2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla bende de cocuk yok ama mutfak dolaplari aylardir bana bakiyor bende onlara kismet bir gun sileriz parmak izlerini
aminn kuzum
Doktorum tansiyondan dolayi 24. haftayi atlatsak cok iyiyiz diyordu, cok sukur ben iyi gidiyorum , ekim i gorurum diye dusunuyorum

aklıma şey geldi.. eskiden öllük mü ne diyorlar toprak hazırlarlarmış kış için.. çocukları bezlemek yokmuş o toprapa yatırırlarmış.. pişik vs olmuyormuş bebeklerde.. ondan da diyebilirler adamlar bir müdürem vardı anlatmıştı kızına yapmış kadın yokluk zamanı diyor..

Haklısın vallahi tedbirleri artırmak gerek. Teşekkür ederim ilgilendiğin için, hiçbir sorumu yanıtsız bırakmıyosun canım Allah razı olsun.
ne demek.
ama daha cok takip edin peşpeşe aynı seyler soruluyor hep
aynen ultrasonda filan da hiçbir kötü bulguya rastlanmadı şükür.
inşallah sağlıcakla gelişimleri devam eder yavruların.

Canim siz onu nerden anlıyorsunuz ben ultrason kağıdına bakıyorum üç ayrı tarih yazıyor birinde hep önde iki tane de değişiyor bazen aynı bazen geri kafam karisti
ga bpd gibi seyler yazıyor ya hani. anlamlarına internetten bakabilirsin canım. hangisi hangi anlama geliyo öyle bakıyorum ben de.
Oyy çok şüküür sıradaki hedef 7. Ayıı tamamlamak
inşşşaaaaalllaahhh

aynen ultrasonda filan da hiçbir kötü bulguya rastlanmadı şükür.
inşallah sağlıcakla gelişimleri devam eder yavruların
Önemli olan o zaten canım hiç kafanı takma birde bu cihazlar o kadar hassas eminim olcmuyor . Doktorun ölçümü de 1 mm oynasa kaç gün fark eder .

Önemli olan o zaten canım hiç kafanı takma birde bu cihazlar o kadar hassas eminim olcmuyor . Doktorun ölçümü de 1 mm oynasa kaç gün fark eder .
aynen ben de o sekilde düşünüyorum.
insanın kalbi içten içe büyüyecek mi diye pır pır ediyo endişeyle tabi de. işin doğrusunu az çok bilmek rahatlatıyor :)

Geçmiş olsun bendede ilk yuklemede şekerim çok yüksek çıktı şimdi ikinci yükleme yapilcak acaba sizin kaç gün arayla yapıldı
cumartesi 50lik yapıldı yüksek çıkınca çarşamba 100lük yapıldı ama ben evde ölçüyorum yemeklerden bir saat sonra 110 120 130 çıkıyor şekerim yani normal sınırlarda yüklemede nasıl o kadar yüksek çıktı anlamış değilim dahiliye doktoruna gidince konuşacağım bu konuyu

Ben de haftaya gidicem goruscez dahiliyeyle inşallah yolunda gider hersey

Aslinda bu yuzden doktorlar yuklemeyi oneriyor. Sonucta yediklerinizden aldiginiz seker miktari her zaman degisiyor ama standart bir sekilde her gebeye 75 mg uygulandiginda herkesin vucudunun tepkisi ayri ayri ortaya cikmis oluyor. Yani 75 mg seker icip olcum yaptirmakla kahvalti yapip sonra olcum yapmak elmayla armutu kiyaslamak gibi bir sey. Standart olan sey yukleme yaptirmak cunku dr bilemez senin sekerin 100 ciktiginda vucuduna aslinda ne kadar seker girdigini.

Bu arada eylulde dogurmaktan bahsetmissiniz 38 de dogsalar ne guzel olur ise donmeden 2 hafta daha bebekle kalabiliriz boylece

Ayy biz bezden devam edeliimm fantaziye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…