2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ayyy allah iyiligini versinkoptum
Boş bulundum ya.
Kız bunu bdv de yazmaya kalksan seni linçleyen çıkar ahhahahaha
Güzide bir nimet olan yoğurttan huzurunuzda özür diliyorum.
yok artık tabi gözler alışkın olmayınca ilk zaman böyle oluyor sonra onlara da alışıyorsun bende öyle oldu artık görmüyorum
Neredeyse çocukluktan beri spor yapıyorum beybisi, yoktu bunlardan bende, alışırım zaar.

Ya seni yeriim, Dipsy misin seeen?
Allahım esirgesin maşallah.

Hepiniz büyüttünüz göbüşleri, benim de bacaklar kalınlaşıyor, popo büyüyor. (Onu da bugün fark ettim.)

Cümlemizi esirgesin inşAllah
Dipsy oldum evet yeşil yeşil çocukken pooo yu çok severdim ama bide kırmızı kapşonlum vardı hey gidiii

Alın benden de o kadar yasak diye mi bilmem hayatımda ekmeğin nutellanın yeri yoktu ekmeğe yağ sürüp yemeye başladım markette jelibonla bakışıyorum her gün muhakkak abur cuburum var :/

Boş bulundum ya.

Güzide bir nimet olan yoğurttan huzurunuzda özür diliyorum.

Neredeyse çocukluktan beri spor yapıyorum beybisi, yoktu bunlardan bende, alışırım zaar.

Yaa maşallah o zaman toparlanman daha çabuk olur inşAllah canım.. hayranım düzenli spor yapanlara bak ben maalesef öyle düzenli spor yapan biri olamadım 2 gün yaptıysam 3.gün azaltmaya başladım ama ona rağmen güzel kilo verdim o yüzden rahat ol geçici bir dönem bu

Alın benden de o kadar yasak diye mi bilmem hayatımda ekmeğin nutellanın yeri yoktu ekmeğe yağ sürüp yemeye başladım markette jelibonla bakışıyorum her gün muhakkak abur cuburum var :/

ayy bu günlerde bende ekmeğe tereyağ sürüp sürüp yiyorum tek değilmişim demekki..

Seni mutlu eden spor faaliyetini bulmalısın teletabi olmak bunu gerektirir. Kilo gider de bu selülitler de gider mi minnoşum? Gider de n’olur.

Paketli gıdalar tüketiyorum beybiler dayanamıyorum çikolataya falan, canım ne isterse yer oldum, vicdanen rahatsız ediyor işte.
Soyle dusun kuzum, bu veletler buyudugun de zaten bunlari tuketicek biz ne kadar 1-2 yasina kadar sakinsak da illa okulda arkadasi vericek, simartmak isteyen amcasi dayisi vericek , o yuzden simdiden tadina alistiriyormussun gibi dusun :)
tabiki bir kere yapmadim ask olsunnn bunu dusunmen beni uzer iki gundur geceleri kalkip bir iki catal aldigim tatliyi yazmak istemedim suan orada gece ve caniniz ceker diye

Az once online bir market alisveris listesi yaptim, makarnalar, kekler, cikolatalar fln hersey var yani

Yaptım yaptım buzluğa bile attım dur hatta çıkarayım kahvaltıya aklıma gelmişken.. maya beni etkiliyor böyle değildim eskiden hey gidi...
Of çıkar çıkar afiyet olsun
Hemen çözüm önerisinde bulunayım Kabartma tozuyla yap
Kıvamı değişir ama en azından o kadar yağlı olmaz
Ben içine ruseym biraz tam buğday unu filan karıştırıyorum. İç rahatlatıyorum böyle yersen
Yağ, bal, reçel
Seni mutlu eden spor faaliyetini bulmalısın teletabi olmak bunu gerektirir. Kilo gider de bu selülitler de gider mi minnoşum? Gider de n’olur.
At kılı fırçası iyi geliyor diyorlar bi denesene bende var ama benimkilere çok fayda etmez seninki oluşma aşamasındaysa belki işe yarar
Eşinin dalga geçmesine hazır ol ama
bana bunlarla gel yaaaa bendensin anacım eşim artık dalga geçerek kızımızın canı istiyo alalım diyo ahhahaha

İşte benim minnoşum ya, nasıl rahatladım. O şımartacak kişiyi uzakta aramamak lazım, babasıyla çok papaz oluruz bu konuda kesin.

Ne aşaması, kurban olduklarım gelişimini tamamlamış ben fark edene kadar.

Canım ne istese alıp getiriyor diye ağladım geçen gün, niye bunları yememen lazım demiyorsun, benim ve oğlumun sağlığını düşünmüyorsun bilmem ne diye.

Kızlar çanta alan oldumu aranızda? Yada aklında almayı düşündüğü model olan Aşırı kararsız kaldım ama fiyatlar daha fazla uçmadan aradan da çıkartmak istiyorum.

Allah eşinin yardımcısı olsun adam getirse dert getirmese dert hahahaha
Benimki hiç karışmıyor, arada sadece düzgün ye, yumurta yedin mi filan diye soruyor

Sen arada tara kendini bi dene bakalım yağ kullanıyorsun zaten
Kızlar çanta alan oldumu aranızda? Yada aklında almayı düşündüğü model olan Aşırı kararsız kaldım ama fiyatlar daha fazla uçmadan aradan da çıkartmak istiyorum.
Almadım seçemiyorum beğendiklerim çok paaaalı

Hangilerini beğendin Mcd diye bir marka var çantaları çok tok duruyor onlara bakıyorum ama kararsızım epey

Hangilerini beğendin Mcd diye bir marka var çantaları çok tok duruyor onlara bakıyorum ama kararsızım epey
Mcd nin f35 olanını fav a atmışım ben de.
Benim beğendiğim şu aslında

Normalde sırt çantası çok takamam, bu bebek bakım çantaları da kocaman kocaman. Beni rahatsız edeceğini düşünüyorum genel olarak

Bunlarında avantajı rahat yıkanabilir olmaları, fakat hem bebeği taşı hem bunu zor olabilir kullanması
Ben sırt çantası olarak istiyorum, fiyat kalite vs derken karar veremiyorum gün geçtikçede fiyat yükseliyor Bu modeli düşünüyorum ama deri kullanışlı olurmu emin değilim

Eklentiler

• 0B4AF574-20B1-405A-BFED-89E7303974F4.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 99
Evet taşımada sıkıntı bazen olabilir gibi bebek arabası harici kullanımda:/
Bilemedim ki derisinin kalitesi de önemli koku da yapabilir. İyi bi derinin bu fiyatta olacağını sanmıyorum bez bak bence

Evet taşımada sıkıntı bazen olabilir gibi bebek arabası harici kullanımda:/
Bilemedim ki derisinin kalitesi de önemli koku da yapabilir. İyi bi derinin bu fiyatta olacağını sanmıyorum bez bak bence
Suni deri zaten kuzum estetik olarak güzel ama kullanımda sorun olur sanırım. dediğin gibi F35te güzel aslında. Neyse araştırmaya devam

Suni deri zaten kuzum estetik olarak güzel ama kullanımda sorun olur sanırım. dediğin gibi F35te güzel aslında. Neyse araştırmaya devam
baya faydalı bi sohbet oldu bi arpa boyu yol alamadık
Neyse henüz başka satın alan da yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…