2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay bayılıcam ahahahajjak ben bu lafı kullanırım eğer öyle bir şey yaparsa.Ya da şey deriz, bez değiştirirken fışkırtırsa, ağzımıza yüzümüze de mıçtın zamanında.

Kutluuu olsuuun

-Sunshine yani 7. Aydan gün almanın ilk günü diyorsun dimii? Çünkü ben 6.5 ayımı yeni tamamlandım bu sabah diye hesap ettim
eveet bugün 181. günümüz
dolu dolu bi 6 ayı bitirdik şükürler olsun.
sana da kocaman maşallah
Ya o çok tehlikeli, verilmiş sadakası varmış eşinin.
Artık herşeyiyle kabul küçük kuşlar sağsalim mıçsınlar da paramıza paramıza :)
evet öyleymiş. neler yaşandı bilmiyorum malum kv ile uzağız. allah korusun hepimizi :)
yapsınlar valla yapmamalarından iyidir
Benim de takvime göre 7. ayımın ilk günü bugünnn
Başım kel değil benim banane
yaa sen öyle diyorsaaaan neden olmasın
Ay bayılıcam ahahahajjak ben bu lafı kullanırım eğer öyle bir şey yaparsa.Ya da şey deriz, bez değiştirirken fışkırtırsa, ağzımıza yüzümüze de mıçtın zamanında.
İnşallah diğeri gibi olmaz da, ağzımıza yüzümüze kısmına ben kesinlikle hazırım

Ay olmaz inşallah minnoşum. İçerde çok beklemezse vakti geçmezse olmuyor diye biliyorum, arkadaşım vajinal doğum için bekliyordu, 40 hafta bitiminde kakasını yaptı içeri minnak, hemen sezaryene aldılar.

Eklemeyi tam bilmiyorum yaptım birseyler

yaa heycanlancaz çünküü annesinin bir tanesiii kakasını yapmışta rahatlaşmış mı diye seve seve bezini açcaaz

Sabah şeker yükleme testine gittim. Doktor 8 saat açlıkla gel demişti su içebilirsin demişti. Aç gittim suda içmedim. İlk kan alındı. hemşire 10 dk içinde bu içeceği bitirmeye çalış dedi. Bittikten 1 saat sonra tekrar kan ver dedi. İkinci kandan 1 saat sonra tekrar kan verilecek dedi. Beklerken bir şey yeme az su içebilirsin dedi ama su dahi içmedim. Elmalı asitli bir içecekti 75lik şeker yükleme testi yapıldı. İçerken zorlanmadım bitirdim hemen. Acıkmadım susamadım çok şükür rahattı. Bulantıda yapmadı. Çıkan sonuç beni şaşırttı.
Glukoz açlık 86
Glukoz 60dk 95
Glukoz 120dk 107
Bi anormallik var gibi. 60dknın 120den daha yüksek olması gerekmiyor muydu? Doktorla öğleden sonra görüşeceğim bakalım ne diyecek.

selam kızlar 24+0 da 25+2 çıkan karın çevresi ölçümümüz bu gün 24+6 kontrolde 24+3 çıkmış aynı doktor aynı ultrason cihazı. bebeğin pozisyonundan falan kaynaklıdır herhalde değil mi

bugün bizim için büyük gün.

Bugün 7. ayımızın ilk günü.
Kutlu olsun
kahvecibaby , @Eymen58em , @inciitanesi P pembesakayik
Evveeeeetttt çok şükür dün gibi sürecin başladığı 3. trimester a adımımızı attık Elhamdülillah Allah kalan 3 ayımızı da sağlıkla geçirmeyi nasip etsin.. bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
Yeni doğum yapan arkadaşıma sormuştum, bezi açınca suratına işedi mi diye, ohoo kaka bile fışkırttı demişti.

Sırıta sırıta açmamak lazım bezi, ağzımıza da şeyapmasın yani.
Ayy yarıldım resmen gülmekten gülerken karnımın hareketi de cabası oğlumun üzerime çiş yapmışlığı var fışkırttığı özellikle banyo yaptırdıktan sonra anacaaazım da çok nasiplendi bundan kaka olmadı yaa..
Ay olmaz inşallah minnoşum. İçerde çok beklemezse vakti geçmezse olmuyor diye biliyorum, arkadaşım vajinal doğum için bekliyordu, 40 hafta bitiminde kakasını yaptı içeri minnak, hemen sezaryene aldılar.
39+3te doğum yaptım.. sancı açılma vs bekleme sürecinde yapmış oğlum hemen çocuk doktoru 2 kadın doğum uzmanı 1 ebe 1 hasta bakıcı içeri doluştu 10dk da doğum gerçekleşti Allah'tan yutmamıştı o sıkıntı oluyormuş küvezde kalma zatürre gibi.. Allah korusun yaa..

İlk zamanlar bırakacağım benim de anacığım nasiplensin. Kıyamadım düşününce, bence babası nasiplensin ohh.

Allah korumuş bebeğim çok şükür, arkadaşımın bebeği yutmuş o yüzden hastanede kaldı bebeği bir müddet, Allahım esirgesin.

evet öyleymiş. neler yaşandı bilmiyorum malum kv ile uzağız. allah korusun hepimizi :)
yapsınlar valla yapmamalarından iyidir

Yazık kadına be Allah hepimizi korusun amin gerçekten.

aa sen öyle diyorsaaaan neden olmasın
Evet :) Ama sırf reglim 31 gün sürüyor diye bu program benim doğum tarihini ne zamana attı :)
Kesin ben de eylülde doğurcam bak gör :)

selam kızlar 24+0 da 25+2 çıkan karın çevresi ölçümümüz bu gün 24+6 kontrolde 24+3 çıkmış aynı doktor aynı ultrason cihazı. bebeğin pozisyonundan falan kaynaklıdır herhalde değil mi

Ya doktorumuz anormallik görmüyorsa bence çokta takılmamak gerekiyor. Ölçümler dediğiniz gibi net ölçüm yapamamıstır 1 mm bile oynatsa arada gün farkı çıkıyor hele bide kocaman oldular artık net ölçüm imkansız hale geliyor

evet evet komik geldi bana da bebeğin pozisyonuna göre oynuyor ölçümler çok şükür bir sıkıntı yok

Allah esirgesin Bebiş hastanede de kalmış demişsin.

Dualarımızı hep tam etmeliyiz sanırım vakitlice, sağlıklıca, kolaylıkla, her şeyin normal seyrinde ilerlediği şekliyle, strese sıkıntıya sokmadan 37 ve sonrası haftalarda gelsinler inşallah, kakalarını da tutsunlar tabi

Ben çok şaşırdım çıktınız mı doktorunuzdan? Yorumu nedir?
Bak bu yazdığın çok önemli aslında.
Yok ileri geri çıktı muhabbetine çok takılıyorduk özellikle başlarda.
Hiç anlamı yok
Pozisyonu kaynaklı olmuştur muhtemelen
amin inşallah hep birlikte

Yazık kadına be Allah hepimizi korusun amin gerçekten.

Evet :) Ama sırf reglim 31 gün sürüyor diye bu program benim doğum tarihini ne zamana attı :)
Kesin ben de eylülde doğurcam bak gör :)
Ben senle aynı gün doğurcam gibi geliyo bazen

evet kesinlikle 5 gün önce 23+0 çıkan FL ölçümü bugün 24+4 çıktı mesela demek ki 1 hafta kadar fark olunca takılmamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…