2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim kafamda da ayni sorular var internette ihtiyac listesi var orayagore basladim bakalim. Bizim bebelerin önü kış olduğundan patikli tulum iki uc tane alayim diyorum corap minnos ayaklarinda durmayabilir :) hastane çıkışı 3-4 tane var. 3-6 aylik yine 3-4 zıbın, alt üst aldim hediye filan da gelir. 6-9aylik da baharlik takim aldim zibin aldim. Zamanla sekillenir

Cok teşekkür ederim. Rahatlamak çok zor. Buraya sonuçlarım temiz çıktı yazacağım günü iple çekiyorum.
Doktorlar gordukleri en ufak seyi bile soylemek zorundalar icinizi ferah tutun gecicidir bir cok annenin böyle tecrubesi var. Göreceksiniz doğduğunda bir seyden eser kalmamis olacak

Merhaba, şöyle bir listem var benim bu şekilde almaya çalışıyorum ama güzel farklı bir şey gördüğümde de mutlaka listeye takılı kalmadan alıyorum Alt ve tulumları genellikle patiksiz alıyorum çünkü patikliler boyları çabuk uzadığı için çok kısa ömürlü oluyormuş .

Eklentiler

• Screenshot_2.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 101
Bende bu çanta modelşnş güzel buldum tabi daha araştırmadım ama görünüşü ve renkleri hoşuma gitti siyah dışında bir şeyler istiyorum
Eki Görüntüle 3095169
Bana kuzenim verecekmis sirt cantasini daha görmedim insallah guzeldir anne yanini da 250 liraya letgodan aldim (yikadim pakladim)kisa sure kullanacak diye. Uzun süreli kullanimlar icin kendim ozenerek alirim ancak böyle seyleri 2.el kullanma yoluna gittim ben. Hem yeniden uretilmis ürünler gezegene zarar, su israfi. Geri dönüşüm her zaman iyidir guzel kullanilmis bulunca kacirmayin derim kizlar

yaa evet gerçi bi de zaten bi çantanın kullanım ömrü nedir ki ?
yani tamamen bez ise yıkayıp uzun ömürlü yapabilirsin ama hafif silikon ve suni deri detayı varsa (ki gerçek deride de deforme oluyor) eriyip dökülüyor.
2 sene önce aldığım derimod çantada su an köşe kısımlarında aşırı deformeler mevcut ama yaklasık 7 sene önce aldığım reebok spor çantası hala taş gibi duruyor gerçi.
baktıklarım da hep pahalı, bu kadar pahalı ürünleri hiç görmeden ellemeden alma fikri beni çok rahatsız ediyor

ben de bebe çantasında kişisel eşyamı taşırım. benim kişisel eşyam nedir ki en fazla cüzdan telefon anahtar bu saatten sonra
bazen günde 2 kere alt üst değiştirirsek 2 günde bir bebeye makine çalıştırmayacağıma göre ben çıtçıtlı zıbın sayısını 10 gibi, alt üst takımı 5 gibi düşünüyorum şu an. ve kesinlikle tulumların kurtarıcı ve kolay bir çözüm olduğunu düşünüyorum. ondan da 7 tane filan var. kimi tulumlar kalınca akşamları giydireceğim, kimi ince penye gündüz giydireceğim. zaten yenidoğan dönemi kendimizden 1 kat daha kalın giydirmek gerektiği için kısa kollu bir şeyi pek yok. o yüzden gündüzleri çok sıcaksa üstüne incecik tulum geçireceğim.. 1 tane öyle var, 2 tane ekleme yapabilirim e bebekten almıştım indirimde.
bunlar 0-3 ay arası.
bir de ben çok fazla battaniyelere sarmayı tercih etmeyeceğim için daha çok tulum kullanacağım. özellikle geceleri.
tulumlarda ya da altlarda patikli konusuna çok takılmadım ayaklarını altına çorapla çift kat giydirmeyi düşünüyorum çünkü evimiz bir bebek için fazlasıyla serin. benim için bi kıyafeti 1 ay giyse de kafi küçülürse alırız yenisini yeter ki üşümesin ayacıkları

bu alışveriş konusunda ilk yorumu hemen çok almayın olan tayfa yüzünden bitti sandığım alışverişin bitmediğini farkettim.
millet süslü püslü kıyafet kastediyor. ben daha hiç süslü elbiseler gibi şeyler almadım.
çocuğumun alışverişi sırf zıbın ve pijama gibi seylerden oluşuyor. çok almayın dedikleri için gidip 4 tane çıtçıtlı zıbının yeteceğini filan sandım.

30 tane çıtçıtlı almayacaksın dimi çok değil mi tek beden için. bana çok geldi

Bir mağaza önerisinde bulunayım İstanbul'da oturan arkadaşlara Zeytinburnu'nda Olivium AVM' nin arka tarafında Çiçek Export diye bir mağaza var çoğu marka ürünleri satıyor etiketi kesik olarak fiyatları çok uygun oluyor. oradan aldığım bir kaç parçayı ekliyorum. Fikir olması açısından. çoğu şey 25 TL gibi fiyatlara mesela ilk sıradaki geyikli takımı çorabı ile birlikte 60 TL ye aldım.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-06-11 at 18.45.32.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 89
  • WhatsApp Image 2022-06-11 at 18.45.54.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 78
  • WhatsApp Image 2022-06-11 at 18.47.24.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 68
  • WhatsApp Image 2022-06-11 at 18.48.46.webp
    81,4 KB · Görüntüleme: 87
30 tane çıtçıtlı almayacaksın dimi çok değil mi tek beden için. bana çok geldi
evim küçük ve balkonum yok kardeşim ilk zamanlar çok kusuyor çok fazla değiştirmek zorunda kalıyorsun kışa denk gelecek kurutamazsın dediği için 10 adet yazdık :) birde hepsi aynı model değil kısa kollular atlet gibi içine giydirmek için mesela

Bana güncelleme gecikmeli geldi demekki Hem de ne ağlama hem insanları haşlayıp arkasına da sanki onlar bana bişey demiş gibi ağlıyorum yok böyle birşey
Sorma vallahi ama insanın başına gelmeyince bilemiyor tövbe bundan sonra

7. Ayda nasılız?
Bolca ilaç, vitamin, iğne... Az ağrı sızı, yorgunluk, tembellik. Bir de beni yoran çoşkulu kv. Hamile olan benim en sakinleri de benim. Bırakın bi sakin sakin doğurayım

özellikle geyikliye bayıldım
ben atlet şeklinde zıbın giydirip, onun üzerine ayrı uzun kollu giydirmeyi düşündüğüm için fazla geldi o zaman. tek sekilde mantıklı olabilir tabi.
nerde yaşadığını bilmiyorum ama serin memlekette ekim kasım ayında kurutma derdi olabilir evet.

7. Ayda nasılız?
Bolca ilaç, vitamin, iğne... Az ağrı sızı, yorgunluk, tembellik. Bir de beni yoran çoşkulu kv. Hamile olan benim en sakinleri de benim. Bırakın bi sakin sakin doğurayım
ah o sinir
7. ay dediğin gibi tüm takviyeler ağrılar tam gaz devam ama yorgunluğun yanında garip bi enerji de geldi bana.
aylardır hareket etmeyişimin ardından biraz ayaklanınca oturasım gelmiyor ağrım sızım olunca zorla oturuyorum

sizde de var mı bilmem, lohusalık nasıl bilmiyorum ama. sanki lohusalığa erken giriş yaptım. gerçi lohusalık bunun tam tersi de olabilir.
garip bi algı değişimi geldi bi kaç gündür. evet çocuğum olacak anne olacağım bilincindeydim ama çok pis bi cesaretim var, her şeyi başarabilirim gibi triplerdeyim.
evime de bakarım, çocuğuma da bakarım, yetmez kariyerime de başlarım her şeye yetişirim yaparım enerjisi geldi
günler filan yetmiyor sanki stabil bi gebeliğim olsa cam silmeye kalkabilirdim
tabi bu enerjiden sonra dün gece koltukta sızıp kalmışım. eşim ardından geliyorum sanmış uyumuş. yıllardır ilk kez ayrı uyuduk, koltuk da bi hamile için hiç rahat değilmiş

7. Ayda nasılız?
Kv ve kizlari ile gorusmedigim icin beni suan en yoran sey sicak hava. Istanbul cok sicak olmamasina ragmen durdugum yerde sicak basiyor disariya hic cikasim gelmiyor yuruyus falan zaten yalan oldu.

Aaa ben :)
Bağır, çağır ağla sonra cevap verince karşı taraf daha çok bağır :)
Sonra bir de özür bekle
Sakin olmak çok zor bazen. Bir de sıcaklar geldi üstüne ve 3. trimester güncellemeleri yüklenince terelelli

Kv ve kizlari ile gorusmedigim icin beni suan en yoran sey sicak hava. Istanbul cok sicak olmamasina ragmen durdugum yerde sicak basiyor disariya hic cikasim gelmiyor yuruyus falan zaten yalan oldu.
yaniyürüüm.
bir de bu sıcaklar bende mide bulantısını da tetiklemeye başladı ya. midem bulanıyo hemen. dün boş mideyi boşaltmaya çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…