2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay aynen yaaa ne hamileyken ne de lohusayken bu yaz sıcakları çekilmez

Unutur muyum unutmadım tabi ki biz şimdilik duruyoruz ama hiçbir şey belli değil sen Marmara sınırlarına giriş yap, herhalde görüşürüz biz bi şekilde

Kahveyi senle içeceksek soğuk da içerim ben anacım

İkinciyi düşünürsek mevsimleri de baz alacağımız kesin artık. Allah kısmet ederse tabii.

Doğudan sonra ege diye düşünmüştük, sanki nereyi istersek orası gelecekmiş gibi.

Ya bak şimdiii. sırıta sırıta yazdırtıyorsun bana, adam yanlış anlayacak.

Ege olur Ege iyi fikir. Biz de Ege’ye sıcak bakıyoruz

Enişteye ortayı açtım İşte, vursun gol olsun

Yaşasınn nevresim kardeşliğiii.

Ne demek nerden çıkmııış, nevresim takımı olmasın mı bebelerimizin? Çok tatlış bir şey minnoşum, sevindim bulabilmenize.

Yırtarken de sana bakıp sırıtacak.

bazen bana da öyle geliyor beşik kertmesi yaparız hemen
Eşimden gizli yapmamız lazım ama. Arada damat da büyümüş diye bahsedip şakasını yapıyorum ters ters bakışıyoruz çünkü

Yaaaa o kitaplardan ben de istiyorum bisssürü ama gidemedim
eşimi işliyorum şöyle faydalı böyle faydalı diye

O zaman bir gün Ege’de…

Hemen gözlerim doluyor diye sesini de çıkaramaz.
Ahhh umarım
Öpücüklere boğsun diye dedim, ben yumuşatmışım son dokunuş enişteden olsun

Öpücüklere boğmak rutinimiz ki zaten.
Az da sen boğ, sıkıldım bu adamdan.

Merhabalar
Ayni durumu gorunce sormak istedim. Bende klomenle hamile kaldim. Ama.catlama iğnesi olmadim. Usg de 6 gun geç cikiyor. Halbuki olduğu zamani biliyorum. Birazda kaygilandim bu durumdan. Sizinde ilk haftalarda ihtibaren mi 1 hafta kucuk cikti

Bende ilk haftalar biraz geç göründü üç dört gün küçük çıkıyordu çoğu zaman canım

Kızlar bu arada iki gündür baş dönmesi yaşıyorum sizde yaşıyor musunuz

Hanımlar bugün göbek şov günüydü ya
Ben dahil herkes unuttu sanırım
Aslında ben unutmadım ama hala yapamadım şu yüklemeyi. Fotoğraf eklemem yere tıkladığımda fotoğraf çek veya fotoğraf yükle diye bişey çıkmadı. PC den de yapamadım pes ettim. Kadınlar kulübü nün güncellemesi falan mı var acaba. Eskisini falan mı kullanıyorum. Çıldırıciiiimmmm

uygulamayı kullanmıyorum ama tarayıcıdan giriş yaparak da yükleyebilirsin aslında :)
dosya ekleye tıklayınca geliyo hemen belki uygulamada sorun vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…