2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çıktım fakat hala görüşemedim yarın arayacağım. İnşallah kötü bir şey yoktur

Bebek eşyaları gelmiş mavişim, nevresim takımı, babynest, mama sandalyesi falan.

Bana hiç güveni yok ya, gaza geldim şimdi.
Bana kalanlar küvete takılan zımbırtı neydi hatirlamadim birde biberon temizlemek için fırça aldım nevresim takimlarim duruyor zaten :))

Bana kalanlar küvete takılan zımbırtı neydi hatirlamadim birde biberon temizlemek için fırça aldım nevresim takimlarim duruyor zaten :))
File mi? Bende daha banyo seti falan da yok.

İşte bu yüzden ikinci bebede daha rahat olurum diye seviniyorum.

Çok şükür ki iyiler şimdi.

Amin çiçeğim gayet detaylı güzel bir dua oldu amiiiiiinnnn, inşallah.

Çok şükür çok şükür.. Şifa versin yavruya da Rabbim şimdi iyiler demişsin.. Alalh korusun hepsini
File mi? Bende daha banyo seti falan da yok.

İşte bu yüzden ikinci bebede daha rahat olurum diye seviniyorum.
Ben ilkinde almamıştım. doğumum annemin yanında oldu 4 aylık olana kadar beraberdik orda da eski usul leğende yıkadı kadın (ben 1 ay sadece emzirdim çocuğu geri kalan herşeyi annem yaptı bana da baktı çocuğa da ahhh ahhhh anaların hakkı ödenmez gerçekten duygulandım şimdi ) .. şimdi bi tek onu alcam sanırım yoksa tek yapamam ee anneminde yaşı gidiyor onada kolaylık olması lazım tabi bana da belki bi daha lazım olur belli mi olur

Pazartesi günü randevu aldım bende bakalım bir gidelim paşa beyler nasıl olmuş bence büyüyor çünkü karnım büyüyor az aç kaldım bugün hemen başım ağrımaya başladı yedim uzandım bakalım

Ee sen de onun evladısın kızucuğuna bakmış ki prensesi dinlensin toparlansın, Zaten duygusalım ağlayacağım işte.

Oo üçüncünün habercisi mi bu sözleer? Şimdiden yeşil ışık yakılmış, hadi hayırlısıııı.

canim sen bir doktorunla gorusene kadar sabah aksam bir tansiyon kontrolu yapsana , protein cok asiri yuksek degil , biraz gebelikte idrar da protein kacagi olur zaten ama genede önlem olsun sabah aksam bir olc tansiyonu . Bazen yuksek tnsiyonda idrar kacagina neden olabilir diye. elinde veri olmus doktora gidene kadar

Aynen öyle.. Oğlumu giydirirken severken kuzumun kuzusu derdi çok hoşuma giderdi

Hayırlısı tabi olursa yok demeyiz olmasa da sıkıntı yok.. önce sağlıkla kucağımıza alalım da karnımızdakini gerisi nasip

Ay kızlar bugün carşıya cıktık odasına perde halı falan bakalım diye fiyatlar ucmus bi halı begeniyorum 2 bin tl
Sıcakta yürü yürü pertim cıktı artık uzun süre yürüyüsler yoruyor ağrıma gidiyor bu durum son ayda nolucaz merak ediyorum

Allahım ciğerim sökülür benim, şimdiden duygulanıyorum onları yan yana hayal ettiğimde.

Amin minnoş, inşallah.

Kesin ihtiyaç ise alsaydın bekletmeden
Asgariye zam geldi yansır etiketlere hemen

Birbasak ayy keske bende annemlere soyleseydimde gidip alsalardi nevresim neyse bir dahakine gene paylasirsaniz gonderirim anami
Kuzum vardır annem öğlenden sonra gitmiş hala varmış bi şeyler. Silikon Mama önlüğü almış bizimki de
Evlerine yakınsa uğrasınlar bir kalıyor bazı şubelerde

Bebito belki vardır hala, ben hiç takip etmezdim bu nevresimler için takipte kalacağım, çok beğendim. Haber veririm sana da.
sagol kuzum
simdi misafirlikteler de yarin sabah bir baktiririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…