2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkür ederim :)
Bugün Bayrampaşa tarafına geçeceğiz eşimle. Lohusa Sabahlığı almıştım Boyner'den onu alacağım.
Oradan dediğiniz mağazaya uğrayacağım muhakkak. Bana yakın sayılır.

sabahlığın nasıııl
Bebişler büyüyor mide baskılanıyor mide yanmaları ve bulantıları güncellemeleri yükleniyor.
kız bu sıcaktan yaa
biliyorum o dediğini ama akşamları ya da serinlerde olmuyor böyle bi şey. yanma da yoktu sıcak bastı fena oldum midem bulanmaya başladı :/

Off bulantilar geri gelmesin nolur ya
gelcek sanırım

İstanbul Bahçeşehir'deyim ve 15. kattayım

ne demek inşallah güzel parçalar yakalarsın. Bebek ürünleri üst katta ama alt katta da 2-3 reyonda taytlar oluyor

Magic Form Sabahlık
Canım sabahlık bu. Düz saten bir de magic formun seviyorum kalitesini, bakalım nasıl çıkacak...
Bir de düz pompik terlik aldım. T-Box Ev Terliği
Üstü çiçek böcekliler gereksiz geldi ileride de kullanmak için herşeyi düz seçtim.
He o zaman yapacak bişey yok camları açıp yatmaktan başka :)

ay o zaman o kadar da zorlanmazsın havalar geç soğuyor
bi de el kadar kıyafetler en kötü kalorifer üstünde kururlar hemencecik
kardeşim çok korkuttu kurumaz diye gaza geldim bende napayım yazdım ama almadım o kadar sanırım bilmiyorum sayamadım henüz aldıklarımı fazlaysa da satarız bişey olmaz

Size bestimi anlatacağım geçen eşimle yemek yiyeceğiz ve bende bir yemekten yiyemiyorum kendime patates kizartmsya karar verdim o da bana istersen başka bir yemek var ondan yiyebilirsin dedi içeriye geçtim hıçkırarak ağladım sen benim tercihlerime saygi duymuyorsun diye bana o kadar şaşırmış baktı ki şey diyor sadece su yemekten de yiyebilirsin demiştim bişey demedim

Neyse kocaların da 3.5 ayı kaldı bizim gibi sabretsinler

Beyaz zaten en guzeli aslinda. Ben kendime beyazi yakistiramadigim icin sordum koyu renkleri de var mi diye. Takim olarak da guzel olmus guzel gunlerde kullanin
Çok teşekkür ederim canım, varsa da hiç bilemiyorum aslında pijama alacaktım annem gecelik al deyince onu dinlemek istedim. Olmazsa bir de pijama alırım.

İkisini bir arada yaşayıp bir çırpıda atlatacaksın demek ki minnoşum. Yani inşallah.

Ooo çok güzeller

kardeşim çok korkuttu kurumaz diye gaza geldim bende napayım yazdım ama almadım o kadar sanırım bilmiyorum sayamadım henüz aldıklarımı fazlaysa da satarız bişey olmaz
bi şey olmaz canım nolcak
Yaaaaa hahahahha bu çok fena
Neyse kocaların da 3.5 ayı kaldı bizim gibi sabretsinler
Lohusalığı da ekleyelim bence

Hepinize kolay gelsin tatlı hanımlar!

Bir selam vereyim dedim.

Her şey yolundadır inşallah. Biliyorum bir yandan sıcaklar bir yandan büyüyen bebeler kolay değil. Az kaldı biraz daha dayanın. Bu işin sonu çok aydınlık bana inanın.

İnşallah sizi rahatsız etmemişimdir.

Hepinizi temassız öpüyorum.

Hayyal ve notdefteri2_ ikinize de temassız sarılıyorum.

Canım arkadaşım Maviş tırtılın annesi seviliyorsun. Çokça öperim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…