- 26 Mart 2020
- 412
- 484
- 53
Benim kafamda da ayni sorular var internette ihtiyac listesi var orayagore basladim bakalim. Bizim bebelerin önü kış olduğundan patikli tulum iki uc tane alayim diyorum corap minnos ayaklarinda durmayabilir :) hastane çıkışı 3-4 tane var. 3-6 aylik yine 3-4 zıbın, alt üst aldim hediye filan da gelir. 6-9aylik da baharlik takim aldim zibin aldim. Zamanla sekillenirMERHABA KİZLAR. EKİMİN SON HAFTASİ DOĞUMUM OLACAK İNS. SUAN 24 HAFTAYİZ BEN ALİSVERİS OLARAK COK AZ ŞEY ALDİM BASLAMADİM NERDEYSE. AMA GİYSİ OLARAK NE ALİCAM NE KADAR ALİCAM BİR TÜRLÜ İŞİN İCİNDEN CİKAMİYORUM. KİMİ FAZLA TAKİM ALMA DİYOR KİMİ TULUM KULLANILMAZ DİYOR. MESELA YENİDOĞAN İCİN KAC TAKİM VEYA ALT ÜST ALMAK LAZİM. ALDİKLARİM PATİKLİ Mİ OLSUN YANİ KAÇAR TANE ALMAMİZ GEREKİR ONU Bİ AYARLAYAMADİM. ACİLİYETLER NELER
Doktorlar gordukleri en ufak seyi bile soylemek zorundalar icinizi ferah tutun gecicidir bir cok annenin böyle tecrubesi var. Göreceksiniz doğduğunda bir seyden eser kalmamis olacakCok teşekkür ederim. Rahatlamak çok zor. Buraya sonuçlarım temiz çıktı yazacağım günü iple çekiyorum.
Merhaba, şöyle bir listem var benim bu şekilde almaya çalışıyorum ama güzel farklı bir şey gördüğümde de mutlaka listeye takılı kalmadan alıyorumMERHABA KİZLAR. EKİMİN SON HAFTASİ DOĞUMUM OLACAK İNS. SUAN 24 HAFTAYİZ BEN ALİSVERİS OLARAK COK AZ ŞEY ALDİM BASLAMADİM NERDEYSE. AMA GİYSİ OLARAK NE ALİCAM NE KADAR ALİCAM BİR TÜRLÜ İŞİN İCİNDEN CİKAMİYORUM. KİMİ FAZLA TAKİM ALMA DİYOR KİMİ TULUM KULLANILMAZ DİYOR. MESELA YENİDOĞAN İCİN KAC TAKİM VEYA ALT ÜST ALMAK LAZİM. ALDİKLARİM PATİKLİ Mİ OLSUN YANİ KAÇAR TANE ALMAMİZ GEREKİR ONU Bİ AYARLAYAMADİM. ACİLİYETLER NELER
Bana kuzenim verecekmis sirt cantasini daha görmedim insallah guzeldirBende bu çanta modelşnş güzel buldum tabi daha araştırmadım ama görünüşü ve renkleri hoşuma gitti siyah dışında bir şeyler istiyorum
Eki Görüntüle 3095169
İnşallahDoktorlar gordukleri en ufak seyi bile soylemek zorundalar icinizi ferah tutun gecicidir bir cok annenin böyle tecrubesi var. Göreceksiniz doğduğunda bir seyden eser kalmamis olacak
Hayır yaptırmadımMerhaba. Benzer bir durum ben de yaşadım. Ayrıntılı ultrasonda doktor koroid pleksus kisti gördü bebeğimde. Hafif düzeyde bağırsakta parlama varmış. Genetik test tavsiye etti. Siz yaptırdınız mı?
yaa evet gerçi bi de zaten bi çantanın kullanım ömrü nedir ki ?Nerden baksan bi 4 sene kullancaz bu çantalarıı. Ondan sonra da seyahatlerde vs sadece çocuğun eşyaları için kullanılır gibii. Anayıız biz anaa artık bitti o devirler her yerimizden bebekli olduğumuz belli olacak
Ay bide hem kendine süslü süslü çanta taşıyıp hemde bakım çantası taşıyan kadınlar var ben sanırım bebekle beraber tek kullanacağım çanta bu olacak
bazen günde 2 kere alt üst değiştirirsek 2 günde bir bebeye makine çalıştırmayacağıma göre ben çıtçıtlı zıbın sayısını 10 gibi, alt üst takımı 5 gibi düşünüyorum şu an. ve kesinlikle tulumların kurtarıcı ve kolay bir çözüm olduğunu düşünüyorum. ondan da 7 tane filan var. kimi tulumlar kalınca akşamları giydireceğim, kimi ince penye gündüz giydireceğim. zaten yenidoğan dönemi kendimizden 1 kat daha kalın giydirmek gerektiği için kısa kollu bir şeyi pek yok. o yüzden gündüzleri çok sıcaksa üstüne incecik tulum geçireceğim.. 1 tane öyle var, 2 tane ekleme yapabilirim e bebekten almıştım indirimde.MERHABA KİZLAR. EKİMİN SON HAFTASİ DOĞUMUM OLACAK İNS. SUAN 24 HAFTAYİZ BEN ALİSVERİS OLARAK COK AZ ŞEY ALDİM BASLAMADİM NERDEYSE. AMA GİYSİ OLARAK NE ALİCAM NE KADAR ALİCAM BİR TÜRLÜ İŞİN İCİNDEN CİKAMİYORUM. KİMİ FAZLA TAKİM ALMA DİYOR KİMİ TULUM KULLANILMAZ DİYOR. MESELA YENİDOĞAN İCİN KAC TAKİM VEYA ALT ÜST ALMAK LAZİM. ALDİKLARİM PATİKLİ Mİ OLSUN YANİ KAÇAR TANE ALMAMİZ GEREKİR ONU Bİ AYARLAYAMADİM. ACİLİYETLER NELER
30 tane çıtçıtlı almayacaksın dimiMerhaba, şöyle bir listem var benim bu şekilde almaya çalışıyorum ama güzel farklı bir şey gördüğümde de mutlaka listeye takılı kalmadan alıyorumAlt ve tulumları genellikle patiksiz alıyorum çünkü patikliler boyları çabuk uzadığı için çok kısa ömürlü oluyormuş .
evim küçük ve balkonum yok kardeşim ilk zamanlar çok kusuyor çok fazla değiştirmek zorunda kalıyorsun kışa denk gelecek kurutamazsın dediği için 10 adet yazdık :) birde hepsi aynı model değil kısa kollular atlet gibi içine giydirmek için mesela30 tane çıtçıtlı almayacaksın dimiçok değil mi tek beden için. bana çok geldi
Bana güncelleme gecikmeli geldi demekki‘Hamile ve öfkeli’ olduk hepimiz vaktiyle.Canım kocam ne çekti benim sinirimden, evde az terör estirmedim beybi.
Sende yeni başlamış birkaç hafta sürebilir dikkat!!
Şimdi duruldum, sürekli bir ağlama, her an her şeye boncuk boncuk dökülüyor engel olamıyorum.
Yaa işte sınanmadığımız konularda yorum yapmasak belki başımıza gelmezdi bunlar.
Günaydın kızlar. Ben hicbisey yiyemiyorum. Karpuz yemeyi özledim. Çikolata nin ne demek olduğunu unuttum. Bugün tekrar şeker kontrolüm var inşallah insuline gerek kalmaz. Ama iki kiloya yakın verdim.
Canım çok sevindim senin için.Açlık şekerim 103 ten 85 e düşmüş
özellikle geyikliye bayıldımBir mağaza önerisinde bulunayım İstanbul'da oturan arkadaşlara Zeytinburnu'nda Olivium AVM' nin arka tarafında Çiçek Export diye bir mağaza var çoğu marka ürünleri satıyor etiketi kesik olarak fiyatları çok uygun oluyor. oradan aldığım bir kaç parçayı ekliyorum. Fikir olması açısından. çoğu şey 25 TL gibi fiyatlara mesela ilk sıradaki geyikli takımı çorabı ile birlikte 60 TL ye aldım.
ben atlet şeklinde zıbın giydirip, onun üzerine ayrı uzun kollu giydirmeyi düşündüğüm için fazla geldi o zaman. tek sekilde mantıklı olabilir tabi.evim küçük ve balkonum yok kardeşim ilk zamanlar çok kusuyor çok fazla değiştirmek zorunda kalıyorsun kışa denk gelecek kurutamazsın dediği için 10 adet yazdık :) birde hepsi aynı model değil kısa kollular atlet gibi içine giydirmek için mesela
ah o sinir7. Ayda nasılız?
Bolca ilaç, vitamin, iğne... Az ağrı sızı, yorgunluk, tembellik. Bir de beni yoran çoşkulu kv. Hamile olan benim en sakinleri de benim. Bırakın bi sakin sakin doğurayım
Kv ve kizlari ile gorusmedigim icin beni suan en yoran sey sicak hava. Istanbul cok sicak olmamasina ragmen durdugum yerde sicak basiyor disariya hic cikasim gelmiyor yuruyus falan zaten yalan oldu.7. Ayda nasılız?
Bolca ilaç, vitamin, iğne... Az ağrı sızı, yorgunluk, tembellik. Bir de beni yoran çoşkulu kv. Hamile olan benim en sakinleri de benim. Bırakın bi sakin sakin doğurayım
Aaa ben :)Bana güncelleme gecikmeli geldi demekkiHem de ne ağlama hem insanları haşlayıp arkasına da sanki onlar bana bişey demiş gibi ağlıyorum yok böyle birşey
Sorma vallahi ama insanın başına gelmeyince bilemiyor tövbe bundan sonra
Çok teşekkür ederim canım. Omzumdan yük kalktı resmenCanım çok sevindim senin için.
yaniyürüüm.Kv ve kizlari ile gorusmedigim icin beni suan en yoran sey sicak hava. Istanbul cok sicak olmamasina ragmen durdugum yerde sicak basiyor disariya hic cikasim gelmiyor yuruyus falan zaten yalan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?