2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tavsiye üstüne mi aldınız tanıdığınızdan yoksa araştırıp içinize sindi diye mi?
Ben bunu beğendim ama bilemiyorum nasıldır... Hep iyi şeyler yazılmış.
Vallahi doğru dedin, içimizdeki kimse bilemez. Milyon şey düşünüyorum, hissediyorum. Benim de öyle durduk yere gelen ağlama ataklarım var gene tek değilmişim şükür, dışarı çıkıyorum yürüyüşe ayağına ağlayıp geliyorum gören duyan bile olmuyor :)

Haha bu siteye neden kayıt olduğum ve sonrasında yaşadıklarım aklıma geldi de hey gidi ya, ne günlerdi be lalem...
22 yaşındaydım o zamanlar, 14 sene mi olmuş vah vah

bizde Bagi neo modelini aldık :) araştırma sonucu hafifliği, kapandığında neredeyse kabin boylar kadar küçük olması, üzerinde oturma ünitesi varken 2 yönde de tek el ile kapanabiliyor olması, hafif bir model olması sebebi ile tercih etmiştim ben birde renklerine de vuruldum açıkcası

evet dün akşamki de harikaydı insanın hepsine kaçırmadan giresi geliyor
gircez artık mecbur

canım araştırma sonucu baktık beğendik içimize sindi sonra. baya bi sürdük katladık mağazada
Youtube kanalı ismini de paylaşırsan takip edelim canımcım.
https://www.youtube.com/c/ilkadimlarim burada canım.

Sen de -Sunshine da tercih edince daha bir ilgimi çekti, bugün biraz bakayım bakalım neler var neler yok, geç kaldıkça içime afakanlar basıyor hele o fiyat artışları

Sen de -Sunshine da tercih edince daha bir ilgimi çekti, bugün biraz bakayım bakalım neler var neler yok, geç kaldıkça içime afakanlar basıyor hele o fiyat artışları
maalesef fiyatları çok arttı gerçekten biz babymall dan almıştık 5300 TL'ydi birde üstüne 1200 TL'lik kupon verdiler onunla da büyük alışverişini yapmıştık. Bize 4100 e gelmişti. şimdi neredeyse iki katı olmuş fiyatları

Annem de bana beşik almak için söz vermişti erken alma diye diye fiyatlar uçtu gitti, artık dedim anne lütfen müdahale etme durduk yere fazla para vermekten başka bişey değil beklemek. Baya büyük bir alışveriş yeriymiş babymall. Bugün o yöne trafik çok olmasa gitmek isterdim aslında.

Biz ilk bebek arabasını aldık önceliği hep büyük eşyalara verdik mobilya takımını bile aldık ikeadan sonraki hafta 3 bin fark oldu bizim aldığımız fiyatla. Ne alıp koysak kenara kardır diyerek erkenden başladık almaya şimdi iyi ki de almışız diyoruz. büyük eşyalardan başlayın toplamaya küçükler sonuçta bir şekilde alınıyor ve büyükler kadar zamlanmıyor.

Dün eşim midye yiyecek bensiz nasıl yiyeceksin diye ağladım ya midyeyide çok severiim bebek için yemiyorum

Çok haklısın ben de her akşamüstü az da olsa yürüyüş yapmaya gayret ediyorum :)
Elde olan birşey değil ki canım benim, biz de istemeyiz böyle olsun. Geçecek dediğin gibi geçici bir süreç sonuçta hepsi.
Doktora gözüktün mü parmaklarınla alakalı. Ödemden kaynaklıymış galiba öyle okumuştum bir yerde. Bu haftalarda olabilecek sıkıntılardanmış. Çok geçmiş olsun, üzüldüm şimdi

Benim çevremde abladır görümcedir eltidir vs yok hiç ya yakınlarda doğum yapmıs elinde bu malzemeleri olan. Eşimin kuzenlerinin eşleri doğum yaptı onlarda biri dha 3 aylık biriside 1 aylık oldu. Anca belki reflü yataklarını kücülen kıyafetlerini verirlerse alırım

Haha bu siteye neden kayıt olduğum ve sonrasında yaşadıklarım aklıma geldi de hey gidi ya, ne günlerdi be lalem...
22 yaşındaydım o zamanlar, 14 sene mi olmuş vah vah
Biraz da kendi gençliğime ağladım üzerine…

Çok şükür canım benim bugünlerimize çok şükür…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…