özellikle geyikliye bayıldım
ben atlet şeklinde zıbın giydirip, onun üzerine ayrı uzun kollu giydirmeyi düşündüğüm için fazla geldi o zaman. tek sekilde mantıklı olabilir tabi.
nerde yaşadığını bilmiyorum ama serin memlekette ekim kasım ayında kurutma derdi olabilir evet.
ah o sinir
7. ay dediğin gibi tüm takviyeler ağrılar tam gaz devam ama yorgunluğun yanında garip bi enerji de geldi bana.
aylardır hareket etmeyişimin ardından biraz ayaklanınca oturasım gelmiyor ağrım sızım olunca zorla oturuyorum
sizde de var mı bilmem, lohusalık nasıl bilmiyorum ama. sanki lohusalığa erken giriş yaptım. gerçi lohusalık bunun tam tersi de olabilir.
garip bi algı değişimi geldi bi kaç gündür. evet çocuğum olacak anne olacağım bilincindeydim ama çok pis bi cesaretim var, her şeyi başarabilirim gibi triplerdeyim.
evime de bakarım, çocuğuma da bakarım, yetmez kariyerime de başlarım her şeye yetişirim yaparım enerjisi geldi
günler filan yetmiyor sanki
stabil bi gebeliğim olsa cam silmeye kalkabilirdim
tabi bu enerjiden sonra dün gece koltukta sızıp kalmışım. eşim ardından geliyorum sanmış uyumuş. yıllardır ilk kez ayrı uyuduk, koltuk da bi hamile için hiç rahat değilmiş