2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Alıcam zaten cok guzel halılar var daha da zam gelmeden almam lazm

Aklıma birşey geliyo ama saçma olabilir. Acaba kanı alan laborant saat barkodlarını yanlış yapıştırmış olabilir mi? Yani birinci saatinkini ikinciye, ikinci saatinkini birinciye. Çünkü benim elime de tüm barkodları birden verdiler. Saati geldikçe aldılar. Ne bileyim aklıma o ihtimal geldi birden

Onu bende düşündüm ama her seferinde o an yeniden bilgisayardan barkod çıkardı ve en son kan verdiğimde ekranda sadece 120 dk glukoz ölçüm yazıyordu. 60dk olan yapıldığı için o ekrandan gitmişti. Çok ilginç bende bilemedim yarın doktoru arayacağım. İnşallah testi tekrar yaptırmazlar.

Birde ben MedicalPark ın uygulamasından anlık takip ediyordum sonuç çıktı mı diye. 120dklık kanı vermeden önce sistemde 60dklık ölçüm sonuç sayfası düşmüştü ama sonuç yazmıyordu.

Bilmiyordum ne olduğunu aslında genelde düşük çıkıyordu canım tansiyonum ama olmadı olcerim tabi salı günü gidecegim büyük ihtimal diğer değerlerde düşük cikinca insanın içi rahat etmiyor gidene kadar. Teşekkürler canim :)

Birde ben MedicalPark ın uygulamasından anlık takip ediyordum sonuç çıktı mı diye. 120dklık kanı vermeden önce sistemde 60dklık ölçüm sonuç sayfası düşmüştü ama sonuç yazmıyordu.
Hay Allah inşallah tekrarlatmazlar çünkü iğrenç bişey bende iki gün önce yaptırdım. Benim sonuçlarım da yüksek çıktı doktorum görmedi henüz.Ama senin sonuçlara doktorun ne yorum yapacak en az kendiminki kadar merak ettim bakalım ne diyecek. Rabbim yardımcımız olsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlatlarımızı vakitlice kucağımıza almayı nasip etsin

Her gün, sabah 4 çişinden sonra uyuyamıyorum, güne çok erken başlamak beni allak bullak ediyor. Neyse günaydın diyecektim bebeklerim.
Ben de 4 buçuk uyanışının ardından döne döne 5 buçukta zor uyudum 8 de bi daha kalktım uykusuzluğa alışıyoruz başağım

Ben de 4 buçuk uyanışının ardından döne döne 5 buçukta zor uyudum 8 de bi daha kalktım uykusuzluğa alışıyoruz başağım
Zaten gece yarısından sonra uyuyorum, ben buna uyku diyemem. Bayağı antrenmanlı olacağız vakti geldiğinde, iyi bari teselli buldum.

Zaten gece yarısından sonra uyuyorum, ben buna uyku diyemem. Bayağı antrenmanlı olacağız vakti geldiğinde, iyi bari teselli buldum.
Of aynı ya ben de dün yürüyüşe çıkamadım hiç. Yorgun ve uykusuzdum zaten gecesinden.
Dün Minik sancılar da eşlik edince eksik kalan şey belli dedim.
Şimdi eşimi yollayıp sitede turlamaya başladım biraz gazım çıksın bebek gibi ahhshsb belki gece azcık düzgün uyurum

Yaa hahahaah Yerim kız seni, çen gazın çıkınca yahat mı uyuyoyysun agu gugu.

Yaa hahahaah Yerim kız seni, çen gazın çıkınca yahat mı uyuyoyysun agu gugu.
Of uykum da geldi biliyo musun hava aşırı sıcak. Güneşi yedim sırtıma popoma doğru mayıştım 20 dk da yoruldum ateş bastı eve geldim. Kompostomu içip uyurum belki
Ya başağım bu sıcakta şort giysem sorun yok ama ayaklarımı çorap kesmiyor dümdüz patik giyiyorum. Bi kurtulamadım patiklerden
Allah yardımcımız olsun anası babası gaza çok müsait. bebem ne olcak kim bilir

Yakın olaydık takılır birer kahve içeridik ah ah

Aradım doktoru. Hiç bir sıkıntı yok normal çıkmış dedi. Babam şeker hastası o nedenle çıkar diye korkuyordum. Çok şükür sıkıntısız bitti. Bir akrabam var doktor ona atacağım sonucu bakalım o ne diyecek. Senin sonuçlarında bence 1.saat biraz yüksek o kadar. Onun için insülin verilmez zaten. Doğuma kadar dikkat edersin az kaldı yarıyı geçtik.

Ohh şifa olsun iç de uyu bebekler gibi.
Ya ben dee, şortla geziyorum ama ayakta ya çorap ya patik.

Zaten çok fena ateş basıyor ben normalde çok üşürüm, yaz akşamları bile üşürdüm, şimdi yanıyoruum.

Amin minnoşum, öyle deme belki tam tersi gazsız sakin bir bebek olur.

Keşkee, yakın olmayı bırak bir gün yan yana gelebilecek miyiz acaba?

Ben de çok üşüyordum önceden. Şimdi yanıyorum 1 hafta kadar önce geldi bana bu güncelleme afakanlar basıyor vantilatör çalışıyor ama bana mısın demiyor. Hissetmiyorum bile

İnşallah gazsız olurlar allahım cok çekmeyiz inşallah

Geliriz be, arada internette Adana sofraları görüyorum. Belki midemizin derdine yola düşüp geliriz biz yaparız tam bizlik hareket o zaman bi kahve içeriz işte bebelerle

Gebelikte yaz aylarına neden öcü muamelesi yapıldığını daha net anlamış olduk.

Siz gelirsiniz de biz göçebeyiz bebito unuttun mu? Neyse sen orda kalıcıysan biz de orayı yazarız artık ne yapalım.

Bebelerle içilen kahve de soğuk kahve olur kanımca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…