Parmaktan mi ? Seker aleti var bizde onla olcsem kendim saglık ocagina gitmege gerek var mi ki
ahah bizde de durum ayni, birsey extra dan istedigim de , kizimiz istiyor demi diyorbana bunlarla gel yaaaabendensin anacım eşim artık dalga geçerek kızımızın canı istiyo alalım diyo ahhahaha
bizde bizdeİşte benim minnoşum ya, nasıl rahatladım.O şımartacak kişiyi uzakta aramamak lazım, babasıyla çok papaz oluruz bu konuda kesin.
Ben daha almadim ama sirt cantasi alacagim. daha kolay oluyor diyor butun bebekli arkadaslarim.Kızlar çanta alan oldumu aranızda? Yada aklında almayı düşündüğü model olanAşırı kararsız kaldım ama fiyatlar daha fazla uçmadan aradan da çıkartmak istiyorum.
sen smdi haziran anneleri mayis annelerine fln sorup bu sorunu cozersinbaya faydalı bi sohbet oldu bi arpa boyu yol alamadık
Neyse henüz başka satın alan da yok sanırım
Kesinlikle ama olsunbaya faydalı bi sohbet oldu bi arpa boyu yol alamadık
Evet hoşmuş fiyatıda hoşBen bunu beğendim ama çok paaalı
Bahanem var bir kere benim.Allah eşinin yardımcısı olsunadam getirse dert getirmese dert hahahaha
Benimki hiç karışmıyor, arada sadece düzgün ye, yumurta yedin mi filan diye soruyor
Sen arada tara kendini bi dene bakalım yağ kullanıyorsun zaten
Almadım seçemiyorum beğendiklerim çok paaaalı
Günaydın canım benim büyük kız öyleydi hatta doktor kiraz ve karpuzu yasaklayıp multivitamini 2 günde bire düşürmüştü. Doğduktan sonra da başı büyüktü farkediliyordu ama büyüdükçe normalleşti tabi, 22 aylık şimdi. Ben de normal doğum yaptım güzel bir doğumdu hatta, hiç korkma senKızlaaar selamBenim oğlan bi tık iri sanırım ya kafa ölçümü biraz büyük çıktı ama doktor hiç sorun değil sakın takılma bu duruma falan dedi var mı böyle bir durum yaşayan? Normal doğum düşünüyorum ona canım sıkıldı biraz. Ölçümleri koydum anlayan biri varsa bakabilir mi yüzünüde göstermedi bizim oğlan zaten
Ben aldım ama ona da zam gelmiş bilebaya faydalı bi sohbet oldu bi arpa boyu yol alamadık
Ablamında oglu buyuktu 2 hafta önden gidiyordu kafası büyüktü normal dogurdu :) kesik olmus ama normal dogabilir bu tamamen anneyle alakalı bi durum bizim o anki açilma durumumuz dayanma gücümüz vs insallah normal dogurabiliriz ama korkma yani hicKızlaaar selamBenim oğlan bi tık iri sanırım ya kafa ölçümü biraz büyük çıktı ama doktor hiç sorun değil sakın takılma bu duruma falan dedi var mı böyle bir durum yaşayan? Normal doğum düşünüyorum ona canım sıkıldı biraz. Ölçümleri koydum anlayan biri varsa bakabilir mi yüzünüde göstermedi bizim oğlan zaten
Merhaba. Benzer bir durum ben de yaşadım. Ayrıntılı ultrasonda doktor koroid pleksus kisti gördü bebeğimde. Hafif düzeyde bağırsakta parlama varmış. Genetik test tavsiye etti. Siz yaptırdınız mı?Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım hep üstten takip ettim.
Malum taşınma işlerim vardı daha yeni bitti sayılır hala taşınamadık 2-3 güne hallolacak inşallah
Bu aralar taşınma stresinden yorgunluktan bıkmışken tam taşınma bitince rahatlayıp ailemin yanına gideceğim derken annemin zatürre olup hastanede yatırdıklarını öğrendim durumu ciddiydi oksijenle rahat nefes alabiliyordu çok şükür bugün durumu iyiye gitmeye başladı tam çok Şükür rahatladım derken detaylı ultrasona girdim.
Doktor baktı baktı tek kelime etmedi sinir oldum sözde perinatoloji uzmanı ayrıntılı bakıp anlatsın diye gittik neyse. İşte bittiği zaman söylicem dedi ama anormal bişey görmedim şu ana kadar dedi meyve suyu içip biraz dolaşıp gel tekrar bakalım dedi neyse gittik sonra geri geldik baktı bitirdi ultrasonu. Daha girer girmez zaten sormuştu ikili üçlü tarama yaptınız mı diye bizde hayır dedik. Neyse işte baktığım kadarıyla dedi 2 sorun görünüyor elimizde yüzde kaç riskli olduğunu bilmediğimiz tarama testleri yok bir de plesentadan bebeği besleyen 3 damar olması gerekirken sende 2 tane var dedi bu da ileriki haftalarda gelişim geriliği yaratabilir bir de genetik hastaalık riskini arttırabilir filan ben orda koptum zaten haftaya tekrar gel bakalım dedi kendi doktoruma attım sonucu cevap vermedi daha. Şu ana kadar hep günüyle uyumlu gitti bi sorun görmedi beni takip eden doktorum. Bugünde günüyle uyumlu çıktı 20+6da 373 gram 24 cm çıktı.
Bu 3 damarın 2 damar olması dışında da bi sıkıntı göremedim dedi herşey normal sadece bu sıkıntılı dedi haftaya tekrar bakıcam dedi. 3 damar olup gelişim geriliği olan da var 2 damar olup gelişimi düzgün gününde olan da var dedi kafamı allak bullak edip gönderdi genetik test yaptırmak istiyorum muhtemelen doktor da ister ya da amniyosentez eşim yaptırmayalım diyor içini ferah tut bi sıkıntı yoktur diyor napıcam bilmiyorum. Bana dua etmenizi istiyorum içime sıkıntı soktu bu doktor gitmeseydim diyorum keşke ne güzel kafam rahattı hareketlerini hissediyordum normal rutin kontrolümü yapıp gelsem günüyle uyumlu çıkacak mutlu olacaktım şimdi bu kadar yorgunluk ve sıkıntının üstüne 1 hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Sırf bu stresi yaşamamak için ikili üçlü tarama yaptırmadım detaylı ultrasonda yüzünü görüp mutlu olacaktım eliyle yüzünü kapattı göstermedi bile
İnşallah kuzum yaAblamında oglu buyuktu 2 hafta önden gidiyordu kafası büyüktü normal dogurdu :) kesik olmus ama normal dogabilir bu tamamen anneyle alakalı bi durum bizim o anki açilma durumumuz dayanma gücümüz vs insallah normal dogurabiliriz ama korkma yani hic
Teşekkür ederimGünaydın canım benim büyük kız öyleydi hatta doktor kiraz ve karpuzu yasaklayıp multivitamini 2 günde bire düşürmüştü. Doğduktan sonra da başı büyüktü farkediliyordu ama büyüdükçe normalleşti tabi, 22 aylık şimdi. Ben de normal doğum yaptım güzel bir doğumdu hatta, hiç korkma sen
Ayyyy çok paaalı güzel amaBen bunu beğendim ama çok paaalı
Okumaya Yetişemiyorum artıkahah bizde de durum ayni, birsey extra dan istedigim de , kizimiz istiyor demi diyor
bizde bizdebide dedesi nenesi de yaninda olucak benim , aboov
Ben daha almadim ama sirt cantasi alacagim. daha kolay oluyor diyor butun bebekli arkadaslarim.
sen smdi haziran anneleri mayis annelerine fln sorup bu sorunu cozersin
İşte bu ok zehirli bunu atmayın yaaaaYoutube de gezerken karsima cikan video ya bakin
Kesinlikle ama olsunlohusa takımı ve çanta önerilerine her zaman açığım yinede
Dene kuzum dene.bizle de paylaş sonuçlarıBahanem var bir kere benim.
Şöyle yorumları iyi bir tane bulup getirteyim bakalım minnoşum.
Ay tip olarak çok hoş ama bu fiyatlar can acıtıcı.Ben aldım ama ona da zam gelmiş bileçok hafif bi çanta ön kısmında termos alanı filan var birde hem sırt çantası hemde öteki türlü kullanımıda var
Evet ne yazık ki kalmadı gerçektenAyyyy çok paaalı güzel ama
Okumaya Yetişemiyorum artıkyok kız ben onlara sormuyorum, benim akıl aldıklarım genelde Aralık anaları
İşte bu ok zehirli bunu atmayın yaaaa
lohusa takımı almayacağım ben
Dene kuzum dene.bizle de paylaş sonuçlarıbizim için umut kalmamış olabilir ama senin için hala umut var bence
Ay tip olarak çok hoş ama bu fiyatlar can acıtıcı.güzel olan ucuz hiçbir şey kalmadııı
Cümledeki umutsuzluğa bak.Dene kuzum dene.bizle de paylaş sonuçlarıbizim için umut kalmamış olabilir ama senin için hala umut var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?