ve vücut gelisimiymis
ah amiiin aminSeninki de çok zorlu geçiyor canım çok iyi anlıyoruz birbirimiziinşallah inanıyorum ben hepimiz alicaz kucağımıza saglikla
Haklısın vallahi tedbirleri artırmak gerek. Teşekkür ederim ilgilendiğin için, hiçbir sorumu yanıtsız bırakmıyosun canım Allah razı olsun.kuzu dikkat edicez artık yapacak bi şey yok.
şeker çıkmasa bile abartmamak lazım gebeliğin sonuna doğru sorun çıkmayacağı kesin değil.
moralini bozma Allah dermansız dert vermesin. bebiş doğunca normale dönüyor zaten :)
Hahaa senin zaferin olmuş taşın altına ellerini koyacaklaraynen sartlar guzel ama sosyal devlet mantigi oldugu icin yillik 100 bin $ da yapsan ayni parayi aliyorsun , o kotuister istemez ev butcen etkileniyor. Biraz daha maasima yakin bir para alsaydim daha mutlu olurdum sahsen
Benimde patromlarim erken donermiyim gibisinden sordu da , ben de dedim ki “ izne ciktigim gub telefonumu sessize aliyorum , iznim bitene kadar da acmiyorum sesini “sonra ok fln dediler
evet esimle birlikteyiz ama annem ile babam gelicek bir 6 ay fln ilk etapda kalicaklar bizimle , daha sonra ben is hayatina donunce gelip bir sene kalicaklar cocuk yuvaya baslayana kadar . 1 yasinda cok kucuk oluyor yuvaya vermek istemiyorum .
Ben zaten bir paket 1 numara ve 2 numara alicam . yeni dogan da son ultroson da bebegin kilosuna gore krar vericem . elimde kalsin istemiyorum bos yere .
muslin bende aldim ya 6 tane fln her seye kullaniliyormus .
ohh cok sukur canim , gozun aydin
benim ki gecen gun “ bu yikanan bezlerden mi alsak “ dedibende “ sen yikicaksan, pokunu siyrcaksan , ben ok yim , alalim “ dedim .
Sonuc 1 kutu prima ile eve donduk
Aslında öyle neredeyse ortalama benim de sekiz gün var ayrıntılı ultrasonda oncekinde tam gününde çıkmıştı . Proteinli şeyler ye dedi canım . Önemli olan zaten bebeğin beyin gelişimi organ gelişimi iyi mi? Benim doktor her şeyi sorgulayan biri mesela bunu hiç önemsemiyorsenin de tüm ölçüler mi 1 hafta geriydi canım.
bende tüm ölçüler 6 gün geriyken baş çevresi 8 gün geri çıktı.
bakalım sakince bekliyoruz orantılı olarak gelişmeye devam etsin yeter :)
ah amiiin amin
kuzum senin sat i degistirseler bence hersey ok :)Kizlar bu arada bilgi vereyim benim minik gene gününden bir hafta geri çıktı iki doktorla konuştum sıkıntı olmadığını söylediler. Kafasına takılan olursa önemli olan beyin ve vücut gelisimiymis
Hahaa senin zaferin olmuş taşın altına ellerini koyacaklarbizim çektiğimizin çeyreği olamaz yinede en azından maddi manevi rahatlatacaklar bizi
Evet canım ben aslında bebeğin hangi gün olduğunu biliyorumkuzum senin sat i degistirseler bence hersey ok :)
benim ultroson da hep iki hafta kucuk cikti ama ultroson daki haftasina gelisimi hep uyuyordu o yuzden ultrosunu baz aldilar .
Haklısın insaallah yapabilirimşuan iyi olmaya odaklanmalısınız.
yürüyüş dediğim inan ben de kapının önüne inip apartmanın etrafında bi 10 tur atıp geri çıkıyorum yarım saatcik :)
ev işi yaparkenki hareket ve yürüme ile bir değil, evde odadan odaya gidip gelmek bile bitiriyor beni.
valla ev temizliğini bana sor bi de. iyi hissedersem ufak ufak topluyorum bi yerleri.
artık bi seferlik doğum öncesi yardıma birini alıcam kapı pencere banyo girsin temizlesin diye.
subat basından beri yatıştayım bi allahın kulu da geleyim de şu kızın evini dip köşe temizleyeyim demedi
ben de genelde bi yemek yapıyorum. bulasık makinesini eşime boşalttırıyorum.
ben de tekim gurbetteyiz eşim de yoğun çalışıyor geç geliyor hep.
şuan bebeden kıymetli değil ev işi.
risk almayın bırakın kalsın.
Maalesef banada ilk normal diyordu ama bu defa ilaç verdi insaallah vaktinde alırız kucagimizaCanım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende misal yürüsem karnım patlıyor dr a diorum normal diyo ama karnım daki ağrıyı anca kendim bilirim yol yürüyemiyorum
Kız sen bilenem 21 olmuşsun yaklaşıyor yaklaşmakta olan bir ekim sabahı buraya doğuma gittim gelcem yazmak kısmet olsun giderayak trolleyecem sizi aminYalniz Temmuz anneleri patir patir haziran da dogurmus bir cogu
Sanki vajina açılıp kapanıyo dimi o anda keşke dogurmak öle kolay olsa ama gaz mı bu kız fırt diye çıksın ehehKızlar merhaba bişey sormak isterim. Benim bızdık 10 dakika önceye kadar bı yukarı bı aşağı vurdu. 10 dakikadır resmen alt tarafa bastırıyor. Sanki az yürüsem açıp çıkacak gibisancı falan yok ama normal mi
Canim siz onu nerden anlıyorsunuz ben ultrason kağıdına bakıyorum üç ayrı tarih yazıyor birinde hep önde iki tane de değişiyor bazen aynı bazen geri kafam karistisenin de tüm ölçüler mi 1 hafta geriydi canım.
bende tüm ölçüler 6 gün geriyken baş çevresi 8 gün geri çıktı.
bakalım sakince bekliyoruz orantılı olarak gelişmeye devam etsin yeter :)
ah amiiin amin
Keşke zamanı gelince öyle çıksa. Resmen zonkluyo vurdukçaKız sen bilenem 21 olmuşsun yaklaşıyor yaklaşmakta olan bir ekim sabahı buraya doğuma gittim gelcem yazmak kısmet olsun giderayak trolleyecem sizi amin
Sanki vajina açılıp kapanıyo dimi o anda keşke dogurmak öle kolay olsa ama gaz mı bu kız fırt diye çıksın eheh
Amin inşallah canım seninkinin sebebi idrar torbası sarkması demiMaalesef banada ilk normal diyordu ama bu defa ilaç verdi insaallah vaktinde alırız kucagimiza
İşte sorun o bu haftalarda korkuyoruz ama zamanı gelince açılmak hiç kolay olmuyorKeşke zamanı gelince öyle çıksa. Resmen zonkluyo vurdukça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?