2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar çanta alan oldumu aranızda? Yada aklında almayı düşündüğü model olan Aşırı kararsız kaldım ama fiyatlar daha fazla uçmadan aradan da çıkartmak istiyorum.
Ben sırt çantası kullandım oğlumda hatta hala daha kullanıyorum bir yere falan giderken.. çok amaçlı almışım o ara denk gelmiş kaç sene önce tabi.. sırt çantası taşımak daha kolay geliyor bana..
Ben ilk başta bu tarz kullandım canım ama sırt çantasında daha rahat ettim.. bir kez alışınca hep sırt çantasına döndüm günlük hayatta da sırt çantası kullanıyorum artık o kadar çok pahalılanmış bu arada yaa
Youtube de gezerken karsima cikan video ya bakin

İzleme izleme.. bakma bunlara :) bende masterchef izlemeyi severdim normalde ama bu sene bakmıyorum ona da canım çeker diye :)

Yapıyom çeşitli unlarla ve kabartma tozuyla da ama işte mayalının yerini tutmuyor sanki.. az kaldı ya nasıl olsa :)

At kılı fırçasını hiç duymamıştım amaaan..
benden de geçti önce duysaydım alırdım ondan

çok geçmiş olsun inşAllah birşey çıkmaz parlamayı bazen gördüklerini ama bir sorun oluşturmadığını söyleyenler olmuştu.. o kisti de hiç duymadım canım.. önemli birşey olmaz inşAllah kendini mümkün olduğunca rahat tutmaya çalış senin stresin de yansır çocuğa çünkü

Günaydın kızlar, benim de bu sabah çok minik bir kanamam oldu. Daha önce hiç olmamıştı, doktora yazdım cevap bekliyorum. Başına gelen var mı hiç, tehlikeli midir acaba?

bazen adet dönemi geldiğinde ufak lekelenme olabiliyormuş ama dikkat et sen kendine yat dinlen canım doktorun ne der bilmiyorum ama bir kontrole gitsen iyi olur sanki kafan rahatlar

Cok teşekkür ederim. Rahatlamak çok zor. Buraya sonuçlarım temiz çıktı yazacağım günü iple çekiyorum.

Merhaba. Ben de aynı durumdayım. İki gündür çok sıkıntıdayım. Sizin durumlar ne?

Merhaba, bende 18. haftada detayli ultrason yapti doktorum ve ayni sizdeki gibi beyninde iki adet kist gordu. Endiselenme kaybolur dedi. 24. Haftada olmasi lazim tekrar detayli ultrason yapti kistler kaybolmus gorunmuyor simdi. Ben o zaman internette de cok arastirmistim cok bebekte olurmus ve genelde kaybolurmus korkulacak bir sey degil yani iciniz rahat olsun.
Parlamanin da genelde kayboldugunu ve zararsiz oldugunu duymustum
Bence icinizi ferah tutun stres yapmamaya calisin.

Günaydın kızlar, benim de bu sabah çok minik bir kanamam oldu. Daha önce hiç olmamıştı, doktora yazdım cevap bekliyorum. Başına gelen var mı hiç, tehlikeli midir acaba?
Geçmiş olsun canım
Kanama riskli de olabilir henüz erken haftalardayız bi kontrole git bence. Kalan zamanda istirahat et doktoruna görünene kadar.

Yine kaçırılan trenler
Cümledeki umutsuzluğa bak. En azından görünümünü azaltırsın hemen pes etme sanki bana 40 yaşında.
Son 6 ayda 10 yıl yaşlandım yemin ederim ama ispatlayamıyorum
Aaa süpersin yaaaa ben bu linki ilk mesaja ekleyeyim.
Benim sırtım ağrıyor sırt çantalarıyla riske girmek istemiyorum o yüzden ama belli de olmaz fiyatlar ortada.

Biz de MasterChef i açtık arka planda eskisi gibi eşim neyseki Aş erme zamanların geçti diyor

Bende bu çanta modelşnş güzel buldum tabi daha araştırmadım ama görünüşü ve renkleri hoşuma gitti siyah dışında bir şeyler istiyorum
Eki Görüntüle 3095169
Ya üzerinde kocaman baby filan yazanları sonradan kullanamayız ki
Kullanabilir miyiz

Eşim de kullanmaz üzerinde böyle yazınca

Nerden baksan bi 4 sene kullancaz bu çantalarıı. Ondan sonra da seyahatlerde vs sadece çocuğun eşyaları için kullanılır gibii. Anayıız biz anaa artık bitti o devirler her yerimizden bebekli olduğumuz belli olacak

Ay bide hem kendine süslü süslü çanta taşıyıp hemde bakım çantası taşıyan kadınlar var ben sanırım bebekle beraber tek kullanacağım çanta bu olacak

Dualarınızı esirgemeyin

Aynı fikirdeyim ve ispatlayabilirim. Deli deli şeyler oluyor, hem ruhsal hem fiziksel.
Son 6 ayda 10 yıl yaşlandım yemin ederim ama ispatlayamıyorum
Ben de bir tek ben varım herhalde böyle diye düşünürken sizin mesajlarınızı görünce ne yalan söyleyeyim rahatladım kızlar Hele hele son bir haftadır ben ben değilim, aynadaki halime bakıp bu benmiyim diyorum :)) Bir de üzerine sinir patlamaları. Bu aralar etrafımdaki herkese ateş püskürüyorum. Sonra da çok üzülüyorum ama sanki ben değilim bunları yapan. Eşim diyo dün anneme, içinden canavar çıkıyor kızmaya başladı mı diye benden için..
Önceden duyardım başkalarından bu tarz şeyler ne yaşan söyleyeyim şımarıklık yapıyorlar derdim ama gerçekten işin iç yüzü hiç öyle değilmiş. Bir hafta öncesine kadar böyle değildim bir de işin garip tarafı

‘Hamile ve öfkeli’ olduk hepimiz vaktiyle. Canım kocam ne çekti benim sinirimden, evde az terör estirmedim beybi.

Sende yeni başlamış birkaç hafta sürebilir dikkat!!

Şimdi duruldum, sürekli bir ağlama, her an her şeye boncuk boncuk dökülüyor engel olamıyorum.

Yaa işte sınanmadığımız konularda yorum yapmasak belki başımıza gelmezdi bunlar.

MERHABA KİZLAR. EKİMİN SON HAFTASİ DOĞUMUM OLACAK İNS. SUAN 24 HAFTAYİZ BEN ALİSVERİS OLARAK COK AZ ŞEY ALDİM BASLAMADİM NERDEYSE. AMA GİYSİ OLARAK NE ALİCAM NE KADAR ALİCAM BİR TÜRLÜ İŞİN İCİNDEN CİKAMİYORUM. KİMİ FAZLA TAKİM ALMA DİYOR KİMİ TULUM KULLANILMAZ DİYOR. MESELA YENİDOĞAN İCİN KAC TAKİM VEYA ALT ÜST ALMAK LAZİM. ALDİKLARİM PATİKLİ Mİ OLSUN YANİ KAÇAR TANE ALMAMİZ GEREKİR ONU Bİ AYARLAYAMADİM. ACİLİYETLER NELER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…