Ya seni yeriim, Dipsy misin seeen?
Ayy benimde 13 temmuz hem kontrol hem yükleme yapıcaz sanırım13 temmuz benimde kontrolüm şafak sayiyoruz yine
Canım bu aralar düzensiz hareketler normalmiş ilerleyen dönemlerde reflekslerini tanıdıkça düzenli hareketlere başlıyorlarmışBu arada minnoşlarım ya benim bebik iki gündür daha az hareket ediyor tedirgin oluyorum bir sonraki hareketine kadar
Kızlar selam bende doktordan geliyorum bugün çok sükür kızım iyi ve hareketliyms suyun iyi dedi doktor haftasıyla uyumlu çıktı 950 gr olmusuz bile
Seker yüklemesi yaptırmak istemedim oda aclik tokluk bakalm dedi 3 gün şekerine baktr saglık ocagından acken tokken yaz bana göster dedi
Magnezuma başlamamıştm magnezyum verdi demirle beraber magnezyum devam
Ya bizim evde seker oĺcme aleti var parmaktan onla yapsam olur mu doktora sormayi unuttum siz nasıl ölctnz sekerinizi?
Parmaktan mi ? Seker aleti var bizde onla olcsem kendim saglık ocagina gitmege gerek var mi kiSağlık ocağı ya aç ya tok ölcüyor canım ikisini birden ölçmüyorlar
Tatlım bazen şeker cihazları yanlış ölçebiliyor. O yüzden sağlık ocağında yaptırman başlangıç olarak daha sağlıklı bence. Tabi aynı anda cihazını da götürüp ölçüm yapıp sonuçları karşılaştırabilirsin.Kızlar selam bende doktordan geliyorum bugün çok sükür kızım iyi ve hareketliyms suyun iyi dedi doktor haftasıyla uyumlu çıktı 950 gr olmusuz bile
Seker yüklemesi yaptırmak istemedim oda aclik tokluk bakalm dedi 3 gün şekerine baktr saglık ocagından acken tokken yaz bana göster dedi
Magnezuma başlamamıştm magnezyum verdi demirle beraber magnezyum devam
Ya bizim evde seker oĺcme aleti var parmaktan onla yapsam olur mu doktora sormayi unuttum siz nasıl ölctnz sekerinizi?
Yahu maşallah
Bak ilk göbüş ölçtüğümüzden beri aynı ölçümde sayılırım. Ama o günden beri 2 kilo filan aldım.Ya seni yeriim, Dipsy misin seeen?
Allahım esirgesin maşallah.
Hepiniz büyüttünüz göbüşleri, benim de bacaklar kalınlaşıyor, popo büyüyor. (Onu da bugün fark ettim.)
Iyi dedin canm olmadi bayramdan sonra giderim evden de takip ederimTatlım bazen şeker cihazları yanlış ölçebiliyor. O yüzden sağlık ocağında yaptırman başlangıç olarak daha sağlıklı bence. Tabi aynı anda cihazını da götürüp ölçüm yapıp sonuçları karşılaştırabilirsin.
Normal şartlarda da evde cihaz varsa takip yapman gayet mantıklı bence. Şimdi şeker olmasa bile İlerleyen zamanlarda çıkabilir temkinli olursun
Bu arada bebişe maşallah
Yahu maşallah
Bak ilk göbüş ölçtüğümüzden beri aynı ölçümde sayılırım. Ama o günden beri 2 kilo filan aldım.
Kalça bacak büyüdü
Hiç ölçüm de yapmıyorum canım sıkılır diye.Tatlım bazen şeker cihazları yanlış ölçebiliyor. O yüzden sağlık ocağında yaptırman başlangıç olarak daha sağlıklı bence. Tabi aynı anda cihazını da götürüp ölçüm yapıp sonuçları karşılaştırabilirsin.
Normal şartlarda da evde cihaz varsa takip yapman gayet mantıklı bence. Şimdi şeker olmasa bile İlerleyen zamanlarda çıkabilir temkinli olursun
Bu arada bebişe maşallah
Yahu maşallah
Bak ilk göbüş ölçtüğümüzden beri aynı ölçümde sayılırım. Ama o günden beri 2 kilo filan aldım.
Kalça bacak büyüdü
Ben de pek sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum yaHiç ölçüm de yapmıyorum canım sıkılır diye.Günlük hayatımda ne kadar sağlıklı besleniyorsam şimdi o kadar sağlıksız beslendiğimi düşünüyorum, niye böyle oldu ki? Çok üzgünüm.
İlk defa selülit gördüm vücudumda, psikolojim çok bozuk.
Hiç ölçüm de yapmıyorum canım sıkılır diye.Günlük hayatımda ne kadar sağlıklı besleniyorsam şimdi o kadar sağlıksız beslendiğimi düşünüyorum, niye böyle oldu ki? Çok üzgünüm.
Ben de pek sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum yabeynim yönetimi elden bıraktı sanki
Oo ilk defa mı aramıza hoş geldin
Şuan gayet sağlıksız biçimde tıkınmakla meşgulümAman yiyin ya bir daha ne zaman yiceksiniz kizlarkeyfini cikarin bence
Hiç ölçüm de yapmıyorum canım sıkılır diye.Günlük hayatımda ne kadar sağlıklı besleniyorsam şimdi o kadar sağlıksız beslendiğimi düşünüyorum, niye böyle oldu ki? Çok üzgünüm.
Ben de pek sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum yabeynim yönetimi elden bıraktı sanki
Bu ne böyle kesilmiş yoğurda dönmüşüm?Ben de pek sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum yabeynim yönetimi elden bıraktı sanki
bende sagliksiz bir oglen ogunu yaptimŞuan gayet sağlıksız biçimde tıkınmakla meşgulüm
ayyy allah iyiligini versinBu ne böyle kesilmiş yoğurda dönmüşüm?
Yaşınız küçük çok daha rahat verirsiniz emin olun kalmıyor bu kilolarbu ara bende de var nerde ekmek yağ var onları yemek istiyorum.. hala açma poğaça simit yediğimde boğazımın altıma doğru yanma oluyor yoksa onları da çok yerim demir düşünce az dikkat ettim sıkıldım artık
Paketli gıdalar tüketiyorum beybiler dayanamıyorum çikolataya falan, canım ne isterse yer oldum, vicdanen rahatsız ediyor işte.Aman yiyin ya bir daha ne zaman yiceksiniz kizlarkeyfini cikarin bence
Bu ne böyle kesilmiş yoğurda dönmüşüm?
Evde yap evde yapınca insanın içi bi tık rahat oluyorYaşınız küçük çok daha rahat verirsiniz emin olun kalmıyor bu kilolarbu ara bende de var nerde ekmek yağ var onları yemek istiyorum.. hala açma poğaça simit yediğimde boğazımın altıma doğru yanma oluyor yoksa onları da çok yerim demir düşünce az dikkat ettim sıkıldım artık
Kız bunu bdv de yazmaya kalksan seni linçleyen çıkar ahhahahahaBu ne böyle kesilmiş yoğurda dönmüşüm?
sağlıksız öğünü sadece 1 kere mi yaptın bugünbende sagliksiz bir oglen ogunu yaptimyalniz degilsin tabikide
Paketli gıdalar tüketiyorum beybiler dayanamıyorum çikolataya falan, canım ne isterse yer oldum, vicdanen rahatsız ediyor işte.
Evde yap evde yapınca insanın içi bi tık rahat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?