2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Sağlık ocağı ya aç ya tok ölcüyor canım ikisini birden ölçmüyorlar

Tatlım bazen şeker cihazları yanlış ölçebiliyor. O yüzden sağlık ocağında yaptırman başlangıç olarak daha sağlıklı bence. Tabi aynı anda cihazını da götürüp ölçüm yapıp sonuçları karşılaştırabilirsin.

Normal şartlarda da evde cihaz varsa takip yapman gayet mantıklı bence. Şimdi şeker olmasa bile İlerleyen zamanlarda çıkabilir temkinli olursun

Bu arada bebişe maşallah
Ben ve oğlum❤ 26+4 ten selamlar🖐
Birbasak teletabi karnıma bakEki Görüntüle 3094983
Yahu maşallah
Ya seni yeriim, Dipsy misin seeen?
Allahım esirgesin maşallah.

Hepiniz büyüttünüz göbüşleri, benim de bacaklar kalınlaşıyor, popo büyüyor. (Onu da bugün fark ettim.)
Bak ilk göbüş ölçtüğümüzden beri aynı ölçümde sayılırım. Ama o günden beri 2 kilo filan aldım.
Kalça bacak büyüdü

Iyi dedin canm olmadi bayramdan sonra giderim evden de takip ederim

Hiç ölçüm de yapmıyorum canım sıkılır diye. Günlük hayatımda ne kadar sağlıklı besleniyorsam şimdi o kadar sağlıksız beslendiğimi düşünüyorum, niye böyle oldu ki? Çok üzgünüm.

İlk defa selülit gördüm vücudumda, psikolojim çok bozuk.

Ben de pek sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum ya beynim yönetimi elden bıraktı sanki

Oo ilk defa mı aramıza hoş geldin

Ben de pek sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum ya beynim yönetimi elden bıraktı sanki

Aman yiyin ya bir daha ne zaman yiceksiniz kizlar keyfini cikarin bence

Yaşınız küçük çok daha rahat verirsiniz emin olun kalmıyor bu kilolar bu ara bende de var nerde ekmek yağ var onları yemek istiyorum.. hala açma poğaça simit yediğimde boğazımın altıma doğru yanma oluyor yoksa onları da çok yerim demir düşünce az dikkat ettim sıkıldım artık

Aman yiyin ya bir daha ne zaman yiceksiniz kizlar keyfini cikarin bence
Paketli gıdalar tüketiyorum beybiler dayanamıyorum çikolataya falan, canım ne isterse yer oldum, vicdanen rahatsız ediyor işte.

Evde yap evde yapınca insanın içi bi tık rahat oluyor
Bu ne böyle kesilmiş yoğurda dönmüşüm?
Kız bunu bdv de yazmaya kalksan seni linçleyen çıkar ahhahahaha
bende sagliksiz bir oglen ogunu yaptim yalniz degilsin tabikide
sağlıksız öğünü sadece 1 kere mi yaptın bugün
bi şeylere çikolata sürdüm yiyorum sürdüğüm altlıkları kendim yaptım diye kendimi avutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…