2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
heheheh Tamam o zaman hamişler olarak birçoğumuzda aynı belirtiler mevcut. O halde sıkıntılı bir durum yok. Başakçım geçecek diyor. İnşallah en kısa sürede bunu da atlatacağız
Artık bizimkiler ben ne dersem amannn şeklinde yaklaşıyorlar. Yoksa hamilelik enerjisi dilime vurmuş durumda, o yüzden hepsini alt edebiliyorum, onlarda o yüzden hiç cevap vermiyorlar

Aklıma o da gelmedi değil acaba sıcaklar bastırınca mı fıttırdım iyice diye. Çünkü burada bide nem den dolayı ben iki katı bunalıyorum. Biran önce 32. haftamı bulsam da raporumu alıp evimde geçirsem günlerimi diye dört gözle bekliyorum

Ooo çok güzeller
Çok teşekkür ederim canım benim :)
Daha hastane çıkışı sipariş vercem.
Bu arada alakasız olacak, bebek arabasını aldınız mı benim kafam karman çorman oldu.
Çok alakasız rakamlara alakasız fiyatlar var.

Yaaaaa hahahahha bu çok fena

Lohusalığı da ekleyelim bence
Ya bir de üstüne annem kocana acıyorum dedi bana ya
Anne dedim sen benim annem misin onun mu
Lohusalığımız da ayrı olacak evet ama en azından vücut içi güncellemeler olmayacak

Selamlaaar
Artık bebişlerden ne gelirse kabulümüz, Tuttuk nefesimizi günümüzü bekliyoruz

Ben hastane çıkışı henüz beğenmedim bile yaparız onu da alırız inşallah.
Geçenlerde Bagi neo aldık canım. Şimdiden 1000 TL koydu üstüne.
Hafif ve ufak diye özellikle tercih ettik.
15 kilo olan arabaları mümkün değil kaldıramam çünkü

İsteyen istediğine acısın valla umrumda değil asıl derdi sıkıntıyı biz çekiyoruz burada, bir de her şeyi yansıtsak dışarıya.. dua etsinler yansıtmıyoruz mesela gece gündüz yalnızken gelen ağlama ataklarımdan kimsenin haberi yok hey gidi

Artık bol bol nefes egzersizi bol bol meditasyon ve yürüyüş paklar bizi :)
Geçecek ya, onlar bizim yerimizde olsaydı daha sıkıntılı geçirirdik bu süreci. Benim de dilimde müthiş bir enerji var ah ah ne olacak bu haller bilmiyorum. Bebişlere de üzülüyorum bizim stresimizi komple emdikleri için de vicdan azabı yaşamıyorum değil ama elimde değil.
Ben sıcaklardan ziyade parmak uyuşukluğumdan dolayı da çok huzursuzum. Parmaklarım külçe gibi oldu resmen, 3 ay böyle nasıl geçer hiçbir fikrim yok.

Canım arkadaşım Maviş tırtılın annesi seviliyorsun. Çokça öperim.
Biz de çok çok öperiz canım benim.
Heyecanla Doruk’u bekliyoruz.

Canım anne adayları
hepinizin bebesi sağlıkla, mutlulukla ve zamanında gelsin inşallah.

Benim gözler hep yaşlı siz bana bakmayın, hep gülün inşallah.

Bitmeyen lohusalık yapmışlar. Şimdi de Hayyal in gençliği geldi aklıma ona ağlıyorum.

Sağlık sıhhatle gelsin zamanında inşallah.
Ağlama ya kıyamam.

Yaaa hic rahatsız eder misiniz Lale hanım çok teşekkür ederiz sizde inşallah sağlıkla büyütün

bazen adet dönemi geldiğinde ufak lekelenme olabiliyormuş ama dikkat et sen kendine yat dinlen canım doktorun ne der bilmiyorum ama bir kontrole gitsen iyi olur sanki kafan rahatlar

Geçmiş olsun canım
Kanama riskli de olabilir henüz erken haftalardayız bi kontrole git bence. Kalan zamanda istirahat et doktoruna görünene kadar.
Sağ olun kızlar, geldim doktora, bir şeyi yok iyiyiz. Kan uyuşmazlığı iğnesini biraz erken yaptırdım. Kanama da ilişkiden dolayı olmuş.

Yaaa hic rahatsız eder misiniz Lale hanım çok teşekkür ederiz sizde inşallah sağlıkla büyütün
Aaaaa sen de mi buradasın.

Hanım deme rica ederim.

Amin inşallah canım Allahım razı olsun inşallah canım tüm yavrular sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.

Aaaaa sen de mi buradasın.

Hanım deme rica ederim.

Amin inşallah canım Allahım razı olsun inşallah canım tüm yavrular sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.
İnşallah inşallah bende burdayımm
Bizde doğum yapalım sonra seni de etiketler ağlarız uyuyamıyorum diye
sağlıkla dogsunlar da hepimiz böyle bır tık sıkıntılı bazen sakin günler geçirdik vallahi

Neyse kocaların da 3.5 ayı kaldı bizim gibi sabretsinler
Ayyy çok güldüm.
Allahım da hepimizi güldürsün inşallah.
Asıl olay doğumdan sonra başlıyor.
Gebelik en kolayı.
Hayırlısıyla doğurun da kocalar asıl o zaman oturmaya hasret kalacaklar.
Hizmet edecekler, kolay mı doğum, evlat büyütmek elbette koşacaklar.

Sağlık sıhhatle gelsin zamanında inşallah.
Ağlama ya kıyamam.
İşte düşüyor gözyaşları çocuk gibi iç çeke çeke ağlıyoruz böyle bi ağlayış bilmezdim.
Amin rabbim hepimize sağlıklı vakitli kolay doğumlar nasip etsin, sizin de bebişiniz sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah
Siz de ağlamayın lütfen
Kızlar ben de bunları siparis ettim 0-3 ay büyük olmaz değil mi 0-1 yok genelde hastane çıkış takımlarında
Eki Görüntüle 3095283 Eki Görüntüle 3095284
Güle güle kullan canısı
Sağ olun kızlar, geldim doktora, bir şeyi yok iyiyiz. Kan uyuşmazlığı iğnesini biraz erken yaptırdım. Kanama da ilişkiden dolayı olmuş.
Oy bununla geçmiş gitmiş olsun bi daha tekrarlamasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…