2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bana bunlarla gel yaaaa bendensin anacım eşim artık dalga geçerek kızımızın canı istiyo alalım diyo ahhahaha
ahah bizde de durum ayni, birsey extra dan istedigim de , kizimiz istiyor demi diyor
İşte benim minnoşum ya, nasıl rahatladım. O şımartacak kişiyi uzakta aramamak lazım, babasıyla çok papaz oluruz bu konuda kesin.
bizde bizde bide dedesi nenesi de yaninda olucak benim , aboov
Kızlar çanta alan oldumu aranızda? Yada aklında almayı düşündüğü model olan Aşırı kararsız kaldım ama fiyatlar daha fazla uçmadan aradan da çıkartmak istiyorum.
Ben daha almadim ama sirt cantasi alacagim. daha kolay oluyor diyor butun bebekli arkadaslarim.
baya faydalı bi sohbet oldu bi arpa boyu yol alamadık
Neyse henüz başka satın alan da yok sanırım
sen smdi haziran anneleri mayis annelerine fln sorup bu sorunu cozersin

Kızlaaar selam Benim oğlan bi tık iri sanırım ya kafa ölçümü biraz büyük çıktı ama doktor hiç sorun değil sakın takılma bu duruma falan dedi var mı böyle bir durum yaşayan? Normal doğum düşünüyorum ona canım sıkıldı biraz. Ölçümleri koydum anlayan biri varsa bakabilir mi yüzünüde göstermedi bizim oğlan zaten

Eklentiler

• image.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 98
  • image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 114
Bahanem var bir kere benim.

Şöyle yorumları iyi bir tane bulup getirteyim bakalım minnoşum.

Günaydın canım benim büyük kız öyleydi hatta doktor kiraz ve karpuzu yasaklayıp multivitamini 2 günde bire düşürmüştü. Doğduktan sonra da başı büyüktü farkediliyordu ama büyüdükçe normalleşti tabi, 22 aylık şimdi. Ben de normal doğum yaptım güzel bir doğumdu hatta, hiç korkma sen

baya faydalı bi sohbet oldu bi arpa boyu yol alamadık
Neyse henüz başka satın alan da yok sanırım
Ben aldım ama ona da zam gelmiş bile çok hafif bi çanta ön kısmında termos alanı filan var birde hem sırt çantası hemde öteki türlü kullanımıda var

Eklentiler

• B60DFBC4-18BA-44FD-977E-B9082E059F88.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 114
Ablamında oglu buyuktu 2 hafta önden gidiyordu kafası büyüktü normal dogurdu :) kesik olmus ama normal dogabilir bu tamamen anneyle alakalı bi durum bizim o anki açilma durumumuz dayanma gücümüz vs insallah normal dogurabiliriz ama korkma yani hic

Merhaba. Benzer bir durum ben de yaşadım. Ayrıntılı ultrasonda doktor koroid pleksus kisti gördü bebeğimde. Hafif düzeyde bağırsakta parlama varmış. Genetik test tavsiye etti. Siz yaptırdınız mı?

İnşallah kuzum ya

Teşekkür ederim içime su serptin Hepimizin doğumu insallah sağlıklı ve kolay olur

Sevgili anneler dün 18+6da ayrıntılı ultrasona girdim. Bu zamana kadar gebeliğimde hiçbir problem yaşamamıştım. Dün doktor bebeğin beyninin iki tarafında pleksus kisti gördüğünü söyledi. Ayrıca çok hafif düzeyde (grade 1) bağırsakta parlama gördüğünü söyledi. Daha önce rahim içinde kanamam olmuş. Patlamayı bu kanamayı yutmaya bağladı. Ama yine de genetik test tavsiye etti. Diğer bütün her şey normal. Ense kalınlığı, burun, iç organlar... Dün genetik test verdim. 10 iş gününde çıkacakmış. Çok endişeliyim. Bu durumu yaşayan var mı aranızda???

Ben bunu beğendim ama çok paaalı
Ayyyy çok paaalı güzel ama
Okumaya Yetişemiyorum artık yok kız ben onlara sormuyorum, benim akıl aldıklarım genelde Aralık anaları
Youtube de gezerken karsima cikan video ya bakin

İşte bu ok zehirli bunu atmayın yaaaa
Kesinlikle ama olsun lohusa takımı ve çanta önerilerine her zaman açığım yinede
lohusa takımı almayacağım ben
Bahanem var bir kere benim.

Şöyle yorumları iyi bir tane bulup getirteyim bakalım minnoşum.
Dene kuzum dene.bizle de paylaş sonuçları bizim için umut kalmamış olabilir ama senin için hala umut var bence
Ben aldım ama ona da zam gelmiş bile çok hafif bi çanta ön kısmında termos alanı filan var birde hem sırt çantası hemde öteki türlü kullanımıda var
Ay tip olarak çok hoş ama bu fiyatlar can acıtıcı. güzel olan ucuz hiçbir şey kalmadııı

Günaydın kızlar, benim de bu sabah çok minik bir kanamam oldu. Daha önce hiç olmamıştı, doktora yazdım cevap bekliyorum. Başına gelen var mı hiç, tehlikeli midir acaba?

Evet ne yazık ki kalmadı gerçekten Az önce şu modelini gördüm indirimde 400 e düşmüş tabi ki kalmamış ama ara ara bakın stok ekliyorlar. :)

Eklentiler

• Screenshot_1.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…