Haklısın insaallah yapabilirimsenin rahat olduğun kısım başka çocuk yok bir bakıyorum ev göçüyor odur.
Kimseden fayda yok valla bende en son kasım ayıydı büyük temizlik yaptım kapı dolap yine silmistim ama camlar o zamandan beri duruyor. Allah hepimizin yardımcısi olsun
Kız sen bilenem 21 olmuşsun yaklaşıyor yaklaşmakta olan bir ekim sabahı buraya doğuma gittim gelcem yazmak kısmet olsun giderayak trolleyecem sizi amin
Sanki vajina açılıp kapanıyo dimi o anda keşke dogurmak öle kolay olsa ama gaz mı bu kız fırt diye çıksın eheh
Ben bir ara seyi dusundum , hani bebegin sisi veya kakasi gelince belli ediyormus , goturup tuvalete yaptiriyormussun . onun ozel bir adi vardi hatirlayamadim ama onu mu acaba yapsam diye dusundum de , sonra dedim kim ugrasir
Amerikan bezi diyorlar ya annelerimizin bize kullandıgı nuşanba gibi birşeyin içine normal kumaştan bez yapıyorlardı benimde eşim ondan kullanalım diyor. baktık kaka yapacak tipe girdi rahat rahat yapsın diye altına sıvı geçirmez örtü alıp yatıralım yatağa yapsın diyor değişik teorileri var bu kocalarında tabii kendileri o saatte işte olacaklar
aklıma şey geldi.. eskiden öllük mü ne diyorlar toprak hazırlarlarmış kış için.. çocukları bezlemek yokmuş o toprapa yatırırlarmış.. pişik vs olmuyormuş bebeklerde.. ondan da diyebilirler adamlar bir müdürem vardı anlatmıştı kızına yapmış kadın yokluk zamanı diyor..
Aslında öyle neredeyse ortalama benim de sekiz gün var ayrıntılı ultrasonda oncekinde tam gününde çıkmıştı . Proteinli şeyler ye dedi canım . Önemli olan zaten bebeğin beyin gelişimi organ gelişimi iyi mi? Benim doktor her şeyi sorgulayan biri mesela bunu hiç önemsemiyor
Canim siz onu nerden anlıyorsunuz ben ultrason kağıdına bakıyorum üç ayrı tarih yazıyor birinde hep önde iki tane de değişiyor bazen aynı bazen geri kafam karisti
aynen ben de o sekilde düşünüyorum.
insanın kalbi içten içe büyüyecek mi diye pır pır ediyo endişeyle tabi de. işin doğrusunu az çok bilmek rahatlatıyor :)
cumartesi 50lik yapıldı yüksek çıkınca çarşamba 100lük yapıldı ama ben evde ölçüyorum yemeklerden bir saat sonra 110 120 130 çıkıyor şekerim yani normal sınırlarda yüklemede nasıl o kadar yüksek çıktı anlamış değilim dahiliye doktoruna gidince konuşacağım bu konuyu
cumartesi 50lik yapıldı yüksek çıkınca çarşamba 100lük yapıldı ama ben evde ölçüyorum yemeklerden bir saat sonra 110 120 130 çıkıyor şekerim yani normal sınırlarda yüklemede nasıl o kadar yüksek çıktı anlamış değilim dahiliye doktoruna gidince konuşacağım bu konuyu
Aslinda bu yuzden doktorlar yuklemeyi oneriyor. Sonucta yediklerinizden aldiginiz seker miktari her zaman degisiyor ama standart bir sekilde her gebeye 75 mg uygulandiginda herkesin vucudunun tepkisi ayri ayri ortaya cikmis oluyor. Yani 75 mg seker icip olcum yaptirmakla kahvalti yapip sonra olcum yapmak elmayla armutu kiyaslamak gibi bir sey. Standart olan sey yukleme yaptirmak cunku dr bilemez senin sekerin 100 ciktiginda vucuduna aslinda ne kadar seker girdigini.
aynen ben de o sekilde düşünüyorum.
insanın kalbi içten içe büyüyecek mi diye pır pır ediyo endişeyle tabi de. işin doğrusunu az çok bilmek rahatlatıyor :)
aklıma şey geldi.. eskiden öllük mü ne diyorlar toprak hazırlarlarmış kış için.. çocukları bezlemek yokmuş o toprapa yatırırlarmış.. pişik vs olmuyormuş bebeklerde.. ondan da diyebilirler adamlar bir müdürem vardı anlatmıştı kızına yapmış kadın yokluk zamanı diyor..