- 4 Ocak 2022
- 687
- 1.158
- 43
- 34
hehehehAaa ben :)
Bağır, çağır ağla sonra cevap verince karşı taraf daha çok bağır :)
Sonra bir de özür bekle
Sakin olmak çok zor bazen. Bir de sıcaklar geldi üstüne ve 3. trimester güncellemeleri yüklenince terelelli
İnşallah canım benim, bi umutlandım sen söyleyinceİkisini bir arada yaşayıp bir çırpıda atlatacaksın demek ki minnoşum.Yani inşallah.
Çok teşekkür ederim canım benim :)Ooo çok güzeller
Ya bir de üstüne annem kocana acıyorum dedi bana yaYaaaaa hahahahha bu çok fena
Lohusalığı da ekleyelim bence
SelamlaaarHepinize kolay gelsin tatlı hanımlar!
Bir selam vereyim dedim.
Her şey yolundadır inşallah. Biliyorum bir yandan sıcaklar bir yandan büyüyen bebeler kolay değil. Az kaldı biraz daha dayanın. Bu işin sonu çok aydınlık bana inanın.
İnşallah sizi rahatsız etmemişimdir.
Hepinizi temassız öpüyorum.
Hayyal ve @notdefteri2_ ikinize de temassız sarılıyorum.
Ben hastane çıkışı henüz beğenmedim bileÇok teşekkür ederim canım benim :)
Daha hastane çıkışı sipariş vercem.
Bu arada alakasız olacak, bebek arabasını aldınız mı benim kafam karman çorman oldu.
Çok alakasız rakamlara alakasız fiyatlar var.
Ya bir de üstüne annem kocana acıyorum dedi bana ya
Anne dedim sen benim annem misin onun mu
Lohusalığımız da ayrı olacak evet ama en azından vücut içi güncellemeler olmayacak
Artık bol bol nefes egzersizi bol bol meditasyon ve yürüyüş paklar bizi :)hehehehTamam o zaman hamişler olarak birçoğumuzda aynı belirtiler mevcut. O halde sıkıntılı bir durum yok. Başakçım geçecek diyor. İnşallah en kısa sürede bunu da atlatacağız
Artık bizimkiler ben ne dersem amannn şeklinde yaklaşıyorlar. Yoksa hamilelik enerjisi dilime vurmuş durumda, o yüzden hepsini alt edebiliyorum, onlarda o yüzden hiç cevap vermiyorlar
Aklıma o da gelmedi değil acaba sıcaklar bastırınca mı fıttırdım iyice diye. Çünkü burada bide nem den dolayı ben iki katı bunalıyorum. Biran önce 32. haftamı bulsam da raporumu alıp evimde geçirsem günlerimi diye dört gözle bekliyorum
Biz de çok çok öperiz canım benim.Canım arkadaşımMaviş tırtılın annesi seviliyorsun. Çokça öperim.
Sağlık sıhhatle gelsin zamanında inşallah.Selamlaaar
Artık bebişlerden ne gelirse kabulümüz, Tuttuk nefesimizi günümüzü bekliyoruz
Ben hastane çıkışı henüz beğenmedim bileyaparız onu da alırız inşallah.
Geçenlerde Bagi neo aldık canım. Şimdiden 1000 TL koydu üstüne.
Hafif ve ufak diye özellikle tercih ettik.
15 kilo olan arabaları mümkün değil kaldıramam çünkü
İsteyen istediğine acısın valla umrumda değil asıl derdi sıkıntıyı biz çekiyoruz burada, bir de her şeyi yansıtsak dışarıya.. dua etsinler yansıtmıyoruzmesela gece gündüz yalnızken gelen ağlama ataklarımdan kimsenin haberi yok hey gidi
Yaaa hic rahatsız eder misiniz Lale hanım çok teşekkür ederiz sizde inşallah sağlıkla büyütünHepinize kolay gelsin tatlı hanımlar!
Bir selam vereyim dedim.
Her şey yolundadır inşallah. Biliyorum bir yandan sıcaklar bir yandan büyüyen bebeler kolay değil. Az kaldı biraz daha dayanın. Bu işin sonu çok aydınlık bana inanın.
İnşallah sizi rahatsız etmemişimdir.
Hepinizi temassız öpüyorum.
Hayyal ve @notdefteri2_ ikinize de temassız sarılıyorum.
Onlar da gün sayıyor artıkNeyse kocaların da 3.5 ayı kaldı bizim gibi sabretsinler
bazen adet dönemi geldiğinde ufak lekelenme olabiliyormuş ama dikkat et sen kendine yat dinlen canım doktorun ne der bilmiyorum ama bir kontrole gitsen iyi olur sanki kafan rahatlar
Sağ olun kızlar, geldim doktora, bir şeyi yok iyiyiz. Kan uyuşmazlığı iğnesini biraz erken yaptırdım. Kanama da ilişkiden dolayı olmuş.Geçmiş olsun canım
Kanama riskli de olabilir henüz erken haftalardayız bi kontrole git bence. Kalan zamanda istirahat et doktoruna görünene kadar.
Ya vallahi çok kötüydü sonra kendim de güldüm. Ama o an öyle bir agliyorum sanırsın adam küfür ettiYaaaaa hahahahha bu çok fena
Aaaaa sen de mi buradasın.Yaaa hic rahatsız eder misiniz Lale hanım çok teşekkür ederiz sizde inşallah sağlıkla büyütün
Oh çok şükürSağ olun kızlar, geldim doktora, bir şeyi yok iyiyiz. Kan uyuşmazlığı iğnesini biraz erken yaptırdım. Kanama da ilişkiden dolayı olmuş.
İnşallah inşallah bende burdayımmAaaaa sen de mi buradasın.
Hanım deme rica ederim.
Amin inşallah canım Allahım razı olsun inşallah canım tüm yavrular sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.
Ayyy çok güldüm.Neyse kocaların da 3.5 ayı kaldı bizim gibi sabretsinler
Yeni doğan takımımız çok benziyor canım bende bunun arılı olanını aldımKızlar ben de bunları siparis ettim 0-3 ay büyük olmaz değil mi 0-1 yok genelde hastane çıkış takımlarında
Eki Görüntüle 3095283 Eki Görüntüle 3095284
Allahım ağlatmasın inşallah canım benim.İnşallah inşallah bende burdayımm
Bizde doğum yapalım sonra seni de etiketler ağlarız uyuyamıyorum diye
sağlıkla dogsunlar da hepimiz böyle bır tık sıkıntılı bazen sakin günler geçirdik vallahi
Biz de çok çok öperiz canım benim.
Heyecanla Doruk’u bekliyoruz.
Canım anne adayları
hepinizin bebesi sağlıkla, mutlulukla ve zamanında gelsin inşallah.
Benim gözler hep yaşlı siz bana bakmayın, hep gülün inşallah.
Bitmeyen lohusalık yapmışlar. Şimdi deHayyal in gençliği geldi aklıma ona ağlıyorum.
İşte düşüyor gözyaşları çocuk gibi iç çeke çeke ağlıyoruzSağlık sıhhatle gelsin zamanında inşallah.
Ağlama ya kıyamam.
Güle güle kullan canısıKızlar ben de bunları siparis ettim 0-3 ay büyük olmaz değil mi 0-1 yok genelde hastane çıkış takımlarında
Eki Görüntüle 3095283 Eki Görüntüle 3095284
Oy bununla geçmiş gitmiş olsun bi daha tekrarlamasın inşallah.Sağ olun kızlar, geldim doktora, bir şeyi yok iyiyiz. Kan uyuşmazlığı iğnesini biraz erken yaptırdım. Kanama da ilişkiden dolayı olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?