- 11 Şubat 2022
- 173
- 208
- 53
Ben sırt çantası kullandım oğlumda hatta hala daha kullanıyorum bir yere falan giderken.. çok amaçlı almışım o ara denk gelmiş kaç sene önce tabi.. sırt çantası taşımak daha kolay geliyor bana..Kızlar çanta alan oldumu aranızda? Yada aklında almayı düşündüğü model olanAşırı kararsız kaldım ama fiyatlar daha fazla uçmadan aradan da çıkartmak istiyorum.
Ben ilk başta bu tarz kullandım canım ama sırt çantasında daha rahat ettim.. bir kez alışınca hep sırt çantasına döndüm günlük hayatta da sırt çantası kullanıyorum artık o kadarMcd nin f35 olanını fav a atmışım ben de.
Benim beğendiğim şu aslındaEki Görüntüle 3095078
Normalde sırt çantası çok takamam, bu bebek bakım çantaları da kocaman kocaman. Beni rahatsız edeceğini düşünüyorum genel olarak
İzleme izleme.. bakma bunlara :) bende masterchef izlemeyi severdim normalde ama bu sene bakmıyorum ona da canım çeker diye :)Youtube de gezerken karsima cikan video ya bakin
Yapıyom çeşitli unlarla ve kabartma tozuyla da ama işte mayalının yerini tutmuyor sanki.. az kaldı ya nasıl olsa :)Of çıkar çıkar afiyet olsun
Hemen çözüm önerisinde bulunayım Kabartma tozuyla yap
Kıvamı değişir ama en azından o kadar yağlı olmaz
Ben içine ruseym biraz tam buğday unu filan karıştırıyorum. İç rahatlatıyorum böyle yersen
At kılı fırçası iyi geliyor diyorlar bi denesenebende var ama benimkilere çok fayda etmez seninki oluşma aşamasındaysa belki işe yarar
Eşinin dalga geçmesine hazır ol ama
Sevgili anneler dün 18+6da ayrıntılı ultrasona girdim. Bu zamana kadar gebeliğimde hiçbir problem yaşamamıştım. Dün doktor bebeğin beyninin iki tarafında pleksus kisti gördüğünü söyledi. Ayrıca çok hafif düzeyde (grade 1) bağırsakta parlama gördüğünü söyledi. Daha önce rahim içinde kanamam olmuş. Patlamayı bu kanamayı yutmaya bağladı. Ama yine de genetik test tavsiye etti. Diğer bütün her şey normal. Ense kalınlığı, burun, iç organlar... Dün genetik test verdim. 10 iş gününde çıkacakmış. Çok endişeliyim. Bu durumu yaşayan var mı aranızda???
Günaydın kızlar, benim de bu sabah çok minik bir kanamam oldu. Daha önce hiç olmamıştı, doktora yazdım cevap bekliyorum. Başına gelen var mı hiç, tehlikeli midir acaba?
Cok teşekkür ederim. Rahatlamak çok zor. Buraya sonuçlarım temiz çıktı yazacağım günü iple çekiyorum.çok geçmiş olsun inşAllah birşey çıkmaz parlamayı bazen gördüklerini ama bir sorun oluşturmadığını söyleyenler olmuştu.. o kisti de hiç duymadım canım.. önemli birşey olmaz inşAllah kendini mümkün olduğunca rahat tutmaya çalış senin stresin de yansır çocuğa çünkü
Cok teşekkür ederim. Rahatlamak çok zor. Buraya sonuçlarım temiz çıktı yazacağım günü iple çekiyorum.
Çok güzeller canım kırmızı ve haki rengini çok beğendimBende bu çanta modelşnş güzel buldum tabi daha araştırmadım ama görünüşü ve renkleri hoşuma gitti siyah dışında bir şeyler istiyorum
Eki Görüntüle 3095169
Merhaba. Ben de aynı durumdayım. İki gündür çok sıkıntıdayım. Sizin durumlar ne?Detaylı ultrasonda bebeğin beyninde koroid pleksus kisti görüntülendi iki tane. Doktor 30. haftaya kadar kaybolmasını bekliyorum dedi. İnşallah öyle olur, üzüldük biraz ama başka bir şey demedi en azından. Başına gelen veya bilgisi olan var mı kızlar?
Merhaba, bende 18. haftada detayli ultrason yapti doktorum ve ayni sizdeki gibi beyninde iki adet kist gordu. Endiselenme kaybolur dedi. 24. Haftada olmasi lazim tekrar detayli ultrason yapti kistler kaybolmus gorunmuyor simdi. Ben o zaman internette de cok arastirmistim cok bebekte olurmus ve genelde kaybolurmus korkulacak bir sey degil yani iciniz rahat olsun.Sevgili anneler dün 18+6da ayrıntılı ultrasona girdim. Bu zamana kadar gebeliğimde hiçbir problem yaşamamıştım. Dün doktor bebeğin beyninin iki tarafında pleksus kisti gördüğünü söyledi. Ayrıca çok hafif düzeyde (grade 1) bağırsakta parlama gördüğünü söyledi. Daha önce rahim içinde kanamam olmuş. Patlamayı bu kanamayı yutmaya bağladı. Ama yine de genetik test tavsiye etti. Diğer bütün her şey normal. Ense kalınlığı, burun, iç organlar... Dün genetik test verdim. 10 iş gününde çıkacakmış. Çok endişeliyim. Bu durumu yaşayan var mı aranızda???
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, benim de bu sabah çok minik bir kanamam oldu. Daha önce hiç olmamıştı, doktora yazdım cevap bekliyorum. Başına gelen var mı hiç, tehlikeli midir acaba?
Yine kaçırılan trenlerEvet ne yazık ki kalmadı gerçektenAz önce şu modelini gördüm indirimde 400 e düşmüş tabi ki kalmamış ama ara ara bakın stok ekliyorlar. :)
Bebek bakımı sırt çantası - Mum - Aksesuar - Yeni̇ koleksi̇yon | İNDİRİM OYSHO Turkey
Bebek bakımı sırt çantası, 399.95TL TLwww.oysho.com
Son 6 ayda 10 yıl yaşlandım yemin ederim ama ispatlayamıyorumCümledeki umutsuzluğa bak.En azından görünümünü azaltırsın hemen pes etme sanki bana 40 yaşında.
Aaa süpersin yaaaa ben bu linki ilk mesaja ekleyeyim.Günaydın kızlar. Bebeğiniz İçin Uzman Desteği İlkadımlarım Akademi sitesinde ücretsiz online canlı eğitimler oluyor. Dün ilk defa Ağrısız doğum teknikleri eğitimine katıldım. Bu tarz eğitimler arayanlar bakabilirler.
Benim sırtım ağrıyor sırt çantalarıyla riske girmek istemiyorum o yüzdenBen sırt çantası kullandım oğlumda hatta hala daha kullanıyorum bir yere falan giderken.. çok amaçlı almışım o ara denk gelmiş kaç sene önce tabi.. sırt çantası taşımak daha kolay geliyor bana..
Ben ilk başta bu tarz kullandım canım ama sırt çantasında daha rahat ettim.. bir kez alışınca hep sırt çantasına döndüm günlük hayatta da sırt çantası kullanıyorum artık o kadarçok pahalılanmış bu arada yaa
İzleme izleme.. bakma bunlara :) bende masterchef izlemeyi severdim normalde ama bu sene bakmıyorum ona da canım çeker diye :)
Ya üzerinde kocaman baby filan yazanları sonradan kullanamayız kiBende bu çanta modelşnş güzel buldum tabi daha araştırmadım ama görünüşü ve renkleri hoşuma gitti siyah dışında bir şeyler istiyorum
Eki Görüntüle 3095169
Çok güzeller canım kırmızı ve haki rengini çok beğendim
Geçmiş olsun canım
Kanama riskli de olabilir henüz erken haftalardayız bi kontrole git bence. Kalan zamanda istirahat et doktoruna görünene kadar.
Yine kaçırılan trenler
Son 6 ayda 10 yıl yaşlandım yemin ederim ama ispatlayamıyorum
Aaa süpersin yaaaa ben bu linki ilk mesaja ekleyeyim.
Benim sırtım ağrıyor sırt çantalarıyla riske girmek istemiyorum o yüzdenama belli de olmaz fiyatlar ortada.
Biz de MasterChef i açtık arka planda eskisi gibieşim neyseki Aş erme zamanların geçti diyor
Ya üzerinde kocaman baby filan yazanları sonradan kullanamayız ki
Kullanabilir miyiz
Eşim de kullanmaz üzerinde böyle yazınca
Dualarınızı esirgemeyinMerhaba, bende 18. haftada detayli ultrason yapti doktorum ve ayni sizdeki gibi beyninde iki adet kist gordu. Endiselenme kaybolur dedi. 24. Haftada olmasi lazim tekrar detayli ultrason yapti kistler kaybolmus gorunmuyor simdi. Ben o zaman internette de cok arastirmistim cok bebekte olurmus ve genelde kaybolurmus korkulacak bir sey degil yani iciniz rahat olsun.
Parlamanin da genelde kayboldugunu ve zararsiz oldugunu duymustum
Bence icinizi ferah tutun stres yapmamaya calisin.
Aynı fikirdeyim ve ispatlayabilirim.Son 6 ayda 10 yıl yaşlandım yemin ederim ama ispatlayamıyorum
Aynı fikirdeyim ve ispatlayabilirim.Deli deli şeyler oluyor, hem ruhsal hem fiziksel.
Ben de bir tek ben varım herhalde böyle diye düşünürken sizin mesajlarınızı görünce ne yalan söyleyeyim rahatladım kızlarSon 6 ayda 10 yıl yaşlandım yemin ederim ama ispatlayamıyorum
‘Hamile ve öfkeli’ olduk hepimiz vaktiyle.Ben de bir tek ben varım herhalde böyle diye düşünürken sizin mesajlarınızı görünce ne yalan söyleyeyim rahatladım kızlarHele hele son bir haftadır ben ben değilim, aynadaki halime bakıp bu benmiyim diyorum :)) Bir de üzerine sinir patlamaları. Bu aralar etrafımdaki herkese ateş püskürüyorum. Sonra da çok üzülüyorum ama sanki ben değilim bunları yapan. Eşim diyo dün anneme, içinden canavar çıkıyor kızmaya başladı mı diye benden için..
Önceden duyardım başkalarından bu tarz şeyler ne yaşan söyleyeyim şımarıklık yapıyorlar derdim ama gerçekten işin iç yüzü hiç öyle değilmiş. Bir hafta öncesine kadar böyle değildim bir de işin garip tarafı
Bunlar çok güzel tavsiye edrrim banada ablam verdi alma derdinden kurtuldum ama kullanışlı gercektenBende bu çanta modelşnş güzel buldum tabi daha araştırmadım ama görünüşü ve renkleri hoşuma gitti siyah dışında bir şeyler istiyorum
Eki Görüntüle 3095169
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?